GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 682

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
682/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bu takim ne sabri ile ne h.balta ile koydugu hedeflerin yarisina bile ulasamaz,ikiside takimda fuzuli duran ne ise yaradiklari belli olmayan adamlar.yil olmus 2013 biz hala sabri,h.balta izliyoruz sahada yeter yani gina geldi bu adamlardan

tamam genel olarak haklisin ama 2 secenek var simdiki durumda. ya hakan oynacak yada sabir. sabriye ben fitim vallahi bu secimde. sabri orta yapmasini bir ögrense istikrarli cekilde...gercigi o zaman avrupaya bile gitmisdi.

en büyük eksikligi sabrinin bu bence. bütün ataklari öldürüyor hemen hemen. orta atayim diyor auta gidiyor. sut cekeyim diyor edirne sinirlarindan cikiyor :D

neyse. bende memnun degilim takimin geneline bakinca. ikiside Galasatarayin seviyesinde degiler maalesef kalite anlaminda. Ama tüpcü varken bu böyle olacak maalesef.

tamam genel olarak haklisin ama 2 secenek var simdiki durumda. ya hakan oynacak yada sabir. sabriye ben fitim vallahi bu secimde. sabri orta yapmasini bir ögrense istikrarli cekilde...gercigi o zaman avrupaya bile gitmisdi.

en büyük eksikligi sabrinin bu bence. bütün ataklari öldürüyor hemen hemen. orta atayim diyor auta gidiyor. sut cekeyim diyor edirne sinirlarindan cikiyor :D

neyse. bende memnun degilim takimin geneline bakinca. ikiside Galasatarayin seviyesinde degiler maalesef kalite anlaminda. Ama tüpcü varken bu böyle olacak maalesef.

Boşver abi, şu 2 kımıl zararlısını oynatacağımıza gerekirse Emre Can'ı alır ondan sol bek yaratırız, yapmadığımız şey değil :D

Hocam merak etmeyin , o kontenjan asla beşi görmeyecek.

Tüpçü kalsa dahi bu sezonun bitimiyle (bizim AAD başvuruları vs. başarısız olursa ki başarısız olma ihtimali çok düşük) kulüpler hemen baskıya başlayacak hem yakın zamanda açıklanacak CAS kararının ardından Aziz'in gitmesi yüksek ihtimal.

Ama Arda'yı ister miyim ? Tabi ki isterim yuvasına dönüp hizmet etmesinin vaktidir bence artık.

Muslera

Yabancı Semih Chedjou Yabancı

Melo Selçuk

Yabancı Sneijder Arda

Burak​

Mükemmel ötesi bir kadro olur yedi yabancılı olduğuna bakma o sınır en azından gelecek sezon yedi ile oynanacak bakın söylüyorum burada. :yenieek:

Çoğunlukla aynı fikirdeyiz ama 5 olan sınırın bir anda 7'ye çıkması kesinlikle imkansız. Hem çıksa bile bu cimri yönetimin Arda'yı getirebilmesi için Muslera'nın ekonomimizi biraz uçurması lazım. FM oynuyormuş gibi bir plan yaparsak;

Muslera 20'ye gider, aşağı yukarı bu paraya Onur+Arda gelir. Hem kontenjanı açmış oluruz.

Sistem değişikliği hazır Drogba ve Hamit ayrılacakken şart. Selçuk, Arda, Sneijder çok büyük güç olur hücum için. Muhtemel bir sağ kanat çileğini saymıyorum bile. Zaten bu yılın sonunda Riera da ayrılacak. Konuşmak için erken tabi ama bunların yapılması şart.

Boşver abi, şu 2 kımıl zararlısını oynatacağımıza gerekirse Emre Can'ı alır ondan sol bek yaratırız, yapmadığımız şey değil :D

emreyi gecen hazirlik macinda izledim biraz alici gözle. sag bek oynamisdi. hamburg maciydi galiba yanilmiyorsa 1 hafta önce.

sol bekde oynaya biliyormu bilmiyorum ama baya baya begendim sag bekde kendisini. savunmasi bir kere cok iyi cocugun. fizigide yerinde güclü.

ama savunmasina bayildim emrenin acikcasi. hakan veya riera gibi 100 metreden rakipe kademe yapmiyor en azindan direk daliyor topu kapmak icin.

riera ve hakanin bu zafiyetinden dolayi cok gol yedik gecen sene. ya karsinda adam var sen 4 metre mesafeden adamin karsina dikilmisin duvar gibi. gitmiyorsun üstüne ama neden gitmiyorlar ?! cünkü yavaslar. calim yedikleri yada sprint yaptigi zaman rakip oyuncu yakalayamatlar korkusundan bu gibi basit savunma yapiorlar.

press- hamle savunmaci gerekiyor bize ve hep de öylelerine alisdi gözleirmiz. en iyisini korkmaz yapiordu zamaninda mesela bunu. topu aliyordu yada herifide götürüyordu ama bozuyordur rakibi isde :)

kaplumbag hizinda olunca ama bu tür savunma yapmaya korkarsin dogal olarak.

emreyi gecen hazirlik macinda izledim biraz alici gözle. sag bek oynamisdi. hamburg maciydi galiba yanilmiyorsa 1 hafta önce.

sol bekde oynaya biliyormu bilmiyorum ama baya baya begendim sag bekde kendisini. savunmasi bir kere cok iyi cocugun. fizigide yerinde güclü.

ama savunmasina bayildim emrenin acikcasi. hakan veya riera gibi 100 metreden rakipe kademe yapmiyor en azindan direk daliyor topu kapmak icin.

riera ve hakanin bu zafiyetinden dolayi cok gol yedik gecen sene. ya karsinda adam var sen 4 metre mesafeden adamin karsina dikilmisin duvar gibi. gitmiyorsun üstüne ama neden gitmiyorlar ?! cünkü yavaslar. calim yedikleri yada sprint yaptigi zaman rakip oyuncu yakalayamatlar korkusundan bu gibi basit savunma yapiorlar.

press- hamle savunmaci gerekiyor bize ve hep de öylelerine alisdi gözleirmiz. en iyisini korkmaz yapiordu zamaninda mesela bunu. topu aliyordu yada herifide götürüyordu ama bozuyordur rakibi isde :)

Bu dediklerini Eboue'de güzel yapıyor. Mesela Malaga maçında yediğimiz 2. gol çok komikti. H.Balta adamın 3 4 metre önünde elleri arkasından ağa model bağlı şekilde bekliyor. Adamın üzerine gitmedi ve adam yayla gibi alanda orta yaptı. Bizim seviyemizde bir takım için Sabri yedek H.Balta anca malzemeci olur ama onlarıda geciktirir.

Riera zaten savunmacı olmadığı için onun bu tip hataları olması normal ama Balta denen adam futbolcu bile değil çok açık ve net. Ben Emre'yi hiç izlemedim ama normalde mevkisi ön libero diyorlar. Ama sağ bekte de dediğin gibi oynuyormuş. Geçen gün Barca maçında da övenler vardı. Sol bekte 1-2 kez oynamış galiba ama nasıl olur bilinmez tabi. Yani bir oyuncunun mevkisinin değişmesine normal şartlarda sıcak bakmam fakat bu adamı alırsak, el mahkum sol beke kaydırırız gibi geliyor bana. En azından söylenenlere göre oyun bilgisi baya yerindeymiş çocuğun. Sende söyledin zaten savunmasına bayıldım diye. Her türlü iş görür o zaman.

Bu dediklerini Eboue'de güzel yapıyor. Mesela Malaga maçında yediğimiz 2. gol çok komikti. H.Balta adamın 3 4 metre önünde elleri arkasından ağa model bağlı şekilde bekliyor. Adamın üzerine gitmedi ve adam yayla gibi alanda orta yaptı. Bizim seviyemizde bir takım için Sabri yedek H.Balta anca malzemeci olur ama onlarıda geciktirir.

aynen tam bunu anlatmak istedim. iyi bir örnek verdin...riera ile hakan bu konuda ikiz gibi. gecen sene real deplasmainda riera aynisini yapti resmen . reali kahvesini icip güzelce orta yapti golü yedik.

öyle savunma yapilmaz en azindan üst seviyede yapamasin . hadi karsisinda durursun ama mesafe okadar yüksek tutamasin asla. hepde küfürlü bagriyorum o len gitsene üstüne diye.... :D sonra bakmisin adam kahvesini bitiridikden sonra bir bakip güzelce ortaya orta yapior :SS:

Beyler forumda alt tarafta sürekli çıkan bir reklam var sadece ben mi rahatsız oluyorum ?

Edit:Her sayfayı açışımda çıkıyor.

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

mahkemenin karar vermesi için süre uzun evet en erken ocak diyorlar sanırım . sezon başına yetişecek olan mahkemenin tedbir kararı alması. tedbir kararı alınırsa asıl karar acıklanana kadar sadece ggalatasaraydaki yabancılar (ab statüsündeki ) türk kontenjanında oynayacak.diğer takımların bu karardan yararlanmaları için basvuru yapmaları gerekecek

AB pasaportu olmasına rağmen başvuru yapmayan oyuncularımızda var.

Bu tedbir kararı çıkarsa başvuru yapmayan oyuncularımızda faydalanabilecek mi bu karardan ?

AW: Transfer Nöbeti

Imza asamisina girildi.

Kolarov veya Arda. Birisi kesin gelecek...duyum /off

{sendet from Tost Makinesi with Tapatalk 2}

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt