GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 686

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
686/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Drogba olayi Uefa´da cözülmüstü zaten. O zaman da sikayet etmislerdi, Uefa sikayeti haksiz bulup Drogba´nin lisansini bize vermisti.

Cin Federasyonu Tahkim kurulundan bize ne? :)

Yapma gözünü seviyim bizim insanımızdan başka insanda yoktur heralde hep bi başarıya kulp bulma. Burak dünyanın golünü attı gene yaranamadı misal. Bence Shaktar çok iyi transferler yaptı keza kiev de ukrayna ligi türkiye liginden daha ilgi çekici gözüküyor dışardan bnce

orhan nereye kulp takmışım..

ben lucenin başarısı filan değil o oyuncualrın bulanması işi diyorumm..

takımın başarısından -luce yi ayrı tutmuşum. mesajımda var bu zaten..

ayrıca futbolcular o kadar para etmez, göz boyama,kara para işleri bunlar. ligin daha iyi olduğu filan yokk..

adı üstünde ukrayna-rusya-ingiltere-fransa-portekiz hattı.. arada sırada ispanya...

yıldız futbolcu arayacaksak ukrayna-rusya ligini seçenden aramayalım. varmı ukrayna liglerinde olupta dünya piyasasında kendinden söz ettiren???

alacaksan yetenek

fransa-almanya-portekiz olurr.. diğerleri şişirelen fiyatlarla kaliteleri bir olmayan adamlar...

Drogba konusuna inanmayin. tahkim gaztesinin asparagas haberi resmen.

fifa biz yetkili degiliz bu konuda demisde chin federasyonu hal etsin demisde... sonrada karari verdikden fifa yine yetkili olup karari onlara yolayip fifa hal edecekmis.

full celiskili haber. bu haber yazan kisinin kafasi iyidi herhalde.

orhan nereye kulp takmışım..

ben lucenin başarısı filan değil o oyuncualrın bulanması işi diyorumm..

takımın başarısından -luce yi ayrı tutmuşum. mesajımda var bu zaten..

ayrıca futbolcular o kadar para etmez, göz boyama,kara para işleri bunlar. ligin daha iyi olduğu filan yokk..

adı üstünde ukrayna-rusya-ingiltere-fransa-portekiz hattı.. arada sırada ispanya...

yıldız futbolcu arayacaksak ukrayna-rusya ligini seçenden aramayalım. varmı ukrayna liglerinde olupta dünya piyasasında kendinden söz ettiren???

alacaksan yetenek

fransa-almanya-portekiz olurr.. diğerleri şişirelen fiyatlarla kaliteleri bir olmayan adamlar...

Adam Fernandinho yu 40m euro ya satmış 35m euro ya 3 tane futbolcu almış. Wellington Nem şişirme falan değil gayet potansiyelli bi adam Fred ki aralarında en pahalısı dün fifa da career mod oynarken buldum normalde tanımıyorum. Videosunu bile izlemişliğim yok. Ama şunu söliyim oyundaki gibiyse 2-3sene sonra onuda bi 40a satar benden sölemesi hacı:) Zaten bu konuyu öle açtım dün oynadım bugün bi bakim kimmiş şu Fred dedim bi baktım Shaktar 15 r almış bilr:)

gezi olaylari farkli bir durumdu. orda ortak bir düsünce hakimdi. ortak bir hedef vardi. karkaterler önemli degildi orda demek istiyorum. ordaki birisi mesela karakterinde sorun vardir ama bunun önemi yokdur o durumda cünkü karakterinde ne kadar sorun oslada ortak bir hedef icin-inanc icin ordaydi millet.

ya biraz uzun ve karisik konular bunlar aslinda. yeride burasimi bilmiyorum ve ek olarak herkezin hayati görüsü felsevesi varklidir. yani ben im hayat görüsüm veya insanlari degerlendirme nasil farkliysa senin onunkide farklidir. bu konu hic bir zaman herkezin ortak bir yerde bitecegini zanetmiyorum acikcasi.

abim benim rakibiz eyvallah da arkadaşlık başka. misal benim babam koyu fenerli, kimseyle etmediğim kavgayı babamla ediyorum ama o babam yani. onu demek istiyorum. :)

Caner'e eşinden sitem haberinden, milletle bugün nasil kafa buluruz diye yarisiyor medyamiz:

Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin’in centilmenliği top koşturduğu yeşil sahalarda kaldı...

abim benim rakibiz eyvallah da arkadaşlık başka. misal benim babam koyu fenerli, kimseyle etmediğim kavgayı babamla ediyorum ama o babam yani. onu demek istiyorum. :)

o baban tabiki dedigin gibi. ama baban olmasa belki yüzüne bakmasdin bidaha :D ama baba olunca dogal olarak biraz farkli oluyor. babalar anneler farkli bu konuda. onlari saymayalim lütfen :asd:

Real Madrid Başkanı Florentino Perez ise şimdi gözünü iyice kararttı. The Sun Gazetesi; İspanyol devinin, Galli orta saha oyuncusu için 51 milyon Sterlin nakit para ve Angel Di Maria ile Fabio Coentrao’yu verebileceğini iddia etti.

en pahalı oyuncu olacak NAsıl Mı HAa ??; 51 milyon Sterlin’in karşılığı; 59 milyon Euro yapıyor. Di Maria’nın piyasa değeri 34 milyon Euro, Coentrao’nun tahmini bonservis bedeli ise 30 milyon Euro olarak hesaplanırsa toplamda 123 milyon Euro’luk bir rakam ortaya çıkıyor. Bu da Gareth Bale’i futbol dünyasının en pahallı ismi yapabilir.

Coentrao'ya 15'ten fazla verecek takım bilmiyorum,hadi olsun 20.Tabi sonucu etkilemez ayrı konu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt