GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 690

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
690/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ali Sami Yen'deki tezahüratın yarısı kadar etkili olmuyor Arena bence. Tabii saha içi farklı hissediliyor olabilir :D Ama ASY kapalıda en kendi sesimi bile duyamazdım. Arena bu konuda ASY'ne yakın bile değil.

3-2 yendiğimiz ama elendiğimiz Roma maçındaki "Sezar gelsin kurtarsın Roma'yı oooooooo" tezahüratı gibi maça has tezahüratlar da çıkartmıyoruz artık, devran değişti :)

Yeni tezahuratlar konusunda haklısın abi. Ama bu yıl taraftarın desteğiyle çevirdiğimiz maçlarda oldu. Tüm arena bi anda bağırsa çok etkili olur bence.

Sol bek kesin sart bence . Malaga macinda Hakan Balta nin hali neydi oyle ... Emre Can i satis opsiyonlu kiralayabilsek super olurdu . Son olarak ben olsam Bruma dan iyi bir haber gelirse , Amrabat i kiralik verir , Bruma yi alirdim

BQVgEQZCEAAtPWF.png:large

aasifşaslfişda:asd:

Sol bek kesin sart bence . Malaga macinda Hakan Balta nin hali neydi oyle ... Emre Can i satis opsiyonlu kiralayabilsek super olurdu . Son olarak ben olsam Bruma dan iyi bir haber gelirse , Amrabat i kiralik verir , Bruma yi alirdim

Hakan Balta PARA aliyor ben ona inanamiyorum .. Adam hic bir zerre kadar becerisi gostermiyor daha halen takimda duruyor yaa uff

Bakalim Napoli karsisinda 11 i miz nasil olacak . Tahminim : Muslera - Eboue - Dany - G.Zan - Riera - Hamit - Emre - Selcuk - Snıjder - Burak - Drogba . İkinci yari yedekler girer

yeri değil ama çok sinirliyim bu avea denen şahsiyetsiz firma yüzünden... faturalıya transfer kampanyasından geçtim 22 TL sabit +10 tl sınırsız internet alıyorum.. bu ay gelen fatura 81 TL şok oldum bana 27 TL sms +10 tl kdv+11 tl öiv vs vs saçma vergilerle bindirmişler oysaki 32 tl den fazla gelmeyecek demişlerdi. Bana smsiniz bitti mesajı geldikten sonra ben mesaj atmadım hiç bu nasıl bir iştir anlaadım. ne yapmam gerek renkdaşlar tecrübeli olanlar yazabilir mi ben öğrenciyim bunu ödeyemem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt