GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 691

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
691/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Arda Turan transferi bitmek üzere akşama şenlenir buralar.Güvenilir kaynaktan duyum... 2 gün içersinde resmi prosüdürler biter ve açıklanır..Aldığım duyum bu yönde gerçekleşmezse cezaya razıyız... Kolarov ve Bruma da önemli gelişmeler var..

mqdefault.jpg

Yav he he he​

Arda Turan transferi bitmek üzere akşama şenlenir buralar.Güvenilir kaynaktan duyum... 2 gün içersinde resmi prosüdürler biter ve açıklanır..Aldığım duyum bu yönde gerçekleşmezse cezaya razıyız... Kolarov ve Bruma da önemli gelişmeler var..

Kaynağın ne kardeşim? İsim değil mevkii söyle!

Arda turan gelmez !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fener Medyasi bakti UEFA/CAS hepsi feneri paramparca etti Galatasarayda huzursuzluk yok hemen bir yerden birsey patlatalim dediler . Gecen Sene Schalke 04 macindan once karar cikmisti sorun yok diye

Hayir o karar baska. O Drogba'nin gecici lisans ile alakaliydi. Simdi tahkim kurulu bi karar vermis deniliyor, dogru mu tabi bilemeyiz ama bu iki olayi ayirmak lazim. Farkli seyler.

Hayir o karar baska. O Drogba'nin gecici lisans ile alakaliydi. Simdi tahkim kurulu bi karar vermis deniliyor, dogru mu tabi bilemeyiz ama bu iki olayi ayirmak lazim. Farkli seyler.

Kararı veren çinde bir mahkeme :) Bu durum uefayı bağlarmı hiç sanmıyorum. Uefa onlara içinizde bütün yolları tüketin demişti onlarda tükettiler. Şimdi sıra UEFA Tahkime geldi. Bir cacık çıkmayacak , iş olsun uğraştırıyorlar bizi.

Hasan Taysi bence böyle sözlerle milleti kandırmaya çalıştığın için utanmalısın.BENDE AYNISINI 2 SENE ÖNCE YAPTIM VE HAKEDEREK CEZA YEDİM.MODERATÖRÜN BUNA CEZA:mad::mad::mad::mad:!!!!VERMESİNİ İSTİYORUM...:sad007::sad007::sad007:ADALET ADALET ADALET:sad007::sad007::sad007:

Ynt: Transfer Nöbeti

bruma daha yenimi??? kardeş gençsin görüyorumdaaa...

sporting lisbon kanat forvet yıldız adayı çıkıpta kötü olan oyuncu varmı? yeteneklerine ihanet edenler hariç

c.ronoldo

nani

q7

simao

hee oynatcaksan seneyee drogba zaten bırakıyor ne tribünü. bu sene ise yedek oturur bazı maçlar bruma...

son olarak bruma zaten sporting direk oynayan adamııı

2014-2015

----------muslera---

-eboue---chedjou---semih---sol bek iyisinden-----

----------melo------selçuk--------

--emre can--------snejder---------bruma----

-------------------burak-------

gerisi boş işler... bruma gelir ve iyi çıkarsa sağlam bir oyuncu ve karlı bir satış imkanıı..

emre can aynı şekildee..

Sen Bruma'yı ilk 11'e yakistiriyorsan bu takima en azindan bu yasta bisey diyemem. Bruma Sporting'te 11 oynuyorda bi dur bakalım Sporting kim? Çok mu basarili? Kac macini izledin Bruma'nin?

Ayrica yaptigin kadro da ise daha cok ileri gitcegimize geri gitmisiz. Basarili bi kadro olmus yani ne diyeyim :)

Emr Can. Kim o? Ne kanitlamista ilk 11 e yazdin? Merak ediyorum :)

Bu kadro gruplardan cikamaz bile

Kararı veren çinde bir mahkeme :) Bu durum uefayı bağlarmı hiç sanmıyorum. Uefa onlara içinizde bütün yolları tüketin demişti onlarda tükettiler. Şimdi sıra UEFA Tahkime geldi. Bir cacık çıkmayacak , iş olsun uğraştırıyorlar bizi.

Bende pek ihtimal vermiyorum.

Ama eger öyle birsey olursa, ne biliyim 11.5m € bonservis beledi, yanariz biz. Cok canimizi yakarlar.

Tutmazsa

Bonnie-Budgie-Muhabbet-Kusu-Yemi-500gr-5-50-TL__65858717_1.jpg

Arda için iki günün var hocam. İki gün içerisinde açıklanmazsa bu foruma İnşallah bir daha giremeyecek kadar büyük bir ceza alırsın.

Ömür boyu ceza talep ediyorum, eğer 2 gün içinde dedikleriyle alakalı bir durum olursa affedersiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt