GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 694

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
694/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Gelir mi gelmez mi bilemem, bence zor, ama artik komple bir oyuncu Arda. Faydasi büyük olur

[video=youtube;dxvv8myiN6Q]https://www.youtube.com/watch?v=dxvv8myiN6Q[/video]

onur adamın futboluna bişey diyen salakdır... mevcut kadronda sol açık yok, birde defansa yardım eden biri arda..

sorun oyuncuda değil, bizim medyaya inanıp hala arda gelecek havası yaratanlarda..

arda gelir ise sistem değişir laa...

[h=5]Galatasaray Spor Kulübü ile dünyanın lider teknoloji firmalarından Hindistan merkezli HCL ME Tablet arasında imzalanacak sponsorluk anlaşmasının imza töreni, 31 Temmuz 2013 Çarşamba günü, saat 14.00’da, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Basın Toplantı Odası’nda gerçekleştirilecektir.

HCL ME Tablet’in Galatasaray Spor Kulübü Resmi Sponsoru olacağı anlaşmanın imza törenine; Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sayın Ünal Aysal, HCL Infosystems Ltd. EMEA Bölge Başkanı Sayın Srinath Nagarajan, Galatasaray Spor Kulübü İcra Kurulu Başkanı Sayın Lutfi Arıboğan ve Proline Teknoloji (HCL Türkiye) Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Serkan Hüseyin Şefik katılacaklardır.[/h]

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Naninin bonservis bedeli 10 m civarında farkındayım rooney deyince biraz kulağa imkansız gibi geliyor drogbada olduğu gibi ancak rooney 28 yaşında cok astronomik bonservis bedeli isteyebileceklerini sanmıyorum tek sorun maaşı ve haftalığı olabilir oda bizdeki vergi avatajı sayesinde eşitlenebilir diye düşüyorum sonuçda drogba önümğzdeki sezon yok

Alman sitelerine göre, cok ciddi ilgeilenyioruz Emre Can icin, zaten *********************'da Emre Cani'i bitidik, Is Bayerne kaldi...

Bayern cok stress yapmaz bence...

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Naninin bonservis bedeli 10 m civarında farkındayım rooney deyince biraz kulağa imkansız gibi geliyor drogbada olduğu gibi ancak rooney 28 yaşında cok astronomik bonservis bedeli isteyebileceklerini sanmıyorum tek sorun maaşı ve haftalığı olabilir oda bizdeki vergi avatajı sayesinde eşitlenebilir diye düşüyorum sonuçda drogba önümğzdeki sezon yok

paşa derin bi nefes al. bi otur bi soluklan. tamam geçti geçti..

su anadolu takimlarini zengin eden sadece biziz arkadas amrabat ve dany'e verilen bonservis ve yillik ücretin toplamiyla nani'yi bonservisiyle, kolarov'u da en kötü kiralarsin.

ben çıkıyom..

bu forumdaannn bugunluk bu kadar..

transfer ve maç olmadıkça forumda potansiyel ceza alma oranımız git gide yükseliyor...

:mad::mad:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt