GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 701

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
701/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

3.maç izlediğim evet chedjou kötü transfer resmen pozisyon almayı bilmiyor bu adam.herkes dany e kızıyor ama pozisyonlarda ortadan kaybolan adam chedjou.bu sezonda stoperde sıkıntı olacak anlaşıldı.en iyisi herhalde semih gökhan zan tandemi olacak.izlemediler desem 1 sezondur istiyorlar mutlaka izlemişlerdir bu adam resmen uyur gezer sahda.nerde duracağını ayarlayamıyor pozisyonlarda ortadan kayboluyor.inşallah yanıltır beni ama izlediğim maçların hiç birinde beğenmedim.

valla ne yalan soylım hayatımda hıc bır futbolcuya on yargı yapmadım ama chedjou bende begenmedım.Bombos dolanıyor sahada

Dany satip Serdar Tasci alalim hic degilse alternatif stoper olur dedigimde bana yüklenenler nerede???

Asaletin Yeter ‏@uA1905od

SON DAKİKA | Emre Can da son pürüzler görüşülüyor Galatasaraya parçalıya çok yakın artık :ayatollah::ayatollah::ayatollah:

evet emre can gelecek stoper sorunu da çözülecek sol bekte çözülecek.şu kadroya en son lazım olan adam belkide.zati yedeğin yedeği olacak bence.sol bek alın yaw zormu o kadar.

O değil de hakem neydi yav keşke maçtan önce konuşup halletselermiş formaliteden çıkın kupayı biz alalım diye bazı pozisyonlarda kararlarına güldüm hakemin kahkahalara eşliğinde valla bu arada amrabat-sneijder yardırdı :ayatollah:

evet emre can gelecek stoper sorunu da çözülecek sol bekte çözülecek.şu kadroya en son lazım olan adam belkide.zati yedeğin yedeği olacak bence.sol bek alın yaw zormu o kadar.

Öyle bir şey iddia eden yok ki, bu yerli yokluğunda Emre Can ilaç gibi olacak. Yetenekli, potansiyelli, joker bir yerli alıyorsun bence önemli transfer.

Stoper sorunu Semih gelince zaten çözülecek, sol beke de birini alsınlar artık bir zahmet. Kolarov, Siqueira, Cissokho hangisi gelse olur.

Bu takıma kaç yıldır sol bek lazım. Hala Emre Can'a öncelik veriyorsak gerçekten yazık.

Emre'de alınsın alınıyorsa da artık bir de sol bek alın. Yeter...

skora takılmayın renktaşlar Galatasarayımız oldum olası hazırlık maçlarında vasat oynamıştır kaldı ki bu maçta hakeminde İtalyan olmas az çok skoru etkiledi tabi çok takılmamak lazım Galatasaray yerde kalmaz şu Napoli gruplarda gelse skor tam tersi olur inşallah bakın görün canlar

ligi degilde sampiyonlar ligini konusalim en iyisi

muslera

eboue chedjou semih xxx

xxx melo selcuk amrabat

sneijder

bur/drog

skora takılmayın renktaşlar Galatasarayımız oldum olası hazırlık maçlarında vasat oynamıştır kaldı ki bu maçta hakeminde İtalyan olmas az çok skoru etkiledi tabi çok takılmamak lazım Galatasaray yerde kalmaz şu Napoli gruplarda gelse skor tam tersi olur inşallah bakın görün canlar

Bunlar 4. torbada sanırım. CL'de gelmesinler. Çok tehlikeli takım. İki maçta sıfır puan alabiliriz bunlara karşı.

bu arada en teknik yerli engindir deyince bana kızıyodunuz engin candır bomba gibi geliyor inşallah melonun fiziği yetersiz şu an 2 haftaya yetişir ama feneve koyar yine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt