GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 712

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
712/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

gençler fazla kasmayın şu gelsin bu gelsin şöyle oynayalım diye mevcut kadro devam edecek malesef beksiz sıkıntılı stoperlerle kanatsız devam kanserli sezonlardan biri olacak ama fazlda üzülmeyin spor **************************** leş ligi götürürüz yine ama cl de fazla beklenti içine girmeyin

Olmuyor , olmuyor , olmuyor , yabancı zımbırtısı yüzünden asla adam gibi bir kadro çıkmıyor , sınır ile ilgili son durum ne , ihtimaller vs. ne şekilde ?

Şimdi son haberleri almak için muhabirimiz Arif'e bağlanıyoruz söz sende Arif :

@Arif Ulu

Bilindigi gibi AB Oyuncularin serbest kalma mücadelsini veren takimimiz ilk önce TFF, ve ondan sonra Tahkime gitdiler. Malesef beklenen , veya daha dogrusu "beklenen" sonuclar geldi... . Bu durum üzeri asliye hukuk mahkemesine bas vuru yapildi. Burda GS degil, AB pasaportulu oyuncular yapdi basvuru'yu.

10 gün sonra Mahkeme'den bi karar cikacag bekleniliyor.

Ulusararasi baglantilari göz önüne alirsak, ve hukuki acidan bakildinda, "bağımsız" Mahkeme bize onay verir gibi gözükiyor. Onay verecene 70% pay veriyorum. Mahkeme onay vermez ise, son durak AIHM olacak. Avrupa Insan Haklari Mahkemesi. Burdan mutlak müpet bi sonuc alacagizdir.

Olaya iyi tarafından bakarsak; Ali Adnan'ı biz alsaydık yerli statüsünde saymamak için ellerinden geleni yaparlardı, şimdi belki Rize'de yerli statüsüne aldırabilirler. Nasıl olsa biz bir şekilde alırız onu.

1'e almak var

4'e almak var...

Birde para + leşlerden göndermek var

Açık söylüyorum patlamanın kralını yapar.Biz ne Ribery'ler Shaqiriler kaçırdık bunada şaşırmadım akıllanmıcaz hiç.

ya satın alıp rizeye kiralasak anlarmda ya da şimdiden bi konuda anlasılsa falan su macın üstünde oynarsa seneye satma önceligi bizde falan diye onada tamam deriz

sıkıntı sıkıntı çok amatörce gittik bu yaz

Yerli solbek şart , Riera 25resmi maçta oynarsa bu yıl sözleşmesi 1 yıl daha uzuyor.Rize Ali Adnan ı aldıysa onların solbek Oğuzhanı biz alalım, baltadan iyidir:sad007:

Ali Adnan patlama yapabilir, yapmayabilirde...

Benim tereddüt etdim nokta "Alt yapi egitimi"... Irak Futbolunda... orda ne taktik, ne sistem ögrenmisdir... bunlar alt genel ögrencek seyler genc yas'da...

Bu senede geçen seninin büyük çoğunluğuna hakim olan sıkıcı ve kısır futbolu bizlere izlettirecekleri için şimdiden teşekkürü borç bilirim.

muslera ceza yeme ihtimali yüksek maalesef bu arada. hakemi itmis resmen sert cekilde. ondan kirmiziyi yemis. tff talimatlarina göre resmi maclarda ceza yige bilir.

Melih abiye güvenerim acikcasi.

melih sabanoglu ‏@melihsabanoglu

muslera'nın durumu tff özel maçlar talimatnamesi madde 7. https://www.tff.org/Resources/TFF/Documents/TALIMAT2008/Ozel-musabaka-ve-turnuva-talimati.pdf … disiplin talimatı madde 42. https://www.tff.org/Resources/TFF/Documents/000013/TFF/TALIMATLAR/Futbol-Disiplin-Talimati.pdf …

Game%20shot.ashx

Yurtdışında oynanmış bir hazırlık maçında ki kırmızı karta ceza verebilir mi TFF? O halde uefa gelsin fenevi düşürsün :o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt