GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 723

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
723/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bu takımın sol beki rieradır, kadro yaparken artık riera yerine balta yazmayalım arkadaşlar. malesef elimizdeki en iyi solbek bu. bu yüzden tüm sezon eboue yi göremeyebiliriz. tabi drogba melo sneijder gibi adamlar kesilmeyecekse yada bir sakatlık olmayacaksa.

g.inler alınsaydıı :)

adam bana teklif yok diyorrr ya laaa..

zaten sinir eden bu konuuu milletti..,

ali adnan yükse para istiyor diyorsun, 650 bin euro gidiyor. bu mu yani taraftara söylenenle gerçekli payları..

beni şahsen sinir eden, sabrımı zorlayan bunlar..

MELO OLMAZSA, G.İNLER GİBİ diyosun. adam açıklama yapıyor ben görüşmedim...

Yaw bizim baskanda neyaptigini bir bilse ,...:rolleyes:

benim kastettiğim şey farklıydı. ş.liginde karşımızda güçlü takımlar olacak, bu ligde mersini,orduyu yenmeye benzemez, ona göre sağlam kadro oluşturmak zorundaydık diyorum. geçen sene kabul edelim kura şansımız en üst seviyedeydi. bu sene 4. torbadan napoliyi çekmeyeceğin ne malum. bu kadro bu oyun yapısıyla zorluk derecesi yüksek bir grupta 3. bile olamaz.

4. torbadan Napoli gelirse zaten kimse niye 3. olamadığımızı sorgulamaz...Ayaklarımız yere basmalı Napoli en iyi ihtimalle bizle aynı seviyede bir takım ki bence yeni transferlerle bizden daha iyiler ...Geçen yıl aynı faciayı Dortmund yaşattı diğer takımlara..

İğrenç bir transfer dönemi geçiriyoruz, ne planlama ne oyuncu takibi hiçbirşey yapmamışız belli.Geçen yılın kiralıkları alındı üstüne geçen yıldan beri ismi geçen chedjou o da zerre hazır değilmiş gördük, birde yedek için bedava erman.

50 kere yazdım başkan hala Türkiye de olduğunun farkında değil, tüpçüyle 2 kere yemek yiyip sözüne güvenip bütün plan programını buna göre yaptı şimdi dua ediyoruzda mahkeme transfer döneminden önce yürütmeyi durdurma kararı verse ki bu da imkansız ümitlenmeyin.

A.Polat dönemindeymişiz gibi bir hava var forumda.

Transfer dönemi bitmedi hala , 1 aydan fazla süremiz var.

Bu kadar karamsar olmanın alemi yok.

Millet Dany e salliyor . Adam napsin bi Rieranin acigini , bir Chedjou nun acigini kapiyor . Terzi misali kendi sokugunu dikemiyor sonunda

Dünkü maç gösterdi ki önümüzdeki sezon kanatlı sistem denenmeli ve eldeki en iyi yerli kanat oyuncuları Erman -Engin gibi oyuncular sıkça kullanılmalı..Zaten iyi bir Engin(2010-2011'deki gibi) takımda banko oynar Erman Sivastaki kadar oynasa yeter ligde...

Şike yapanlar bile çatır çatır takımlarını güçlendirirken bizimkiler lay lay lom yaptı... Neymiş efendim yabancı kontenjanı sıkıntı yaratıyormuş. Kadro yeterliymiş, taşlar yerine oturmuş.

Kadro yeterli falan değil, taşlar da yerine oturmadı. Geçen sene de öyle çatır çatır top oynamadık. Avrupada çeyrek final oynayıp Türkiye ligini kazanmamız iyi top oynadığımızı göstermez.

Elmander yaşlandı artık bize faydalı olamaz. Neden gönderilmiyor.

Riera 2 sezondur bekleneni veremiyor, ısrtar etmek saçmalık.. Gitmek istemiyorsa da bir yolunu bulup göndereceksin.

Danny olsa da olur olmasa da olur. Onu gönderip yerli bir stoper alıp kontenjanı açabilirdik. Yapmadık.

Maalesef başarısız bir sezon bizi bekliyor havası oluşmaya başladı.

Bu takımı toparlarsa Arda Turan toparlar.

serefsiz medya yine baslamis muslere kupa macinda oynamayabilir ayaklari yapmayi.ulan kansiz satilmis serefsizler yatacak yeriniz yok lan

Şike yapanlar bile çatır çatır takımlarını güçlendirirken bizimkiler lay lay lom yaptı... Neymiş efendim yabancı kontenjanı sıkıntı yaratıyormuş. Kadro yeterliymiş, taşlar yerine oturmuş.

Kadro yeterli falan değil, taşlar da yerine oturmadı. Geçen sene de öyle çatır çatır top oynamadık. Avrupada çeyrek final oynayıp Türkiye ligini kazanmamız iyi top oynadığımızı göstermez.

Elmander yaşlandı artık bize faydalı olamaz. Neden gönderilmiyor.

Riera 2 sezondur bekleneni veremiyor, ısrtar etmek saçmalık.. Gitmek istemiyorsa da bir yolunu bulup göndereceksin.

Danny olsa da olur olmasa da olur. Onu gönderip yerli bir stoper alıp kontenjanı açabilirdik. Yapmadık.

Maalesef başarısız bir sezon bizi bekliyor havası oluşmaya başladı.

Bu takımı toparlarsa Arda Turan toparlar.
kim takimini guclendirmis hangi sikeci

Erciyessporlu solbek emre öztükün menejerine göre cska ve zenit istiyomuş emreyi bence bizimde değerlendirmemiz gerek madem yabancı alamıyoruz hakan baltadan iyidir bir kaç maçını izlemişliğim var fiziğini geliştirirse iyi oyuncu olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt