GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 745

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
745/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Iste bak kendin söylüyorsun hakan futbola küsmüs diye,adam halen 2008 kaymagini yiyor,yani bu ruhsuzdan daha iyisini bulmak icin scout ekibine gerek yok.

Birde maalesef komisyon almadan/yemeden transfer olmaz türkiyede,hic dikkatini cekmiyomu takmlar hep ayni yabanci/yerli menajer ile calisyorlar.ünal baskanin yaptigi en büyük is o kendi reklami pesinde kosan yöneticileri uzaklastirmasidir.iftira atmak istemiyorum ama fatih hocanin scout ekibi ile uyumlu calistigini zanetmiyorum kardesim,nede olsa hocamiz biraz Narzist yapili insandir,öyle akil alacak insandan cok akil veririm havalarinda hocamiz.

Menajerlerin kulüplerden ne paralar kopardıklarını artık cümle alem biliyor abi.Başkan yöneticileri postalamakla iyi mi yaptı,yoksa kötü mü tartışılır.Yalnız kaldı ve yönetim güç kaybetti gibi sanki.Hoca da artık 60 yaşına geldi,çevresindeki insanları dinleyecek kadar olgunlaşmıştır abi.

ya hala turk sol bek bekleyenler var,h.baltanin sozlesmesi uzatilinca f.terimin kafasindaki plani anlamamak icin saf olmak lazim.carlinhos veya baska bir sol bek alacakti yedegi h.balta yapacakti bukadar basit.onun icin turk solbek falan beklemeyin

Menajerlerin kulüplerden ne paralar kopardıklarını artık cümle alem biliyor abi.Başkan yöneticileri postalamakla iyi mi yaptı,yoksa kötü mü tartışılır.Yalnız kaldı ve yönetim güç kaybetti gibi sanki.Hoca da artık 60 yaşına geldi,çevresindeki insanları dinleyecek kadar olgunlaşmıştır abi.

Yok kardesim hoca huyundan vazgecicek bir insan degil,zaten bu saaten sonra istesede gecemez.Ben yönetim konusunda güc kaybettigmizi zanetmiyorum,albayrak gibi GAlatasarayi sevse bile reklam kokan hareketli amatör düsünen yöneticiyi kaybetmek bence büyük kayip degil,adnan öztürk gibi gerilim huzursuzluk yaratan tiplerin olmamasi daha iyi,en azindan medya artik yönetimde kavga var yalanini isitip isitip sunamicak eskisI gibi.

Yok kardesim hoca huyundan vazgecicek bir insan degil,zaten bu saaten sonra istesede gecemez.Ben yönetim konusunda güc kaybettigmizi zanetmiyorum,albayrak gibi GAlatasarayi sevse bile reklam kokan hareketli amatör düsünen yöneticiyi kaybetmek bence büyük kayip degil,adnan öztürk gibi gerilim huzursuzluk yaratan tiplerin olmamasi daha iyi,en azindan medya artik yönetimde kavga var yalanini isitip isitip sunamicak eskisI gibi.

Peki ya transfer ?

Neyse abi,daha tartışabilirdik ama saat 12'yi geçmiş.Ben iş nedeniyle erken kalkmam lazım.Yatıyorum.Haydi sana da iyi geceler.

Bu saaten sonra gelirse bi Emre gelir baskada transfer olmaz bence hata yapiyoruz takimin sol bek ve en az bir kanat oyuncusuna ihtiyaci var...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt