GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 749

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
749/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ünal Aysal Emre Can dışında bir iki genç yerliden bahsetti umarım bunlar Oğuzhan Berber ve Tolgay'dır

Kerim Frei ve Samed Yeşil olmasını da çok istiyorum şahsen , Oğuzhan'da iyi olur , Hakan'ı göndeririz , Atila'da olabilir ama onun da menajeri Reims ile pazarlıklardaymış , Tolgay'a Taha iyi diyordu ama nedense hiç izleme fırsatım olmadı :)

Taha Tekler

Tamam hala borcumuz var ama Culio ve Elmander'i üstüne para verip göndermek taş çatlasa 1.5m zarar ettirir.Buda bizi mali açıdan zorlamamalı.

Sonuçta keyfi bir durum değil ki.Yıllardır doğru düzgün sol bekimiz yok.Şu an takımdaki en önemli eksikliğimiz sol bek.

Konu talipleri olup olmaması değil adamların gidip gitmemesi. Gitmek istemezse zorlayamazsın.

Kerim Frei ve Samed Yeşil olmasını da çok istiyorum şahsen , Oğuzhan'da iyi olur , Hakan'ı göndeririz , Atila'da olabilir ama onun da menajeri Reims ile pazarlıklardaymış , Tolgay'a Taha iyi diyordu ama nedense hiç izleme fırsatım olmadı :)

@Taha Tekler

Samed bizde zor forma bulur hocam bende isterim ama oynayabileceğini sanmıyorum

Bayağıdır haber yapılmıyor ama Kerim Frei de olabilir.

Emre ve Kerim gerçekten potansiyelli isimler çok isterim Kerimi

Samed bizde zor forma bulur hocam bende isterim ama oynayabileceğini sanmıyorum

Niye zor forma şansı bulsun hocam Samed gibi yetenekli bir çocuk , kendi forma şansını antrenmanlarda vs. kendini göstererek oluşturur zaten.

Hem Elmander gidince Drogba - Burak - Umut kalıyor elimizde + çift forvet oynuyoruz malum (4-3-1-2) , hem sezon sonu da Drogba bırakacak o yüzden Samed'in alınması , denenmesi herkes açısından çok iyi olur. :yenieek:

Birde gelenin külfeti var.

Yabancı sınırı kalksaydı 7-8m bonservis verip kanat alınacaktı(Farfan/Nani).

Sınır kalkmadı ve beklenenden çok daha az harcama yapılmış oldu sonuçta.Bu yüzden sol bekin maddi külfeti sorun yaratmaz.

Konu talipleri olup olmaması değil adamların gidip gitmemesi. Gitmek istemezse zorlayamazsın.

Adam istemese bile tek taraflı feshetsek ve sözleşmesinde olan parayı versek gönderemiyor muyuz ?

Tabi o zaman biraz daha maliyetli oluyor.

Culio 600-700bin + Elmander 1.8m = 2,4-2,5m

Sınır kalkmadı ve beklenenden çok daha az harcama yapılmış oldu sonuçta.Bu yüzden sol bekin maddi külfeti sorun yaratmaz.

Adam istemese bile tek taraflı feshetsek ve sözleşmesinde olan parayı versek gönderemiyor muyuz ?

Öyle bir de kötü izlem bıracağımızı da unutmamak lazım. Sonraki transferlere kötü önizlem.

Niye zor forma şansı bulsun hocam Samed gibi yetenekli bir çocuk , kendi forma şansını antrenmanlarda vs. kendini göstererek oluşturur zaten.

Hem Elmander gidince Drogba - Burak - Umut kalıyor elimizde + çift forvet oynuyoruz malum (4-3-1-2) , hem sezon sonu da Drogba bırakacak o yüzden Samed'in alınması , denenmesi herkes açısından çok iyi olur. :yenieek:

Drogba sonsuza kadar kalacak gibi düşünüyorum bazen :) haklısın aslında çok çok yerinde bi transfer olur seneye için özellikle

Katılıyorum ilk söylediğine , ikinci kısma gelirsek , karşılık anlaşma sağlar biraz oyuncuya veririz 500.000bin € civarı falan , başka bir kulübe göndeririz yada kulüple ilişiğini keseriz , tam yıllıklarını almazlar sanmıyorum. :yenieek:

:) Hoşgörü ile karşılıyorum renktaş , avatardan belli.

Ama çok alıştırma kendini Drogba'ya , gittikten sonra çok sıkıntı çekersin , takımdan falan soğursun neme lazım :yenieek:

Kewell gittiği sene öyle olmuştu maç izleyemedim doğru düzgün takımda rezaletti zaten :)

Bu dönem transferini düşündüğümüz ama gerçekleşmeyen carlinhos nani gibi futbolcuların paralarını gençlere yatırsak doğru bi hamle olabilir bundan sonrası için..

Emre Can, Tolgay, Oğuzhan, Kerim, Samed

İki tanesi tutsa çok iyi olur çocuklarda o potansiyel var zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt