Burak Karaduman
Büyük Kaptan
Cevap: Transfer Nöbeti
hadi inşallah
1 ay önce ardaya sövüyordum emre abileri yüzünden mecburuz 66 ya
hadi inşallah
1 ay önce ardaya sövüyordum emre abileri yüzünden mecburuz 66 ya
tabi transfere kulübün çaycısı karar verdiği için başkan kendini yalancı duruma düşürecek:b5:
Onur Abi şu takıma Kolarov + Emre Can + Arda alınsa olacakları hayal bile edemiyorum ya bir düşünün ya
Muslera
Eboue Semih Chedjou Kolarov
Melo Selçuk
Engin Sneijder Arda
Drogba/Burak
Eray , Gökhan/Ceyhun , Emre Can , Hamit , Erman , Emre/Kazım , Umut
:yenieek:
Drogba ve Burak dönüşümlü oynar zaten , maçtan maça olsun maç içinde olsun. :yenieek:
Diğer çocukları da :
Eboue - Sabri , Hamit , Emre Can
Chedjou - Gökhan , Ceyhun , Emre Can
Kolarov - Erman , Emre Can
Melo - Emre Can , Hamit , Ceyhun
Sneijder - Emre Çolak , Erman
Bu şekilde rotasyon yaparız , bu işin sakatlığı , cezası , dinlendirmesi , hazırlaması falan gibi durumları var sonuçta :yenieek:
Not : Ama olmaz , bunlar sadece hayal kalacak gibi.
Bence kesinlikle sol bek takviyesi istiyordur Fatih Hoca , ayrıca verdiğim twitter'ı kullanan kişi , şu ana kadar kendini birçok kez kanıtladı. :yenieek:
sana sözüm yok renktaş.. bence de FT kesin sol back istemiştir ama paraları duyunca vazgeçende terimdir.
bence almayacağız dedilerse almayacaklar...
galatasaray
Emre Can ile kisa bir röportaj yapilmis. GS yönetiminden hic biriyle resmi bir görüsme yapmamis, fakat onun menajeri ile görüsülmüs.
"TR de hangi takimi tutuyorsun" sorusuna ise: "Türkiye ligini takip ediyorum, sonucta benim vatanim. Asiri bir taraftar olmasam da, babamin sayesinde GS'ye sempati duyuyorum. Her maci izleyemesem de, derbilere hep bakarim ve GS'yi desteklerim."
Renktaş , ben Emirates Cup'ta o bölgede ki rezilliği ve o bölge yüzünden aksayan sistemi göreceklerini ve harekete geçeceklerini düşünüyorum. :yenieek:
Çünkü bu eksik efendim Shrewsbury falan oynandığında ortaya çıkmaz belli olmaz çok fazla , ama bir Arsenal ile , Porto ile , Napoli ile oynadığında belli olur ve belli de olacaktır. :yenieek:
galatasaray
Emre Can ile kisa bir röportaj yapilmis. GS yönetiminden hic biriyle resmi bir görüsme yapmamis, fakat onun menajeri ile görüsülmüs.
"TR de hangi takimi tutuyorsun" sorusuna ise: "Türkiye ligini takip ediyorum, sonucta benim vatanim. Asiri bir taraftar olmasam da, babamin sayesinde GS'ye sempati duyuyorum. Her maci izleyemesem de, derbilere hep bakarim ve GS'yi desteklerim."
Renktaş , ben Emirates Cup'ta o bölgede ki rezilliği ve o bölge yüzünden aksayan sistemi göreceklerini ve harekete geçeceklerini düşünüyorum. :yenieek:
Çünkü bu eksik efendim Shrewsbury falan oynandığında ortaya çıkmaz belli olmaz çok fazla , ama bir Arsenal ile , Porto ile , Napoli ile oynadığında belli olur ve belli de olacaktır. :yenieek:
İyi , iyi gelen haberler olumlu yönde :yenieek:

pek iyi degil pep mac tecrübesi kazansin diye baska bir takima kiralik olarak git oyna demis, bende giderim diyor ama bayernde hedefi kalici olmak mis , yani pek ayrilmaya niyeti yok, bize gelse ancak kiralik olarak gelir bir sezon oynar tekrar bayerne döner