GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 765

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
765/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Onur Abi şu takıma Kolarov + Emre Can + Arda alınsa olacakları hayal bile edemiyorum ya bir düşünün ya :D

Muslera

Eboue Semih Chedjou Kolarov

Melo Selçuk

Engin Sneijder Arda

Drogba/Burak​

Eray , Gökhan/Ceyhun , Emre Can , Hamit , Erman , Emre/Kazım , Umut

:yenieek:

Drogba ve Burak dönüşümlü oynar zaten , maçtan maça olsun maç içinde olsun. :yenieek:

Diğer çocukları da :

Eboue - Sabri , Hamit , Emre Can

Chedjou - Gökhan , Ceyhun , Emre Can

Kolarov - Erman , Emre Can

Melo - Emre Can , Hamit , Ceyhun

Sneijder - Emre Çolak , Erman

Bu şekilde rotasyon yaparız , bu işin sakatlığı , cezası , dinlendirmesi , hazırlaması falan gibi durumları var sonuçta :yenieek:

Not : Ama olmaz , bunlar sadece hayal kalacak gibi.

Valla beklentiler o kadar düstü ki, Emre Can transfer edilse tatmin olacagiz gibi.

Keske Emre, Arda, Kolarov paketi yapabilsek ama acikcasi imkansiz geliyor bana. Keske olsa.

ljR91.jpg

znXJC.jpg

Bence kesinlikle sol bek takviyesi istiyordur Fatih Hoca , ayrıca verdiğim twitter'ı kullanan kişi , şu ana kadar kendini birçok kez kanıtladı. :yenieek:

sana sözüm yok renktaş.. bence de FT kesin sol back istemiştir ama paraları duyunca vazgeçende terimdir.

bence almayacağız dedilerse almayacaklar...

galatasaray

Emre Can ile kisa bir röportaj yapilmis. GS yönetiminden hic biriyle resmi bir görüsme yapmamis, fakat onun menajeri ile görüsülmüs.

"TR de hangi takimi tutuyorsun" sorusuna ise: "Türkiye ligini takip ediyorum, sonucta benim vatanim. Asiri bir taraftar olmasam da, babamin sayesinde GS'ye sempati duyuyorum. Her maci izleyemesem de, derbilere hep bakarim ve GS'yi desteklerim."

sana sözüm yok renktaş.. bence de FT kesin sol back istemiştir ama paraları duyunca vazgeçende terimdir.

bence almayacağız dedilerse almayacaklar...

Renktaş , ben Emirates Cup'ta o bölgede ki rezilliği ve o bölge yüzünden aksayan sistemi göreceklerini ve harekete geçeceklerini düşünüyorum. :yenieek:

Çünkü bu eksik efendim Shrewsbury falan oynandığında ortaya çıkmaz belli olmaz çok fazla , ama bir Arsenal ile , Porto ile , Napoli ile oynadığında belli olur ve belli de olacaktır. :yenieek:

galatasaray

Emre Can ile kisa bir röportaj yapilmis. GS yönetiminden hic biriyle resmi bir görüsme yapmamis, fakat onun menajeri ile görüsülmüs.

"TR de hangi takimi tutuyorsun" sorusuna ise: "Türkiye ligini takip ediyorum, sonucta benim vatanim. Asiri bir taraftar olmasam da, babamin sayesinde GS'ye sempati duyuyorum. Her maci izleyemesem de, derbilere hep bakarim ve GS'yi desteklerim."

İyi , iyi gelen haberler olumlu yönde :yenieek:

Renktaş , ben Emirates Cup'ta o bölgede ki rezilliği ve o bölge yüzünden aksayan sistemi göreceklerini ve harekete geçeceklerini düşünüyorum. :yenieek:

Çünkü bu eksik efendim Shrewsbury falan oynandığında ortaya çıkmaz belli olmaz çok fazla , ama bir Arsenal ile , Porto ile , Napoli ile oynadığında belli olur ve belli de olacaktır. :yenieek:

onun icin Napoli, arsenal /porto gibi takimlarla mac yapmamiz cok iyi olacak.

galatasaray

Ama orda Bayern de kalmak istiyormus yaziyor. 2018'e kadar uzatmak istiyormus Bayern. Kroos ve Alaba yi örnek verip kiralanmasi iyi olur diyor.

Bence bonservisini almamiz zor.

Katılıyorum renktaş.. hatta napoli maçında bile belliydi. riera kötü değil ama bir sol back de değil:(

bence şimdiye kadar çoktan alınmış olması gerekiyordu.

forumda ali adnanı en çok savunanlardan biri olarak alınmasını çok istiyordum. çoğu kişi alınıp kiralanmasını isterken bence riera ve baltaya formayı göstermezdi..

Ünal Aysal, Atletico Madrid'in milli oyuncuyu daha önce söylediği gibi satmaya pek sıcak bakmadığını dile getirirken, Arda Turan'ın Türkiye'ye birgün geldiğinde bu takımın kesinlikle Galatasaray olacağını söyledi. Transferin sürekli sorulmasının ardından Ünal Aysal yaptığı, ''Atletico Madrid, Arda Turan'a çok ihtiyaçları olduğunu ve bu transferi kurcalamamızı rica etti. Her gün bu soru sorulduğuna ve ısrar olduğuna göre biraz daha kurcalamam gerekiyor. Biraz daha bekleyelim'' açıklamasıyla kafaları karıştırdı.

Aysal, transferdeki son gelişmeler sorulduğunda da ''Henüz transfer döneminin bitmesine 34 gün daha var'' cevabını verdi.

https://www2.sporx.com/futbol/transfer/haber/338848.php

Arda transferinde bir şeyler var gibi , sizce ? :confused:

Ünal AYSAL :G.Saray bir deney yeri değil , Emre Can'ı kiralamadan yana değilim. Bonservisiyle birlikte alınması için görüşmeler devam ediyor.

:yenieek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri