GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 808

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
808/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda'yı alırsak kanatta sıkıntımız biter daha rahat hücum yaparız. El frenini indirmiş oluruz en azından kağnı gibiyiz 4 3 1 2' de

Her zaman ki gibi transferde yine geç kaldık kadromuzu korumamız iyi bir şey ama yabancı sınırı nedeniyle çok fazla güç arttıramadık kadro yapımız hala yanlış bence.

Öncelikle yeni sitemiz hayırlı olsun güzel olmuş hakikaten.

Bu transfer döneminde bizimkileri anlamakta hakikaten zorlanıyorum düşünün takımımıza küfür etmiş hakaret etmiş bir futbolcuyu bile transfer edebiliyoruz böyle bir fiyasko Polat döneminde bile görülmemiştir.

Öncelikle yeni sitemiz hayırlı olsun güzel olmuş hakikaten. Bu transfer döneminde bizimkileri anlamakta hakikaten zorlanıyorum düşünün takımımıza küfür etmiş hakaret etmiş bir futbolcuyu bile transfer edebiliyoruz böyle bir fiyasko Polat döneminde bile görülmemiştir.
Öncelikle yeni sitemiz hayırlı olsun güzel olmuş hakikaten. Bu transfer döneminde bizimkileri anlamakta hakikaten zorlanıyorum düşünün takımımıza küfür etmiş hakaret etmiş bir futbolcuyu bile transfer edebiliyoruz böyle bir fiyasko Polat döneminde bile görülmemiştir.

Gökhan Zan da götürülmemiş İngiltere'ye.Dany-Chedjou bakalım daha ne kadar saçmalayacaklar :D

lig başlayacak artık fantezilerinden bi zahmet kurtulsun terim, ligde ched ve dany nin yanyana oynama ihtimali yok. semih ched kalan 2 hazırlık maçında 90dk oynamalı ki süper kupa maçında biraz uyum yakalamış olsunlar.

dany amrabat elmander gibi 18 e girme ihtimali olmayan adamları oynatmak nedir yahu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri