GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 812

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
812/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
19 yasindaki bir oyuncuya 1 Milyon´dan fazla verilmez demistir müthis yöneticilerimiz.

Leverkusen de 3 filan vermistir, almistir. Gercekten komik bir transfer dönemi bu sene.

Bahaneleri de hazir zaten. Yabanci kontenjani :) Yav he he.

emre can cok kritik bir hamle idi,net olarak yabancı sınırında solbek yahut sağbek oynatıp kadroyu rahatlatacak ve dahası orta sada sonderece kaliteli bir oyuncu yedeği ,ilk 11 oyuncusu olarak bir taşla 3 kuş vurma transferi idi ,olmadı ,zaten olmasıda imkansız idi , geçmiş olsun ondan başkada o şekil kullanacağımız oyuncuda yok ..teşekkürler yönetim..

yine çingene pazarlığı yapmıştır bizimkiler merak ediyorum acaba leverkuzen kaç para verdi 5 milyonun altındaysa yazıklar olsun bizimkilere bu adam çok yetenekliydi. böyle yerli yetenekli adamlara gözünü kırpmadan vereceksin parayı. artık tvlerden izleriz emre canı 2 yıl sonrada 20-30 milyona gider büyük takımlardan birine. gerçekten çok stratejik bir transfer olacaktı ama ellerinden kaçırdılar. emre can haricinde defans bölgesine alıp ilk 11 oynatacağımız yerli yonucu kalmadı piyasada yok zaten

Nöbetiniz forumunuz hayırlı olsun ben kaçıyorum istikamet sirbistan, yunan Adaları ve İstanbul hadi sağlıcakla kalın.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Yeter ulan yeter! 1 aydan fazladır Emre Can ile yatıp,kalktık teknik heyetinden başkanına kadar herkes ilgilenildiğini beyan etti.Cuma namazından bir çıktık adam Leverkusen'e gitmiş. :) Elin şikecisi 10 küsür yabancısının üzerine ek olarak 2 yabancı bildirimi yapar bizimkilerde yerli kaçırma gayretinde. :confused:

bülent tulun kabusu geri döndü arkadaşlar. yönetim değişikliğinden sonra transferde tek yetkili bülent tulun oldu sanırım zaten belli oluyor elimizden kaçan oyunculardan. bu adam da birşey var arkadaş kim gelirse gelsin bu adamı bir şekilde klüpte tutuyor. adnan sezginden kurtulmuştuk darısı bülent tulunun başına

19 yaşındaki Emre Can için teklifimiz 1.5 milyon Euro falandır, bizimkiler de "oyuncu Almanya'da kalmak istedi, kulübü Almanya'da bir takıma gönderdi hem geri alma opsiyonu da var"... şeklinde bahaneler uydururlar.

Sercan, Yiğit gibi adamlara verilen paralar yüzünden ağzı yanan Galatasaray yönetimi, bir daha hayatta 2 milyondan falan fazla para vermeyecek demek ki genç yerli oyunculara. Tahminim bu yönde.

Aferin, helal, devam aynen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt