GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 814

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
814/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belki de son 10 senenin en kötü transfer dönemini geçiriyoruz.Eekonomik açıdan rahat bir dönemde olmamıza rağmen ne elimizdeki oyuncuları gönderebiliyoruz ne de eksik noktalara transfer yapabiliyoruz.

gelmek istemediği ihtimali cok önce düşünülüp ona göre hareket edilmeli idi, yok yabancı sınırı bık bık bık diye bütün transfer döneminde ötüp başka hiçbir şeyle ilgilenmezsen böyle kabak gibi ortada kalırsın..

kabak gibi ortada kalan sizlersiniz.gerek transferi Galatasaray yapmisdir haberiniz ola.

bundan sonrasi firsat transferleridir.

hic dusunuyormusunuz adam buraya gelmeyi istememis ola bilirmi?

Oda olabilir ki eğer öyleyse niye millete hala uğraşıyoruz vs açıklama yaptılar. başkanın her konuşmasında emre can vardı bir adam gelmek istemiyorsa bitmiştir uzatmanın ne anlamı var. bize yerli oyuncu lazım yabancı sınırı belli seneye 5 e düşecek ama bizimkiler hala bir yerli oyuncu alamadılar yada uğraşmıyorlar. yabancı gelmesinin de bir anlamı yok oynatamadıktan sonra yıl içinde bunların bedelini ağrı ödiyeceğiz umarım yanılırım

Emre, Almanya'da kalmak istedi. Bayern geri alma hakkına sahip olmak istedi. Böyle bir sözleşmeyi başkanın kabul etmemesi normal. Galatasaray, genç oyuncuların potansiyeline ulaşma yeri değil.

üstad yani bu kadarda düşürme adamı, 19 yaşında fizik ve teknik kapasitesi olan bir adam bu. iyi gelişim gösterirse ilkay filan hikaye, almanya nın yeni basten shwenentitizigerr olur :)

Adamı düşürmüyorum renktaş. Bizim 19 yaşındaki bir potansiyeli getirebileceğimiz hali söylüyorum. Emre Can'dan bir İlkay çıkabilir ama bu Leverkusen'de ya da Münih'de olur. Hatta Frankfurt'ta olur. Düsseldorf'da olur. Galatasaray'da, Fenerbahçe'de 100 yılda kaç İlka çıkarmışlar ki bu çocuktan çıkarsınlar.

Kesinlikle kendisi için en doğru kararı vermiş adam.

Şimdi Arda palavrasını cıkarırlar 3 hafta öyle gider

istedikleri kadar palavra atsınlar,iki yıldan beri terim ıkına sıkına bu takımı bu noktaya getiridi,ama artık rakipler kuvvetlendi bizim acıklarımızda net ortaya cıkdı, arda gelmez gelse bile stoper -solbek patlar sonra artık cok ağır yük altında olan selcukla meloda patlar..

istedikleri kadar palavra atsınlar,iki yıldan beri terim ıkına sıkına bu takımı bu noktaya getiridi,ama artık rakipler kuvvetlendi bizim acıklarımızda net ortaya cıkdı, arda gelmez gelse bile stoper -solbek patlar sonra artık cok ağır yük altında olan selcukla meloda patlar..

he transferlerin hepsini terim yapti.drogbayi sneijderi muslerayi meloyu eboueyi alan sanki bendim.

elestiuri yaptiginizda dogru durust yapin.

Valla zamaninda konu bile acmistim "Hedeflerimiz icin Chedjou ve Carlinhos yeterli mi?" diye.

Zaten 1-2 transfer yapiyorsun, defansta eksiklerimiz var. Basacaktin parayi, gercek bir yildiz alacaktin.

Izliyorum, bakiyorum, analiz ediyorum, ama Chedjou´nun liderlik özelliklerini göremiyorum ben arkadas.

Bana Semih, Gökhan ve Dany´den farkli bir oyuncu izlenimi vermiyor. O kadar da süratli degil ayrica.

Umarim yanilirim, umarim kapaklanirim, mutlu olurum. Ama tedirginim Chedjou konusunda.

Emre, Almanya'da kalmak istedi. Bayern geri alma hakkına sahip olmak istedi. Böyle bir sözleşmeyi başkanın kabul etmemesi normal. Galatasaray, genç oyuncuların potansiyeline ulaşma yeri değil.

burası gayet norman ama normal olmayan acık beyan tonla acığı kapatmak yerine bık bık ötmeleri, emre gelmiyorsa cokdan ne yapılacağı karara bağlanmalı idi..

Dün dedikodular cikmis Tulun Fransa´da diye? St.Ettiene´in Cezayirli bir sol beki varmis galiba. Dogru mu?

tulun allah bildiği gibi yapsın, transfer için gittiği yerde kazıklasın bunu iyimi iyice alışveriş yaparken..

cezayirli sol bek ne la?? en az 3-4 sol bek alabilirsin. allah akıl versinn bunlara

bu sene yıldız isimler fiyasko olsa anlarım yönetim istedi alamadı derim..

saymakla bitmez

alper potuk

ali adnan

emre can

bruma

farfan

carlinhos

g.inler

aykut demir

kerim frei

nani

bir ara roben filan...

aldıkları adamlar fransadan öteye gidemediler.. ayıp ki ne ayıpp..

ilk 10 hedefi koy,istikrar de futboldan gelecek başarıyı hocanın-futbolcuların süper performans göstermesine bırak.

senede 3 maç yapacak olsan en az 2 sini alırsın. 50 maç yapacaksın ve geniş kadro dediğimiz takımda

ilk 11 ve tüm kadro olmak üzere kanatsız-sol beksiz çıkacaksın. yıl boyu kullanacağın oyuncu sayısı 14-15 olacakk ayıpp..

sercan ile sözleşme uzatmak ne la? kafayımı yemiş bunlar..

sercana veriyorlar yıllık 650, ali adnan veremiyorlar 650. komik ki ne komik..

kusuruma bakmayın ama futbolda başarı için ileri gitmek gerekirken hep bir el freni..

bu kadar kombine alan adam forma-renk sevgisine alıyor ama başarı içinde bir çıta koyuyor..

Şu ana dek Chedjou'yu beğenen bir futbol erbabı veya forum ahalisi gördün mü?Adam vasat oğlu vasat.Daha neyin savunması bu?

sizler ne ictiniz beyler?iyimisiniz?

Chedju isterse dunyanin en kotu oyuncusu olsun bunun konuyla ne alaksi?

Sorumlusu Bulent Tulunmu? Sorumlusu o transferi oneren kimse odur.Fatih terim istemisdir.Bulent Tulun ve diger profosyonnelerde diger isleri yapmisdir.

Ayarsiz elstiri yapiyorsunuz.

Bence bir Emre Can gitti diye bu akdar feveran etmeye gerek yok. Kızılacaksa yabancı sınırı konusunda adımın geçen sene atılmamasına ya da buna göre 6 yabancılı takım için önlem alınmamasına kızılmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt