GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 815

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
815/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla zamaninda konu bile acmistim "Hedeflerimiz icin Chedjou ve Carlinhos yeterli mi?" diye.

Zaten 1-2 transfer yapiyorsun, defansta eksiklerimiz var. Basacaktin parayi, gercek bir yildiz alacaktin.

Izliyorum, bakiyorum, analiz ediyorum, ama Chedjou´nun liderlik özelliklerini göremiyorum ben arkadas.

Bana Semih, Gökhan ve Dany´den farkli bir oyuncu izlenimi vermiyor. O kadar da süratli degil ayrica.

Umarim yanilirim, umarim kapaklanirim, mutlu olurum. Ama tedirginim Chedjou konusunda.

sorun chedjou olsa yine iyi,,

2 senedir sol beksiz

ve sürekli kazık yediğin kanat oyuncuları ile dolu..

grande sonra büyük hoca, evet büyük hocada..

adama sen çilek çilek alıp durursan, pastanın krem şantisini eksik yaparsan o pasta garip olur, pastada çıkar çileki kek olur..

Oktay adamı kötülemedim. Buraya gelse buradaki sistemle olacağı şeyi söyledim.

Orasi öyle anladim ama o sekilde biz kendimizi avutuyoruz iste..

Biz hayatimizda yildizi parlayacak yabanci aldikmiki hic? Paralara kiyip?

Ribery geldi o da sapkadan tavsan cikarir misali 6 ay sonra yok oldu..

Sen ver 10 milyon euro'yu Bruma gibi bi adama yada Bernard gibi bi adama bunlar parlar, ama tutup Carrusca gibi bi adami alirsan patlama ihtimali buyuk olur..

Emre Can i bilmiyorum ama yerli kaliteli sart oldugu yerde almamak ahmaklikti

tonla acikmi? havalardasiniz olm azicik ayaginiz yere bassin.

Siz Tonla acik derken her halde Melonun yerine Yaya Turenin gelmemesinide o tonlara sayiyorsunuz oglemi?

kardeşim solbek göster bana,sağ acık ,sol acık göster bana ,ligler başlamak üzere stoper göster bana, melo ve selcuğa alternatif göster bana,geçen yıl hiçmi maç izlemedin yoksa??

Bence bir Emre Can gitti diye bu akdar feveran etmeye gerek yok. Kızılacaksa yabancı sınırı konusunda adımın geçen sene atılmamasına ya da buna göre 6 yabancılı takım için önlem alınmamasına kızılmalı.

arkadaş mesele emre can değil bizim ilk 11 de oynatabileceğimi yerli oynuculara ihtiyaç var emre can da kaliteli bir oyuncuydu onu kaçırdık elimizden bu saatten sonra alacağımız yerli oyuncuda kalmadı piyasada alacaklarımızın sonuda yiğit,serdcan gibi olur. bu yıl transfer konusunda çok büyük stratejik hatalar yaptık. madem federasyonu indiremiyorsun ozaman yerli oyuncu alacaktık mesela inler için uğraşamlıydık. adam kendi söyledi GALATASARAY benimle ciddi bir şekilde ilgilinemedi diye açıklama yaptı. bu stratejik hatanın bedelini umarım yıl içinde ödemeyiz ki bu yıl çok kritik.

tulun allah bildiği gibi yapsın, transfer için gittiği yerde kazıklasın bunu iyimi iyice alışveriş yaparken..

cezayirli sol bek ne la?? en az 3-4 sol bek alabilirsin. allah akıl versinn bunlara

Cezayirli sol bek dediğimiz adam (Faouzi Ghoulam) geçen sezon ligi 5.bitiren takımın banko sol beki ve ligin gelecek vaad eden oyuncularından biri. Aynı mantıkla Aubameyang'la ilgilensek Gabonlu forvet ne la denecekti sanırım.

ben buradayım ,kimin patladığını göreceğiz, gecen sene dokuz doğurduk bu sene daha vahimi yolda keza tek bir net transfer yok..

bende burdayim.sizde felaket tellari gibi cikarsiniz alinan puan kayblari sonra sanki hic yapilmayan şey.

Sanki Galatasaray puan kayb etmeyecek.Elbette kayb edecek.

Sanki transferlerin hepsi dogru sanki takimda oyuncularin hepsi en ust seviyye de.

Biraz ayaginiz yere bassin.sartlarida dusunun biraz.

Elestiri yapinca iki yil onceki enkazi gozunuzun onune getirin.İnsafsizlik yapmayin.

sorun chedjou olsa yine iyi,,

2 senedir sol beksiz

ve sürekli kazık yediğin kanat oyuncuları ile dolu..

grande sonra büyük hoca, evet büyük hocada..

adama sen çilek çilek alıp durursan, pastanın krem şantisini eksik yaparsan o pasta garip olur, pastada çıkar çileki kek olur..

2 yıldır solacık alıyoruz ,albert riera ve nordin amrabat , bu adamlara bonservis olarak 12 milyon euro verdik ,nordin 5 yıllık 5 milyon euro ,riera 4 yıllık 12 milyon euro ,toplamda harcadığımız para 29 milyon EURO , evet 29 milyon EURO...

Cezayirli sol bek dediğimiz adam (Faouzi Ghoulam) geçen sezon ligi 5.bitiren takımın banko sol beki ve ligin gelecek vaad eden oyuncularından biri. Aynı mantıkla Aubameyang'la ilgilensek Gabonlu forvet ne la denecekti sanırım.

iyide biz yabancı sınırından bahsediyoruz dani alves gelse ne olacak ki yerli lazım bize

transfer sezonu berbat bu sene alamadığımız isimlere bak

alper potuk

ali adnan

emre can

bruma

farfan

carlinhos

g.inler

aykut demir

kerim frei

cimriliğin alemi yok bu kişilerden en az 2 sini almalıydık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt