GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 824

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
824/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BQqp_ALCEAAzBX9.jpg

inşallah şampiyonlar liginde b.münih- man. city-G.Saray-napoli'nin olduğu bir grup çıkarda ünal aysal ne kadar süper bir takım kurduğunu görür.emre can'ı transfer etmeyip sercan zibidisinin sözleşmesini uzatmak dahiyane bir fikir.eski yönetim önümüzü tıkıyor profesyonellerle çalışmamız lazım deniyordu ne oldu maşallah transfer politikanızdan profesyonellik akıyor.

inşallah şampiyonlar liginde b.münih- man. city-G.Saray-napoli'nin olduğu bir grup çıkarda ünal aysal ne kadar süper bir takım kurduğunu görür.emre can'ı transfer etmeyip sercan zibidisinin sözleşmesini uzatmak dahiyane bir fikir.eski yönetim önümüzü tıkıyor profesyonellerle çalışmamız lazım deniyordu ne oldu maşallah transfer politikanızdan profesyonellik akıyor.

Oww! Çok sert.

Doğru Emre Can gelse Barça Real Bayern gurubundan bile çıkardık ama işte lanet olsun yönetim kötü bu kadar büyük bir oyuncuyu kaçırdılar.

AB kararina cok güveniyorlar, eger belkemedikleri karar cikarsa ne yapcaklar ozaman merak ediyorum.

Karsi takimlar ister begenin ister begenmeyin transferleriyle güclendi biz bu sezon resmen fiyasko yasadik simdiye kadar.

Albayrak, Dürüst gibi adamlar gitmeden Chedjou ve Erman alinmisti galiba. Melo ve Umut'u saymiyorum zaten. Yani Albayrak-Dürüst gittikten sonra transfer yapamadik.

Öyle bir gruba düsersek birak galibiyet almayi takimlara gol atarsak seviniriz. 1 puan alamayiz o grupta.

Bence futbol şubesi kapatılmalı. Sonuçta Emre Can ve Ali Adnan'ı alamadık.

Bu liste uzar gider..

Alper

Inler

Farfan

Nani

Bruma

daha saysammi? yok saymayim en iyis..

Aldigimiz 1 tane oyuncu var.. Chedjou.. ha bide Erman Kiliç..

Melo ve Umut'u kimse bana transfer diye yutturmasin... Bu 2 oyuncuya verilen meblalar zaten fiyasko, hadi biri oynuyor diyeri yedek..

Neyse neresinden tutarsan tut elinde kaliyor..

Aysal isi profesyonellere birakti, onlarda topculara yaslandikca daha fazla maas vaad ediyor, helal olsun..

Neredeyse 4 aydir "Stoper ve sol bek pozisyonunda ihtiyac var" diyen yöneticiler, simdi neye göre sol bek almiyor?

1 senedir belli olan bu yeni yabanci kontenjanini hesaba katmadilar mi? Bize düsman olan TFF´ye mi güvendiler?

Taraftarlar abartili transfer hamleleri beklemedi, eksiklerin giderilmesini istedi sadece.

Kadroyu korudular diye bi halt mi yaptilar? Galatasaray her sene güclenmek zorundadir.

Artik sabrimiz da kalmadi ve bu yabanci kontenjani bahanesini de duymak istemiyoruz artik.

Becerikli olun da Culio, Elmander´i yollayin o zaman. Bi ise yarayin. Sonra adam gibi bir sol bek alin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt