Mehmet Uygun
Cezalı
Transfer felan olmayacak galiba.Emre can transferine inanmıyordun.Olmadı zaten.Boşuna bekliyoruz.
inşallah şampiyonlar liginde b.münih- man. city-G.Saray-napoli'nin olduğu bir grup çıkarda ünal aysal ne kadar süper bir takım kurduğunu görür.emre can'ı transfer etmeyip sercan zibidisinin sözleşmesini uzatmak dahiyane bir fikir.eski yönetim önümüzü tıkıyor profesyonellerle çalışmamız lazım deniyordu ne oldu maşallah transfer politikanızdan profesyonellik akıyor.
inşallah şampiyonlar liginde b.münih- man. city-G.Saray-napoli'nin olduğu bir grup çıkarda ünal aysal ne kadar süper bir takım kurduğunu görür.emre can'ı transfer etmeyip sercan zibidisinin sözleşmesini uzatmak dahiyane bir fikir.eski yönetim önümüzü tıkıyor profesyonellerle çalışmamız lazım deniyordu ne oldu maşallah transfer politikanızdan profesyonellik akıyor.
sürpriz bir transfer olacak.. AB müracatının sonucu bekleniliyor deniliyor.
Asaletin Yeter @uA1905od 4 dk
Ceyhun-Rize haberinin altından yerli sol bek Oğuzhan takası çıkabilir!!!!
Şu Oğuzhan'ı alalım bence.Ben Balta'ya katlanmak istemiyorum ligde.
Bence futbol şubesi kapatılmalı. Sonuçta Emre Can ve Ali Adnan'ı alamadık.