Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu durumda transfer yapılmıyor diye ne yönetime ne de teknik heyete sallayamam heralde.

Senin 10 yabancı hakkın var ve bunların 4 tanesi kulübede oturacak. 6 isim kimler olacak sayalım hemen.

Muslera, Eboue, Chedjou, Melo, Sneijder, Drogba. Siz bunların ayarında futbolcu transfer etmek istiyorsanız 11'e oturtabilmeniz lazım.

Bu yabancı sınırı Türk futbolunun kamburudur, CL'de yarı-final veya final zor ihtimal bununla beraber. Bir şekilde bunun kaldırılması gerek. Bunlardan bahsederken vallahi futboldan soğuduğumu farkediyorum.

edit; yönetime tek kızgınlığım bu saçmalığa zamanında karşı çıkmamalarıdır.

Şu durumda transfer yapılmıyor diye ne yönetime ne de teknik heyete sallayamam heralde.

Senin 10 yabancı hakkın var ve bunların 4 tanesi kulübede oturacak. 6 isim kimler olacak sayalım hemen.

Muslera, Eboue, Chedjou, Melo, Sneijder, Drogba. Siz bunların ayarında futbolcu transfer etmek istiyorsanız 11'e oturtabilmeniz lazım.

Bu yabancı sınırı Türk futbolunun kamburudur, CL'de yarı-final veya final zor ihtimal bununla beraber. Bir şekilde bunun kaldırılması gerek. Bunlardan bahsederken vallahi futboldan soğuduğumu farkediyorum.

edit; yönetime tek kızgınlığım bu saçmalığa zamanında karşı çıkmamalarıdır.

zormu bence hayal bu statü ile biz hayatta final göremeyiz bu acik ancak türk futbolunda temel sistem degisirse ve ülkemizde cocuklara top oynamak icin daha cok saglar yapilirsa belki o zaman.

Arda burak takasi olsun isterim, takas olmadan alsak daha iyi ama takas bile olsa raziyim, tek forvetli sisteme geceriz boylece.

Benim yabancı sınırı konusunda anlamadığım Fenerbahçe ne yapacak?

Galatasaray alıp başını gitmesin diye yabancı sınırını savundular ama onlar için daha kötü olur bu.

Benim yabancı sınırı konusunda anlamadığım Fenerbahçe ne yapacak?

Galatasaray alıp başını gitmesin diye yabancı sınırını savundular ama onlar için daha kötü olur bu.

En azından bizim 2 senedir oturmuş bir kadromuz var. Onların ne cacık olduğu belli değil. Yani dövünmek yerine aslında keyfini çıkartmamız lazım ama avrupayı düşününce sıkıntı büyük oluyor.

Sadece Arda'yı transfer etsek bunlar 2 gün sonra döner yine yabancı sınırı kalksın diye ağlamaya başlarlar.

Aslında Alper transferi bu açıdan önemliydi. Alper'i alsak bunlar isteyecekti sınırın kalkmasını.

Kötü olmuş yahu.Neyse yapacak birşey yok.Yarın da maç var.Allah'tan c.tesi,pazar çalışmıyorum.Yoksa işi yarıda bırakır gelirdim.

Bende öğlene kadar çalışıyorum, işten eve gelip izlemeyi düşünüyorum.

Bu maçlar güzel olacak ve hafta sonu zevkli geçecek gibi duruyor :)

Konu dışı olacak ama Beşiktaş ve Fenerbahçe çok kötü sinyaller veriyo.Özellikle Beşiktaş geçen seneden kötü gibi gözüküyor.Köy takımlarını bile yenemiyorlar.Fenerbahçe'yi de hiç beğenmedim Psv ve Salzburg maçlarında.Ligde yine rahat şampiyon olacağız inşallah.

Konu dışı olacak ama Beşiktaş ve Fenerbahçe çok kötü sinyaller veriyo.Özellikle Beşiktaş geçen seneden kötü gibi gözüküyor.Köy takımlarını bile yenemiyorlar.Fenerbahçe'yi de hiç beğenmedim Psv ve Salzburg maçlarında.Ligde yine rahat şampiyon olacağız inşallah.

CAS, Ukrayna Federasyonu'nun Karpaty ve Metalist Kulüpleri'ne ve yöneticilerine verdiği cezaları onadı.

CAS, bugün açıkladığı kararla Romanya takımlarından Rapid Bükreş'i küme düşürdü.

Basında bir tek haber gören oldu mu?

GSC'de 15.675 üye var. Ama her gün ayni cirkinler. nerde bu üyeler

Takımda kesinlikle oynar dediğimiz oyuncular; Muslera-Chedjou-Melo-Sneijder-Drogba bu oyunculara hem fikiriz çünkü bu oyuncular bu sezon bizim iskeletimiz olacaktır. Geriye sağ bek, sol bek, mevkileri kalıyor bu mevkilerden birinde sadece 1 yabancı oyuncu oynatmak zorundayız.Eboue sağ bekte önemli işler yapan bir oyuncu ama o bölgede rotasyonlu gidilecek büyük ihtimal.

​

​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt