Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arda olsa var ya, off diyorum, cok guzel olur be. gittiginde kizgindim ama simdi boyle kapris yapacak durum yok, yerli oyuncu kalitesi cok cok onemli.

Ulan dini veya siyaseti spora karıstırmayı sevmem ama ALLAHIM ŞU KADİR GECESİ HÜRMETİNE solda ardayı sagda naniyi ve solbek de ise gökhan gönülü çileden çıkartacak bir sol bek ile cl de yarı final nasip eyle

Arda bu sene gelmesi bence artık olağan dışı, keşke getirebilsek, bu sezon tek beklentim var artık adam almayın ama şu kadroda ki işe yaramayan ama parayı götüren kadrolu memurları temizleyelim yeter, bu sene CL'de gruptan çıkıp, ligde şampiyon olsak yeterde artar bile.

Sabri ve Balta'yla bu maaşlara sözleşme yeniledik ya en çok o koyuyor adam transfer bile2. planda şuan benim için, kurtul bu adamlardan, bak Aydın da gitti, seneye Riera sözleşme bitiyor serbest Cluio'yu serbest bırak, Elmander'i de postala sene sonu Dany, diğer çürük elmalar Aykut, Sercan, Yiğit vs gibi adamlardan da kurtulduk mu zaten maaş durumumuz inanılmaz rahatlayacak üstelik Drogba'nın da seneye gideceğini var sayarsak seneye bizim için en önemli iskeletin oluşturulacağı yıldı ama gidip Sercan, Sabri, Hakan bu adamlarla sözleşme yenilemekte ne oluyor ya ?

Sabri ve Hakan Baltan'ın bunca senedir Galatasaray da oynamaları utanç verici.Yıllardır bizdeler,ama hiç bir halta yaramıyorlar.Birisi pasta kesip üçlü çektiriyor.Öbürü bildiğin kaplumbağa.

Hangi fırsatlar ? 10 senedir takım kötü diye bundan sonrada kötü olacaz diye bir kural yok. ekonomik olarak sürekli düzeliyoruz.

Bu sene olmaz seneye olur transferler ne olacak?.

Biz bu gelirleri sportif başarılar sayesinde elde ediyoruz.Başkan gibi bir profesyonel eger iman gücü ile oynayacagız diyorsa biliyordur eksik oldugumuzu.EE sportif başarıdan tereddüt ediyorsak para harcamak için neyi bekliyoruz.Cl de gruplardan elenmeyi ve fenerin şampiyon olmasını mı?

Biz bu gelirleri sportif başarılar sayesinde elde ediyoruz.Başkan gibi bir profesyonel eger iman gücü ile oynayacagız diyorsa biliyordur eksik oldugumuzu.EE sportif başarıdan tereddüt ediyorsak para harcamak için neyi bekliyoruz.Cl de gruplardan elenmeyi ve fenerin şampiyon olmasını mı?

Tamam sportif başarı diyorsunda geçen seneden kötü bir kadromuz yok. Birebir koruduk üstüne Chedjou ve Erman alındı Melo da erken geldi.

Takım 1 yılda birbirini tanımaya alışmaya başladı. Uyum sorunu birtek Chedjou da olacak oda uydumu tamam.

Tek eksik sol bek ve kanat dersin, ama onlarda mecburen yerli olmak zorunda. Ayrıca olmasada elimizdekiler lig için yeter.

İman gücü ile ne kastetdiği önemli. bence inanarak olarak belirtmek istemiş olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt