Barış Çetiner
Ulubatlı Souness
- 3 Temmuz 2010
- 37.456
- 1.473
- 1.788
O yasa tasarısı her sene geçerli olmuyor.O sene çıkıyor ve sadece o sene 30 yaşın geçmişler faydalanabiliyor
o yasaya gerek yok milli futbolcu olduğu için 21 gün yapar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O yasa tasarısı her sene geçerli olmuyor.O sene çıkıyor ve sadece o sene 30 yaşın geçmişler faydalanabiliyor
Hayalim PL 'de oynamak dedi. Bir değil bir kaç sefer dedi. Bu ne demek Galatasaray PL ye geçedursun ben geliyorum demek mi ?
Emre Çolak'ta hayalim Barcelona'da oynamak dedi. Arda sadece hayalini söylemiş Pl'den başka takımda oynamam falan dememiş ki. Benim anladığım kadarıyla Arda geri dönmek istiyor ama kulübü bırakmıyor. Arda bu sezon olmasa bile seneye Galatasaray forması giyecektir.
Ligde rahat şampiyon falan değiliz. Hatta bu sene şampiyon olmamız bile zor. Rakipler iyi. Fener kadroyu derinleştirdi, sistem anlayışı olmayan hocayı gönderdi lig standardında bir hoca getirdi. Beşiktaşın hocası iyi, Önder Özen kulübe bir vizyon getir. Trabzonda Malouda falan tutarsa olay olur, keza kasımpaşa tehlikeli.
Bu sene lig zor ve zevkli olacak.
Hayalin plde oynamak. İspanyanın en iyi üçüncü takımının vazgeçilmez oyuncularındansın. Hayaline bir adım kala başladığın yere döner misin? Ben dönmem.
Ya fenerin neresi iyi allah aşkına yapmayın bakın taraftar gözüyle bakmıyorum fenevin tdsi diye bişey yok olmadı da
adam olan uefanın kararını bekler mi 1 yıllık anlaşma yapar mı
tek iyi transferleri alves geri kalan çöp hele ortasaha berbat yaratıcı çalım yapacak adam yok
bjk kapalı kutu ama bize rakip olamazlar
tsyi saymıyorum kimse kusura bakmasın
biz şampiyon olan kadroyu koruduk üstüne iyi bir stoper aldık bence 2.lik yarışı zevkli olur 10uncu haftadan sonra araya açarız
Arda profesyonel düşünen bir adam değil zaten adamı burda basın çok bunalttı o da 1-2 sene gibi kafa dinlemeye gitti. Artık geri dönmenin zamanın geldiğini düşünüyor o yüzden gelmek istiyor kesinlikle.
doğru ama![]()
Ya fenerin neresi iyi allah aşkına yapmayın bakın taraftar gözüyle bakmıyorum fenevin tdsi diye bişey yok olmadı da
adam olan uefanın kararını bekler mi 1 yıllık anlaşma yapar mı
tek iyi transferleri alves geri kalan çöp hele ortasaha berbat yaratıcı çalım yapacak adam yok
bjk kapalı kutu ama bize rakip olamazlar
tsyi saymıyorum kimse kusura bakmasın
biz şampiyon olan kadroyu koruduk üstüne iyi bir stoper aldık bence 2.lik yarışı zevkli olur 10uncu haftadan sonra araya açarız
Arda profesyonel düşünen bir adam değil zaten adamı burda basın çok bunalttı o da 1-2 sene gibi kafa dinlemeye gitti. Artık geri dönmenin zamanın geldiğini düşünüyor o yüzden gelmek istiyor kesinlikle.
senimi kiricam ,tüpcüye telefon acip 10 haftada kupamizi vermesini söyleyeyim,tüp kafa sever/dinler beni![]()
fenerin topçularının hepsi bu ligin topçusu, ligi tanıyan adamlar. garanti transfer yaptılar. anadolu maçlarında zaafiyet yaşamamak adına.
iyide sırf bu ligi tanıyor diye transfer yapılmaz ki ayrıca alves ve kadlecin bu ligi ne kadar tanıdıklarını bilemiyorum
onlarınkiler bu ligin topçusu da bizimkiler nerenin topçusu chedjou hariç ligi tanımıyor diyebileceğin var mı??
ha bizimkiler CL oyuncusu dersen o ayrı![]()
görende ardayi asker arkadasin zaneder![]()
Bize kötü fenere iyi demedim. Bu ligi götürmek için kadroları yeterli, hata şansımız yok demeye getirdim.