Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
------------------------Muslera----------------------

Eboue--------Semih----------Chedjou-------Filipe

----------------Selçuk----------Melo-----------------

-Nani------------------Sneijder-----------------Arda

---------------------Drogba/Burak-------------------

Yabancı sınırlaması olmasa şöyle bi kadro kurabilirdik.

askerlikle alakalı olarak gelmeme ihtimali yok. şu yaşımdayım askere giden futbolcu görmedim, zaten 35 küsür yaşına kadar tecilli, o zamana kadar bedelli yapar. arda ve askerlik bağlantısını hiç anlamadım anlayamam. ayhan akman askere mi gitti mesela hiç yurt dışında oynamadı, futbolu da bıraktı yaşı da geldi, yok böyle bi askerlik muhabbeti.

aynen öyle bende anlayamadım şu mevzuyu dillendirenleri. olay gayet basit yurt dışında 3 yıl çalışıp bedelli yapmak istersen 7 bin tl veriyorsun. yurt içindi bedelli yapmak istersen 30 bin tl veriyorsun. arda ya 23 bin tl lik fark mi koyacak yani. şunu bi kavrayın artık

İyi ki Melo'yu almışız yahu, adam takımın bir parçası olduğunu hissettiriyor.

Fatih Terim isterse Arda gelebilir.Baba oğul ilişkileri var resmen

seneye cok transfer lazim yine

sol bek

iki kanat

forvet (drogba birakiyor)

minimum bu (ilk 11 icin)

Bence trasnfer olayı CL de gruplardan çıkmamız durumunda yapılacak yönetim gereksiz yere para harcamak istemiyor gibime geliryo + yabancı sınırlamasıda var.

Melo gerçek Meloyu gösterse dünyanın sayılı ön liberolarından biri olabilir

seneye cok transfer lazim yine

sol bek

iki kanat

forvet (drogba birakiyor)

minimum bu (ilk 11 icin)

drogba konusunda beni düşündüren şey , acaba onun yerine isim olarak çokda aşağıda kalmayan birini alabilecekmiyiz? drogba trasnferiyle yönetim çıtayı oldukça yükseltti taraftarında bu yönde beklentisi muhakkak olacaktır.

Amrabat, bence bu sene geçen seneden çok daha iyi olacak, ve hakkında erken karar verenleri bayaa bi mahçup edecek.

drogba konusunda beni düşündüren şey , acaba onun yerine isim olarak çokda aşağıda kalmayan birini alabilecekmiyiz? drogba trasnferiyle yönetim çıtayı oldukça yükseltti taraftarında bu yönde beklentisi muhakkak olacaktır.

drogba bir firsat transferiydi, bonservisi elindeydi. cok zor böyle birini almak. kaldi ki bonservisi elinde sadece

samuel eto'o var, senede 25 milyon euro aliyor kendisi :(

forvetten ziyade iki kanat ve sol bek acil alinmali

Ben Fatih hocaya güveniyorum açıkcası geriye yaslanıp keyifle izliycem takımı

bugun özellikle ikinci yarı hocanın arzuladığı pas yapan takım hüviyetindeydik

drogba bir firsat transferiydi, bonservisi elindeydi. cok zor böyle birini almak. kaldi ki bonservisi elinde sadece

samuel eto'o var, senede 25 milyon euro aliyor kendisi :(

forvetten ziyade iki kanat ve sol bek acil alinmali

o adam avrupaya geri dönmez zaten ırkçılık yüzünden çok canı yandı... Drogba konusunda ise belki 30-32 yaş arası biri bulunabilir, bir ihtimal.

Melo gerçek Meloyu gösterse dünyanın sayılı ön liberolarından biri olabilir

hissediyorum melo oynamak istiyor fakat gerçekten de belli maç performansı yakalaması lazım temposunu yakalayınca yardırıyor. her sene en az yarım sezon müthis futbol cıkarıyor bu sene dilerim erken baslar bu insan üstü performansına.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt