Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kesinlikle katılıyorum zaten ardanın en büyük artısı topu ayağında tutabilme yeteneği, getirisi gütürüsüne değermi o ayrı konu. Bence nani veya robben gibi biri bize çok daha faydalı olur kaldıki arda da artık çok genç sayılmaz yavas yavas son sözleşmesine yaklaşıyor eğer 4 yıllık yaparsa :)

Tabi bunun için eldeki yabancı fazlalıkları göndermek lazım
Sizin ligde sınır yok galiba al Nani ve Robben'i de doya doya oynat. Hey Allah'ım ya hakkaten anlamak mümkün değil Arda'nın herşeyine bahane bulun da futbolculuğuna bulmayın arkadaş. Gelsin 5 ma oynasın görürüm ben bu yorumları ama rahat olun Arda falan gelmez, siz de kendinizi haklı sanmaya devam edersiniz.

Arda mükemmel olur yahu.

Arda-Burak takasına dünden razıyım. Hem Burak'ın hayalleri gerçekleşir,hem Arda kazandırılır hemde çift forvet zırvalığından kurtuluruz hemde Sneijder'in kanatlı sistemde performansı doğrudan artar.

CL'de

--------------Muslera------------

Ebua---Semih----Ched---Hakan

------------Melo-Selçuk----------

Amrabat------Sneijder-----Arda

---------------Drogba-----------

Ligde

Türk---Semih----Ched---Hakan

Arda+Filipe Luiz paket yapalım.Saha içinde çok iyi anlaşıyolar geçen sene Atletico ataklarının çoğu o ikisinin kanadından geldi

Sizin ligde sınır yok galiba al Nani ve Robben'i de doya doya oynat. Hey Allah'ım ya hakkaten anlamak mümkün değil Arda'nın herşeyine bahane bulun da futbolculuğuna bulmayın arkadaş. Gelsin 5 ma oynasın görürüm ben bu yorumları ama rahat olun Arda falan gelmez, siz de kendinizi haklı sanmaya devam edersiniz.

bizim ligde sınır var zaten o yüzden eldeki yabancı fazlalıkları göndermek lazım dedim ya.Elmander,culio,riera ve hatta dany Gönder bunları bak bakalim sınır felan kalıyormu.Banko oynayacak 4 tane yabancı var sniejder muslera chedju gerçi chedjununda ne olduğu henüz belli değil belki semih gokhan 2 lisi daha iyi bile olablir zman gösterecek ve drogbada dönüşümlü oynayabilir sonuçda adam artık yaşlı CL maçları için lig maçlarında rotasyona düşürülebilir.CL maçlarında zaten sınır yok,bizim içinde bence avrupada başarı lig şampiyonluğundan daha önemli olmalı artık.

Arda'nın performansını alacağımız bir çok ucuz yabancı olabilir ama onun gibi liderlik yapabilen,takım ruhunu ortaya koyabilen birini alamayız.

Arda gelirse Avrupa'da ciddi başarılar da gelir.

Arda mükemmel olur yahu.

Arda-Burak takasına dünden razıyım. Hem Burak'ın hayalleri gerçekleşir,hem Arda kazandırılır hemde çift forvet zırvalığından kurtuluruz hemde Sneijder'in kanatlı sistemde performansı doğrudan artar.

CL'de

Ebua---Semih----Ched---Hakan

Ligde

Türk---Semih----Ched---Hakan

Fakat Drogba'ya çok fazla yük binmiş olur bu durumda. Bütün sezonu götüremez.

Arda gelecekse Burak'ı elden çıkarmadan olmalı bu.

Tek forvette birinci tercih Drogba olacaktır ama Burak mutlaka olmalı takımda.

Ünal Aysal: "Drogba G.Saray’ı kolay kolay bırakıp gitmez. Önümüzdeki yıllarda da bizimle beraber olmasını istiyorum."

İnşallah sözleşmesini uzatırız.:016:

SON DAKİKA: Atletico'dan yıllık 2.5 Milyon Euro alan Arda, Galatasaray'ın yıllık 4.5 Milyon Euro teklifini kabul etti. Galatasaray şimdi Atletico ile masaya oturdu.

Masaya Oturmasın Heyecanlanmış Bes Belli Sandalye İstesin İspanya Modern Bir Ülkedir Ricasını Reddetmezler Sandalyeye Otursun :confused:

Fakat Drogba'ya çok fazla yük binmiş olur bu durumda. Bütün sezonu götüremez.

Arda gelecekse Burak'ı elden çıkarmadan olmalı bu.

Tek forvette birinci tercih Drogba olacaktır ama Burak mutlaka olmalı takımda.

Fazla yük falan binmez. Drogba takım oyunu oynuyor.

Drogba'yı ilerde bırakıp her topa koşmasını beklemeyeceğiz tabi. Amrabat ve Arda sağ sol forvet konumunda olacak.

Arda istese gelir, o istemiyor. Daha parasını ödemediler, çatır çatır alırız.

Arda istese gelir, o istemiyor. Daha parasını ödemediler, çatır çatır alırız.

Arda istemese böyle haberler çıkmaz. Arda kesinlikle bize haber yolladı beni alın diye. Bizde şimdiden pazarlık yapıyoruz zaten seneye sözleşmesinin bitimine 1 yıl kalmış olacak ve transferi ucuza kapatmış olacağız.

Arda istemese böyle haberler çıkmaz. Arda kesinlikle bize haber yolladı beni alın diye. Bizde şimdiden pazarlık yapıyoruz zaten seneye sözleşmesinin bitimine 1 yıl kalmış olacak ve transferi ucuza kapatmış olacağız.

Alakası yok adam her yerde bas bas bağırıyor en büyük hayalim PL de oynamak diye. Orada oynamadan bize gelmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt