Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ligde bence sol bekte balta oynayacak

yada bazı as oyunculara sakat denilerek kolay maçlarda dinlendirilecekler

baltalı sol bek yazın beylerrrrrrrr

Alakası yok adam her yerde bas bas bağırıyor en büyük hayalim PL de oynamak diye. Orada oynamadan bize gelmez.

Ateş olmayan yerden duman çıkmaz benim tahminim Arda beni alın dedi yönetime. Arda şuan Atletico'da zirveye gelmiş durumda yani kazanabileceği başarıyı yakalamış durumda. Arda Galatasaray'ın evladıdır en geç seneye parçalıyı yeniden giyecektir.

Ateş olmayan yerden duman çıkmaz benim tahminim Arda beni alın dedi yönetime. Arda şuan Atletico'da zirveye gelmiş durumda yani kazanabileceği başarıyı yakalamış durumda. Arda Galatasaray'ın evladıdır en geç seneye parçalıyı yeniden giyecektir.

Ne alakası var ateşle dumanla. Çıkan dumanlara baksak bizim takımın dortmunddan farkı yoktu. Arda gelmek istemiyor, kendisi söylüyor ben değil.

O adamlar zaten yedek yap bakalım Nani'li, Robben'li 6 yabancılı bir kadro.

lig ve avrupada oynaycak san çok rahat kadro kurarsın bu adamlar hiçmi ceza almaycaklar,veya hiç mi sakatlanmayacaklar.Eğer CLde gruplardan çıkarsak Drogba zaten lig maçlarında dinlendirilir semih dany den cok daha verimli olur defansta, bunları düştüğün zaman olmazsa olmaz 3 tane yabancı kalıyor sniejder,melo,muslera kısaca sen kurmak istedikden sonra çok rahat kadro kurulur.

CL kadrosu

muslera

eboue - chedju-semih-mecburen balta

Melo-Selçuk

sniejder

nani/robben nani/robben

Drogba/burak

Lig kadrosu

muslera

eboue - chedju-semih-mecburen balta- Eboue rotasyon

Melo-Selçuk

sniejder

nani/robben nani/robben

Drogba/burak- Drogba rotasyon

Kusura bakmayın aslında ben formasyon yaptım ama endense bu şekilde cıktı Boşluklar mesajı gönderdikden sonra kayboldu neyse

bu şekilde hem arda muhabbeti bitiyor hemde kanatlarda hücüm yapabilen bir takımımız oluyor.

bence arda nin gelicegini sanmiyorum .sirf askerlik yüzünden genede gelicegini sanmiyorum

4231 oynayacaksak ki avrupada bişey yapmak istiyosak kanatlı oynamak gerek ve 4231 şart. amrabattan 5 gömlek üstün kanat lazım bize, yılda ortalama 10 gol 15 asist minimum ile oynayacak kanat lazım.

Beyler şu 'daha Arda'nın parası ödenmedi' lafını bir bıraksak şehir efsanesi haline geldi. Ödendi parası rahatlayın yani

lig ve avrupada oynaycak san çok rahat kadro kurarsın bu adamlar hiçmi ceza almaycaklar,veya hiç mi sakatlanmayacaklar.Eğer CLde gruplardan çıkarsak Drogba zaten lig maçlarında dinlendirilir semih dany den cok daha verimli olur defansta, bunları düştüğün zaman olmazsa olmaz 3 tane yabancı kalıyor sniejder,melo,muslera kısaca sen kurmak istedikden sonra çok rahat kadro kurulur.

CL kadrosu

muslera

eboue - chedju-semih-mecburen balta

Melo-Selçuk

sniejder

nani/robben nani/robben

Drogba/burak

Lig kadrosu

muslera

eboue - chedju-semih-mecburen balta- Eboue rotasyon

Melo-Selçuk

sniejder

nani/robben nani/robben

Drogba/burak- Drogba rotasyon

şampiyonlar ligi kadrosu ve türkiye ligi kadrosu diye bişey olmaz, olamaz. ligde 6 yabancı oynat, şampiyonlar liginde 9 oynatalım, 3 tanesini sadece 6 maç için mi alcaz, böyle bi mantık mı var ya.

Taraftarimiz böyle oldugu icin kacti Arda zaten. Kendi yildizimizi korumaktan aciz bir taraftar topluluguyuz.

Yavasmis, su kadar maas alacakmis, sunu yapacakmis, bunu yapacakmis.

Arda dedigimiz adam kendini Avrupa´da kabul ettirmis 2-3 Türk futbolcudan biri. Atletico´nun en iyi 2 oyuncusundan biri.

aynen öyle ardayı biz kaçırdık, ne yaptıysa olay oldu. oraya gitti buraya gitti, hemen laf. 2 maç kötü oynadı diye adamı oraya gideceğine top oynaya başladık hemen. arda en iyi yerli kanat, tabi ki çok daha iyi yabancılar var ama arda gelse 2. gün pişman olur.

şampiyonlar ligi kadrosu ve türkiye ligi kadrosu diye bişey olmaz, olamaz. ligde 6 yabancı oynat, şampiyonlar liginde 9 oynatalım, 3 tanesini sadece 6 maç için mi alcaz, böyle bi mantık mı var ya.

haklısın ancak dorgba 36 yaşında bu adamı zaten dinlendirmek zorunda kalacaksın.cezalar ve sakatlıklarda muhakkak oalcaktır umarım olamz ama oluyor işte.Yabancı solbek alırsak Eboue zaten rotasyona düşer sanırım

bence arda nin gelicegini sanmiyorum .sirf askerlik yüzünden genede gelicegini sanmiyorum

askerlikle alakalı olarak gelmeme ihtimali yok. şu yaşımdayım askere giden futbolcu görmedim, zaten 35 küsür yaşına kadar tecilli, o zamana kadar bedelli yapar. arda ve askerlik bağlantısını hiç anlamadım anlayamam. ayhan akman askere mi gitti mesela hiç yurt dışında oynamadı, futbolu da bıraktı yaşı da geldi, yok böyle bi askerlik muhabbeti.

haklısın ancak dorgba 36 yaşında bu adamı zaten dinlendirmek zorunda kalacaksın.cezalar ve sakatlıklarda muhakkak oalcaktır umarım olamz ama oluyor işte.Yabancı solbek alırsak Eboue zaten rotasyona düşer sanırım

ben hep diyorum zaten 1 yabancı rotasyona sokma şansın olur, 7 iyi yabancı bulundurabilirsin kadroda. sakatlığı var, cezası var, formsuzluğu var. ama ondan fazlası lüks olur, boşa giden para.

muslera-eboue-chedjou-riera-melo-sneijder-drogba eder 7. hadi amrabatı da ekle etsin 8. daha fazla yabancı almayız bunlardan biri gitmedikçe.

8 yabancidan fazlasi gercekten zarar her mevkide 1 tane yabanci olsa yeter

culio

elmander

riera

dany

amrabat

bunlarin galatasaray'da isi yok

5i gidip bir sol bek birde kanat gelse yeterde artar bile

ben hep diyorum zaten 1 yabancı rotasyona sokma şansın olur, 7 iyi yabancı bulundurabilirsin kadroda. sakatlığı var, cezası var, formsuzluğu var. ama ondan fazlası lüks olur, boşa giden para.

muslera-eboue-chedjou-riera-melo-sneijder-drogba eder 7. hadi amrabatı da ekle etsin 8. daha fazla yabancı almayız bunlardan biri gitmedikçe.

nani ve robben gelirse ki biz hayal üzerine konuşuyoruz ambrabata zaten gerek kalmıyor kiralanabilir veya satılabilir artı olarak drogba sezon sonunda yok yani şimdiden takımı çokda fazla drogbaya alıştırmamak lazım o zaten ismiyle yeteri kadar katkı yapıyor.

nani ve robben gelirse ki biz hayal üzerine konuşuyoruz ambrabata zaten gerek kalmıyor kiralanabilir veya satılabilir artı olarak drogba sezon sonunda yok yani şimdiden takımı çokda fazla drogbaya alıştırmamak lazım o zaten ismiyle yeteri kadar katkı yapıyor.

gelecek sezon için arda ve üst düzey bi sağ kanat almak şart, hatta başka kimseyi almadan transferi kapatabilirler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt