Oktay Kara
Cezalı
- 5 Kasım 2010
- 12.399
- 0
- 1.051
sınır daha çok zorlar
Sinirin diyesim geliyor.. Kadro kurulmuyor şaka gibi ve hâla kaliteli Türk topcu almıyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sınır daha çok zorlar
Nando
SemihChedjouZan
EboueSelcukMelo(Riera/Amrabat)
Sneijder
Burak-Drogba
Nerden tutsan elinde kaliyor turk sol kanat şart.. Eboue gibi yardiran bi tip, gidip gelecek
Alakası yok adam her yerde bas bas bağırıyor en büyük hayalim PL de oynamak diye. Orada oynamadan bize gelmez.
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz benim tahminim Arda beni alın dedi yönetime. Arda şuan Atletico'da zirveye gelmiş durumda yani kazanabileceği başarıyı yakalamış durumda. Arda Galatasaray'ın evladıdır en geç seneye parçalıyı yeniden giyecektir.
6 yabancılı kadro yapmak gerçekten çok zor illaki bir nokta zayıf kalıyor.
O adamlar zaten yedek yap bakalım Nani'li, Robben'li 6 yabancılı bir kadro.
lig ve avrupada oynaycak san çok rahat kadro kurarsın bu adamlar hiçmi ceza almaycaklar,veya hiç mi sakatlanmayacaklar.Eğer CLde gruplardan çıkarsak Drogba zaten lig maçlarında dinlendirilir semih dany den cok daha verimli olur defansta, bunları düştüğün zaman olmazsa olmaz 3 tane yabancı kalıyor sniejder,melo,muslera kısaca sen kurmak istedikden sonra çok rahat kadro kurulur.
CL kadrosu
muslera
eboue - chedju-semih-mecburen balta
Melo-Selçuk
sniejder
nani/robben nani/robben
Drogba/burak
Lig kadrosu
muslera
eboue - chedju-semih-mecburen balta- Eboue rotasyon
Melo-Selçuk
sniejder
nani/robben nani/robben
Drogba/burak- Drogba rotasyon
Taraftarimiz böyle oldugu icin kacti Arda zaten. Kendi yildizimizi korumaktan aciz bir taraftar topluluguyuz.
Yavasmis, su kadar maas alacakmis, sunu yapacakmis, bunu yapacakmis.
Arda dedigimiz adam kendini Avrupa´da kabul ettirmis 2-3 Türk futbolcudan biri. Atletico´nun en iyi 2 oyuncusundan biri.
şampiyonlar ligi kadrosu ve türkiye ligi kadrosu diye bişey olmaz, olamaz. ligde 6 yabancı oynat, şampiyonlar liginde 9 oynatalım, 3 tanesini sadece 6 maç için mi alcaz, böyle bi mantık mı var ya.
bence arda nin gelicegini sanmiyorum .sirf askerlik yüzünden genede gelicegini sanmiyorum
haklısın ancak dorgba 36 yaşında bu adamı zaten dinlendirmek zorunda kalacaksın.cezalar ve sakatlıklarda muhakkak oalcaktır umarım olamz ama oluyor işte.Yabancı solbek alırsak Eboue zaten rotasyona düşer sanırım
ben hep diyorum zaten 1 yabancı rotasyona sokma şansın olur, 7 iyi yabancı bulundurabilirsin kadroda. sakatlığı var, cezası var, formsuzluğu var. ama ondan fazlası lüks olur, boşa giden para.
muslera-eboue-chedjou-riera-melo-sneijder-drogba eder 7. hadi amrabatı da ekle etsin 8. daha fazla yabancı almayız bunlardan biri gitmedikçe.
nani ve robben gelirse ki biz hayal üzerine konuşuyoruz ambrabata zaten gerek kalmıyor kiralanabilir veya satılabilir artı olarak drogba sezon sonunda yok yani şimdiden takımı çokda fazla drogbaya alıştırmamak lazım o zaten ismiyle yeteri kadar katkı yapıyor.