Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
riera opsiyon kullanılmassa sözleşmesi bitiyor ama indirim yapıp kalma ihtimali olabilir ab gelirse

Riera´nin sözlesmesine göz attim da, 3+1 imzalamisiz harbiden. Ama nasil uzuyor, opsiyon kimde yazmiyor.

Ben 25 mac olayini hic duymamistim. En kötü Cris gibi devre arasinda postalarlar bence.

Ulan bekar olmak zor arkadaş.Sabahtan beridir temizlik yapıyorum.:)

Bu arada Porto oyuncu satışlarında bugüne kadar 500 milyon euro kazanmış.

* Drogba gönül adamıdır. Londra'ya gelince ilginin üzerinde olması kadar doğal bir şey olamaz. O bir Chelsea efsanesi. Ancak aynı zamanda tüm dünya için mükemmel bir örnek. Galatasaray'ı kolaykolay bırakıp gitmez. Ondan çok memnunuz. Sportif Direktör olarak mı, yoksa yönetici olarak mı faydalanırız bilmiyorum ama önümüzdeki yıllarda da bizimle beraber olmasını istiyorum. Belki de teknik kadro içinde yer alacak ve bir gün hocamız olacak."

Ünal Aysal söylemiş.

Riera´nin sözlesmesine göz attim da, 3+1 imzalamisiz harbiden. Ama nasil uzuyor, opsiyon kimde yazmiyor.

Ben 25 mac olayini hic duymamistim. En kötü Cris gibi devre arasinda postalarlar bence.

tv de cok duydum bu olayı kesiinlikle oldugunu söylediler 25 resmi macta oynarsa uzayacagini söylediler spor programında keşke dogru olmasa ama kesin konuşuldu böyle bir sözleşmede maddenin oldugunu

Muslera Sabri Semih Chedjou Riera Ceyhun Engin Emre Kazim Erman Umut

Böyle bir 11 bekliyorum ben bugün. Süper kupa öncesi risk beklemiyorum. Adaleler kaldirmaz 2 günde 2 maci.

Böyle bir 11 bekliyorum ben bugün. Süper kupa öncesi risk beklemiyorum. Adaleler kaldirmaz 2 günde 2 maci.

fatih terim Arsenal e yol verecek diyosun :) şaka bi yana asla bu kadro ile çıkmaz fatih hoca çıkacak olsa dün çıkardı finale saklardı yıldızlarımızı illa ki kadro değişecektir ama bu kdar da değil kaleye eray geçsin bari de tam olsun :P

kime ne o sikecilere karsi oynanacak yurtdisinda kimsenin umrunda olmayan gereksiz süper kupa maci.

asil bugün iyi oynayip avrupali takim oldugumuzu yine yeniden göstermeliyiz, ama senin kadronla gol pozisyona bile girmeden bir kac tane yeriz.

Muslera

Eboue

Semih

Chedjou

Riera

Engin

Melo

Selçuk

Amrabat

Sneijder

Drogba

Bu 11 ile çıkarız.

fatih terim Arsenal e yol verecek diyosun :) şaka bi yana asla bu kadro ile çıkmaz fatih hoca çıkacak olsa dün çıkardı finale saklardı yıldızlarımızı illa ki kadro değişecektir ama bu kdar da değil kaleye eray geçsin bari de tam olsun :p

Sahsen bir sakatlik olursa cok üzülürüm Süper kupa öncesi. Mesela Sneijder gibi bir futbolcu. Fazla zorlamamak lazim bence.

45 dakika oynarlar en fazla. Belki daha güclü bir kadroyla baslar, ikinci yari degisiklik yapar, ama fazla zorlamaz bence. Zorlamamali.

kime ne o sikecilere karsi oynanacak yurtdisinda kimsenin umrunda olmayan gereksiz süper kupa maci.

asil bugün iyi oynayip avrupali takim oldugumuzu yine yeniden göstermeliyiz, ama senin kadronla gol pozisyona bile girmeden bir kac tane yeriz.

Mac günü geldiginde görürüm taraftari. Hazirlik maci icin resmi Süper kupa gitti diyecekler.

Kaldi ki sikecilere kaybetmeye tahammülüm yok. Ezip gecelim. Lige de yansiyor bu tip galibiyetler. Psikolojik üstünlük sagliyorsun.

riera ne oynayacak sanki clde 8 maç desek türkiye kupasını sayma 15 maç oynayacak ligde ve hakana kalacaz ki opsiyon filan varsa işimiz harbi zor

şikeciler ballı olmasa dörtlerz inşallah rahat olun renktaşlarım kadir has bize yarıyor inşallah

sneijder gibi bir oyuncunun fiziksel durum itibariyle bugün 45 dk oynasa bile fener maçına adele sorunları filan yaşayabilir bugün ben sneijderli drogbalı bir kadro beklemiyorum oynarsa defansta chedjou oynar veya ceyhun stoperde oynar birde musleranın yeri garanti şuan

şikecilerin kalede ayı volkanda yok mert hazırlık maçlarında filanda oynamadı bunu hiç düşünmedilermi acaba bari hazırlık maçlarında oynatalım maç ritmi yakalasın Galatasaray maçı için filan :)

786202_Galatasaray_SK.jpg

bu kadro akar gider

dünyanin en fazla ücret kazanan iki tane bek olmayan beklerine sahip oluruz galiba.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt