feridun fidan
Sarı Üye
- 21 Temmuz 2013
- 592
- 0
- 706
riera opsiyon kullanılmassa sözleşmesi bitiyor ama indirim yapıp kalma ihtimali olabilir ab gelirse
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle bir sözlesmesi yok arkadaslar. Yok öyle birsey. Cris´te vardi o madde. Riera´da yok. Bu sene son
* Drogba gönül adamıdır. Londra'ya gelince ilginin üzerinde olması kadar doğal bir şey olamaz. O bir Chelsea efsanesi. Ancak aynı zamanda tüm dünya için mükemmel bir örnek. Galatasaray'ı kolaykolay bırakıp gitmez. Ondan çok memnunuz. Sportif Direktör olarak mı, yoksa yönetici olarak mı faydalanırız bilmiyorum ama önümüzdeki yıllarda da bizimle beraber olmasını istiyorum. Belki de teknik kadro içinde yer alacak ve bir gün hocamız olacak."
Riera´nin sözlesmesine göz attim da, 3+1 imzalamisiz harbiden. Ama nasil uzuyor, opsiyon kimde yazmiyor.
Ben 25 mac olayini hic duymamistim. En kötü Cris gibi devre arasinda postalarlar bence.
Muslera Sabri Semih Chedjou Riera Ceyhun Engin Emre Kazim Erman Umut
Böyle bir 11 bekliyorum ben bugün. Süper kupa öncesi risk beklemiyorum. Adaleler kaldirmaz 2 günde 2 maci.
Muslera Sabri Semih Chedjou Riera Ceyhun Engin Emre Kazim Erman Umut
Böyle bir 11 bekliyorum ben bugün. Süper kupa öncesi risk beklemiyorum. Adaleler kaldirmaz 2 günde 2 maci.
fatih terim Arsenal e yol verecek diyosunşaka bi yana asla bu kadro ile çıkmaz fatih hoca çıkacak olsa dün çıkardı finale saklardı yıldızlarımızı illa ki kadro değişecektir ama bu kdar da değil kaleye eray geçsin bari de tam olsun
![]()
kime ne o sikecilere karsi oynanacak yurtdisinda kimsenin umrunda olmayan gereksiz süper kupa maci.
asil bugün iyi oynayip avrupali takim oldugumuzu yine yeniden göstermeliyiz, ama senin kadronla gol pozisyona bile girmeden bir kac tane yeriz.
![]()
bu kadro akar gider