Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yarın umarım sol bek transferi açıklanır.Hazırlık maçları bugün bitiyor.Bize en iyi uyan Kolarov Rİeradan 2-3 gömlek iyi 2.olarak Manchesterdaki Bütnerr'i kiralamk çok iyi olur.

Vay be çok gol attı diye gereksiz bir adama da 1.8m vereni ilk defa görüyorum.

Ne yani o zaman Riera da 2.9 milyon alıyor yine normal o zaman :encouragement:

drogba gelmese ilk 11'de o oynuyordu ne gereksizi! ayrıca drogba bu yaşıyla yoğun maç temposunu kaldıramaz. rotasyonda ve türkiye kupası maçlarında umut oynayacak inş. riera anormal. forvet bile oynasa anormal. kanat oyuncusu olarak alındı ve 3 milyon maaş alıyor

Sen de densizlik yapma, Barcelona Neymarı niye aldı senin mantığına göre?

Canım Anlamak Zor Mu 11 Tane Yabancın Var Elmanderi Bile Yolluyamıyorsun Arda Buri İlkay Mesut İnler Dışında 11 Oynayabilecek Kimi Alacaksın

Kimsede Yedek Oynamak İçin Gelmek İstemiyor

Transferde Bu Kadar Rahat Davranamıyoruz

drogba gelmese ilk 11'de o oynuyordu ne gereksizi! ayrıca drogba bu yaşıyla yoğun maç temposunu kaldıramaz. rotasyonda ve türkiye kupası maçlarında umut oynayacak inş. riera anormal. forvet bile oynasa anormal. kanat oyuncusu olarak alındı ve 3 milyon maaş alıyor

Drogba gelmese üst düzey bi santrafor alınırdı takıma.Umut 11 oyuncusu değil.

maç kadroları
BQ1NJ13CYAA_hUk.jpg

arkadaslar defansimizin bir an once toparlanmasi lazim, semih gelince chedjouyla zamanla iyi uyum saglayacagina inaniyorum ama beni asil korkutan kanatlarimiz.

Selçuk yedeklerde de yok, süper kupa öncesi sakatlık yaşanmaması için iyi olmuş. Melo, Hamit maç temposu kazanması açısından yine 11'de. Semih-Chedjou beraber. O da güzel.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt