Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
d-smarttaki spiker ne kadar uyuzdu öyle dk 17 galatasarayın ilk şutu vs adam fenerli bu d-smartta şikecilerin kanalı ntvspor gibi. spiker gol attığımızda ağlayacaktı sanki

Kızmayın ama umarım Burak önümüzdeki haftaya kadar düzelmez. Böylece tek forvet Drogba başlarız. Eğer düzelirse banko çift forvet çıkarız çünkü.

Ardayı elimizle verdik. Şimdi geri alamıyoruz. Hey Allahım.

Drogba ile zaman kaybetmeden görüsme talebinde bulunsun yönetim. 1 sene uzatilsin sözlesmesi.

Taraftar Drogba´ya her firsatta "Takimda kal" baskisi yapmali. Böyle bir adami kaybetmemeliyiz.

Ben sahsen Arda - Burak takasina hayir demezdim, ama bence öyle bir ihtimal yok. Keske olsaydi. Derdiyok´u alirdim hemen.

Arda, Gökdeniz, Derdiyok, Carlinhos :) Fazla abartmis olabilirim. Ama keske olsa.

Hocam amrabatta yetenek var güç var hız var ama dar alanda futbol oynayacak kadar zekaya sahip değil bence.

Alıyor saçma sapan topla gidiyor kaybedeceğini bile bile gidiyor hem kendi gücünü harcıyor hemde takımı bozuyor o tarz pozisyonlarda yani çok fazla tercih hatası yapıyor açık alanda yakaladığı zaman rakibini çok zorlar normalde affetmez ama geçen seneki berbat performansından sonra kendine güveni sarsılmış bu çok net gözüküyor.

Umarım kendini geliştirir o tarz bir oyuncuya ihtiyacımız var.

Drogba ile zaman kaybetmeden görüsme talebinde bulunsun yönetim. 1 sene uzatilsin sözlesmesi.

Taraftar Drogba´ya her firsatta "Takimda kal" baskisi yapmali. Böyle bir adami kaybetmemeliyiz.

Ben sahsen Arda - Burak takasina hayir demezdim, ama bence öyle bir ihtimal yok. Keske olsaydi. Derdiyok´u alirdim hemen.

Arda, Gökdeniz, Derdiyok, Carlinhos :) Fazla abartmis olabilirim. Ama keske olsa.

Bizim taraftar cok isyan eder. "33 yasinda kanat oyuncusu mu alinir ?!" diye. Alinsa katki saglayacagindan eminim, Rusya'da yaptigi isler ortada.

Bizim taraftar cok isyan eder. "33 yasinda kanat oyuncusu mu alinir ?!" diye. Alinsa katki saglayacagindan eminim, Rusya'da yaptigi isler ortada.

Kesinlikle. Su 1-2 senelik dönemde faydalanabiliriz kendisinden eger ucuzsa. Gökdeniz etkili bir oyuncu.

1-2 seneye kadar bircok sey degisir zaten. Yabanci kisitlamasi kalmaz diye düsünüyorum.

Adam dönmeyi çok istiyorsa antremana falan çıkmasın...

Milan Barosun kariyerini bitiren cimbom oldu (90+5 te topu bos kale yerine direge nisanlarsan kadıkoyde fener macında)....Arda idmana cıkmayacak olursa adamlar isterlerse...!!!!! barosun basına gelenleri arda ya da yapar...Satmazlar fakat idmanada almazlar...İs inada binerse

sonrada zaten 2 yıl futbol oynamayan Ardayı sittinsene formuna ulastıramassın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt