Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oynadığımız rakip takımın sahasında kupa kaldırmak gibi harika bi huyumuz var

Hamit 1 yıl daha denenmeyi hakediyor.Peşin hükümlü olmamalı.Hele bu yabancı sınırıyla.Millet Türk almak için bir yerlerini yırtıyor,biz Hamit gibi adamı göndermek istiyoruz.

Hamit gibi adam ? Şuan hızlı çalışan bir makineyi yavaşlatan bir isim bir yıldır öyle engin erman daha iyi.

millet gene FM oynamaya baslamis o gitsin bu gelsin

birde mantiksiz Hamit takintilari olan, adamin degerini anlamayanlar

bi bitmediniz

neyse ben kacar

abi hamitin hak edicek bir şeyi kalmamış aynı şekilde elmanderin de öyle.

nasıl kurumsallaşıp daha da pro olmaya çalışıyorsak, günümüz futbolunda 30 küsür yaşında bi adama şans verilmemeli

Hamit gibi adam ? Şuan hızlı çalışan bir makineyi yavaşlatan bir isim bir yıldır öyle engin erman daha iyi.

İyide,yedek kulübesin de yabancı bulunamayacak bu sezon.Çok iyi bir yedek olabilir,her yerde oynayabilir.Ayrıca abarttığınız kadar kötü olduğu da düşünmüyorum,o da ayrı konu.

İyide,yedek kulübesin de yabancı bulunamayacak bu sezon.Çok iyi bir yedek olabilir,her yerde oynayabilir.Ayrıca abarttığınız kadar kötü olduğu da düşünmüyorum,o da ayrı konu.

kontenjandan faydalanmak için hamiti yazabiliceğim tek yer var sağ bek,

oda kaleden muslerayı çıkarıp erayı koymak gibi bişey olur.

:D Ya hacı şu paranoyaları bırakın bu takımda Drogba Sneijder var böyle senaryolar küçük insanların işi siz düşünmeyin isterseler maçı gece 3 e koysunlar koyar geçeriz stad da 50bin çeker rahat olun

Yok hacı paranoyadan ziyade durum tespiti idi benimkisi.

Yoksa tokyo saatine göre de oynasak farketmez:-)

Sen her su veren ele açan kolay çiçek

Bende hazan

Bende hüzün

Dert bende

Transfer felan olmayacak nöbeti kapatıp başka konulara konsantre olalım bence.

Yönetim sürpriz yapıp sol bek alacak en azından öyle umuyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt