Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şöyle diyeyim bunların en formda oyuncusu şu an ayı. o ayıda cezalı olduğundan milli maçta 2 kişi küfretti diye morali bozulup 3 şutu içeri alan mert olacak kalede

gg egemen sakat yok, meireleş cezalı.

normal şartlarda handikaplı yenmemiz lazım salzburg adamları dağıttı psv aynı şekilde. 3.sınıf takımlara 4er atması başta benimde gözümü korkuttu ama defansları bizden kötü.

bal faktörü önemli, + melo oynayacak mı bizde lisansı çıkmadı daha.

bal faktörü cidden unutulmamalı tabiii o çok önemli

Arkadaşlar bn bu şerefsizleri pislikleri utanmazları hiç izlemedim yarın akşam izleyeceğim çıkıpta sizce son drumlara bakarak nedir bize zorluk çıkarmaları bal faktöüründe unutmayalım ??

Volkan, Gökhan, Egemen, Meireles ve Emre olmayacak kadroda. En iyi türk oyuncular yok yani.

PSV macinda izledigim FB üretmekte sorun yasayan, orta saha ve defans arasinda inanilmaz bosluklar birakan bir takim görüntüsü verdi. Gecen sezonun kopyasi.

Salzburg macinda ise Akhisar deplasmaninda bile eli ayagi titreyen takimdan resital izledim. Cok pozisyon veriyorlar.

Yeni transferlerden Kadlec'in Hasan Ali'den fazlasi yok gibi suan.

Holmen zaten oynamaz.

Bruno Alves tam türk ligine göre cirkef oyuncuyu bulmuslar.

Alperi biliyorsunuz zaten.

Fenerin kadrosunda Bruno Alves, Cristian, Sow ve Webo disinda ise yarayacak yabanci yok acikcasi. Diger yabancilar ve türkler arasinda hic fark yok sayilir.

soru : drogba nın sezon sonunda ayrılması durumunda tıpkı drogba gibi yıldız bir trasnfer için 35 m euro bizim için uçuk bir rakammmıdır ? isim vermiyorum ama bahsettiğim oyuncu drogbadan 7 yaş genç ve isim oalrak onun kadar prestijli hatta şu anda ondan daha prestijli de denebilir

2 senedir kazandığımız-harcadığımız paralara bakılırsa miktar anormal gelebilir ama normal bi miktar.

şöyle diyeyim bunların en formda oyuncusu şu an ayı. o ayıda cezalı olduğundan milli maçta 2 kişi küfretti diye morali bozulup 3 şutu içeri alan mert olacak kalede

gg egemen sakat yok, meireleş cezalı.

normal şartlarda handikaplı yenmemiz lazım salzburg adamları dağıttı psv aynı şekilde. 3.sınıf takımlara 4er atması başta benimde gözümü korkuttu ama defansları bizden kötü.

bal faktörü önemli, + melo oynayacak mı bizde lisansı çıkmadı daha.

katiliyorum ve bal faktörünüde dedigin gibi ama unutmamak gerekir. ama kupa maclarinda kurtuluslari olmuyor genelikle. bence rahat kazaniriz gibime geliyor. defanslari bizimkisinden de beter bunlarin. öfdükleri alvez iyi stoper degil. oyun kurmasini cok iyi yapior ama ya gerisi ?!

Atl. Madrid tabiki satmak istemez...nerdeyse en önemli oyuncu, veya en önemli oyuncu simdi.

Zaten transfermarkt'da acik arar önde (24Mil€)

Muslera

Eboue Semih Chedjou Engin/Erman

Melo

Engin/Yekta/Hamit Selçuk

Sneijder

Drogba Burak

Kadro bu, ya da Amrabat oynar Sneijder yerine. Sneijder'i Emirates Kupası'nda hiç beğenmedim, skora katkı yaptı ama çok hareketsizdi, sorumluluk almadı, defansa katkı yapmadı. Topu bana getirin, şut atayım, ora yapayım modundaydı. Amrabat da tam aksine çok iyiydi, dikine gidebilen ve çalım atabilen tek isim. Çok şut atıyormuş, final toplarında zayıfmış falan bunlar çok önemli değil bence, devamlı oynayınca düzelir. Ama Amrabat'ı yerli solbekle bile bu takıma koymak mümkün değil. Amrabat kenarda olsa, harika olurdu.

Bu TFF'nin ve TFF Kapıcısı bile olmayı haketmeyen üyelerinin bir an önce Türk futbolundan ilelebet defolup gitmeleri dileğiyle...

soru : drogba nın sezon sonunda ayrılması durumunda tıpkı drogba gibi yıldız bir trasnfer için 35 m euro bizim için uçuk bir rakammmıdır ? isim vermiyorum ama bahsettiğim oyuncu drogbadan 7 yaş genç ve isim oalrak onun kadar prestijli hatta şu anda ondan daha prestijli de denebilir

1985 doğumlu en iyi santrafor bizde zaten

bence o kadar üçmaya gerek yok yine 30-31-32 yaşında isimli ve bitirici yeterli olacaktır

hatta şikeciler almaza ben Drogba dan sonra cardozo nun cuk oturacağını düşünüyorum

"Grupta 3. oluruz" gibi aciklamalar yapip mütevazi olmaniza gerek yok. Seviyemizi kücümsemeyin.

Daha sanssiz zor gruplar olabilir ama Galatasaray her takimla mücadele edecek gücte. Hic süphem yok.

Artik son hamlelerle de operasyonu tamamlamis olacagiz kadro olarak. Oturursa Dortmund etkisi yapar Galatasaray

Tek engel nasıl Elmander ve Culio oluyor anlamış değilim.

Culıo ya ver 700 bin € sunuda defolup gitsin, Elmander'i de bir şekilde elden çıkarabilirler bence zor olmasa gerek.

Tek sıkıntı Riera olur oda en son olarak bakılacak birşey.

ELmander ve Culıo'yu gonder gitsin, Arda-Kolarov/Carlinhos alında bitsib bu sıkıntı:)

bence o kadar üçmaya gerek yok yine 30-31-32 yaşında isimli ve bitirici yeterli olacaktır

hatta şikeciler almaza ben Drogba dan sonra cardozo nun cuk oturacağını düşünüyorum

Ne Cardozo'su şaka mı?Drogba'nın boşluğunu anca Etoo-İbrahimovic falan doldurur Cardozo iyi golcü daha ötesi değil.

2 senedir kazandığımız-harcadığımız paralara bakılırsa miktar anormal gelebilir ama normal bi miktar.

Arkadaş ben bunu daha öncede yazdım bazı arkadaşlar ciddiye almadılar ancak bence bu rooney olayı gerçekleştirilebilir bonservisi 35 m euro,Chealsea istiyor ama M.utd ingiltere liginden bir takıma vermek istemiyor eğer oyuncu ikna edilirse bizim için acayip bir transfer olur 3-4 tane trasnfer yapacağına bunun gibi 1 transfer yap. ayrıca bole bir trasnferin galatasaray markasına kazandıracağı değer forma satışı ve oyuncunun bize sağlayacağı sportif başarıyla o zaten kendi maliyetini çıkartır diye düşünüyorum ayrıca yaş olarakda drogbayla kıyaslanınca oldukça genç.Eğer bu yaz dönemi trasnfer olmazsa ve CL de gruplardan cıkarsak ve eğer yine dünya yıldızı bir oyuncu alınmak isterirse en iyi aday bu adam hem yaşıyla hem ismiyle neyse zamn gösterecek artık.Son söz olarak şu çok açık ve netki rakip kalede tehlike yaratmakta çok zorlanıyoruz bu açıdanda çok faydalı olur.

kim o . aklima dzeko geldi bir anda :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt