Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu ne rezil bir yönetim ya kimse savunmasın bunları daha culio'yu bile gönderemediler gerçekleştiremedikleri transferleri söylemiyorum bile ünal aysal seçime giderek ekibi dağıtarak çok büyük bir hata yaptı melo süper kupada oynayamazsa kimse telafi edemez artık bu skandalı..:mad-49:

çok mu biliyosun ne olup bittiğini düzgün konuş

culio elinde sonunda gidecek ü.aysal bize 2 senedir şampiyonluk yaşattırdı bari buna saygısızlık etme relax ol akışına bırak

anlamıyosun işte ben ünal aysalı eleştirmiyorum yönetimini eleştiriyorum ünal aysal bu kulübe gelen en geniş vizyonlu başkandır ama seçime giderek hata yapmıştır bunu söylüyorum.

bu ne rezil bir yönetim ya kimse savunmasın bunları daha culio'yu bile gönderemediler gerçekleştiremedikleri transferleri söylemiyorum bile ünal aysal seçime giderek ekibi dağıtarak çok büyük bir hata yaptı melo süper kupada oynayamazsa kimse telafi edemez artık bu skandalı..:mad-49:

abartmiyormusun biraz :) hocaninda dedigi gibi öyle bos bosuna parayi sokaga atacak halimiz yok bizim.

culio gitmek istemiyorsa parayi koparmak adina onun lisansini dondura biliriz. gitsin sonra A2 de antrenman yapsin. transferin tamamlamisina daha 1 ay var ve sadece 1 tane mevki icin adam eksik acil olarak.

ya öyle aman aman kötüde degiliz. relex yani biraz

anlamıyosun işte ben ünal aysalı eleştirmiyorum yönetimini eleştiriyorum ünal aysal bu kulübe gelen en geniş vizyonlu başkandır ama seçime giderek hata yapmıştır bunu söylüyorum.

en kötü a2yle idmana çıkar lisansı iptal olur q7 misalı kafaya takma medyanın haberlerine mi inanıyorsun

melo bu maçta oynamazsa çok şey kaybetmeyiz , oynarsa alpere falan bol bol top kaybedebiliriz

Culio gitse de gitmese de Melo oynayacak. Rahat olun. Medya saçma salak haberlerle uğraşıyor.

Cuma gününe kadar Culio'yu gönderemezsek veya sözleşmesini donduramazsak Melo fener maçında yok.Bu çok büyük yönetim hatası olur

En fazla 10 yabancıya lisans çıkartabiliyorsun ve şu an Melo'nun lisansı yok

Cuma gününe kadar Culio'yu gönderemezsek veya sözleşmesini donduramazsak Melo fener maçında yok.Bu çok büyük yönetim hatası olur

bunları nerden çıkartıyorsunuz , 2 tane kıytırık gazete yazdı diye mi?

şuan 11 yabancıdan ister Culio yu ister Drogba'yı ister Muslera'yı dışarda bırakırız , kimin dışarıda kalacağını biz belirleriz federasyon değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt