Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya yıldırım sen ne saçmalıyon abi eski yönetimi övüyorum zaten yorumda okuyun şu entryleri Allah aşkına seçimden sonra gelen yönetimden bahsediyorum..

ne demek eski yönetim aldı boşuna deme yahu eski yönetim aldı tabiki neyin kafası bu? yeni yönetimle ne alakası var drogba'nın alınmasında en büyük paylardan biri kesinlikle adnan öztürk'tür.

adnan öztürkün bacanağısın galiba, saçmalamışsın sonra gelip toparlayacağına daha da batıyosun. sanki yönetimdekiler bilmiyo eline 700bin euroyu verip göndermeyi. sen alışmışsın paraları saçıp taraftara şirin gözüken yönetici profline, o insanların yaptıklarını toparlamaya çalışıyolar hala.

anlamıyosun işte ben ünal aysalı eleştirmiyorum yönetimini eleştiriyorum ünal aysal bu kulübe gelen en geniş vizyonlu başkandır ama seçime giderek hata yapmıştır bunu söylüyorum.

o vizyonlu başkanı istifa noktasına getiren yöneticileri mi destekliyosun, bi tutarlı ol kendinle çelişme.

ünal başkanın yöneticilerden rahatsız olduğunu ve sezon sonu seçime gideceğini bilmeyen kalmamıştı, adam istemiyodu kardeşim o adamları bunu anlamak çok mu zor.

medya önde giden adinin tekidir

https://turkfutbol.com/emenike-super-kupada-sahada-18109.html

emenike süper kupada sahadaymış emenike sahada melo nasıl dışarıda haberleri yapıyorsunuz diye sorarlar adama

ya anlamadığım bu basının şikeci yalakası bizim düşmanımız olduğu belliyken orda çıkan bi habere kanıp hemen sallamalar yok mu. porto ve arsenal maçının ilk devresinde de sallanıyodu, sonrasında malum ne olduğu görüşlerin.

bizde herkes hoca, herkes başkan. 1 kuruşun bile hakkını sorarlar adama, herşeyin hesabını yapacaklar tabi ki.

Beyler Emre Colak sol bek olarak kullanilabilirmi ? Marcelo etkisi yaparmi .. Kucuk boyuyla vizir vizir ? Biraz akilli olsa ortasahadan ekmek cikmiyacagini anlasa sol beke yonelse bari orda sansini denese fena olmaz :rolleyes:

adnan öztürkün bacanağısın galiba, saçmalamışsın sonra gelip toparlayacağına daha da batıyosun. sanki yönetimdekiler bilmiyo eline 700bin euroyu verip göndermeyi. sen alışmışsın paraları saçıp taraftara şirin gözüken yönetici profline, o insanların yaptıklarını toparlamaya çalışıyolar hala.

Eyvallah arkadaş saçmalamışda, sende gördüğün 2 şampiyonlukla kör olma.

Baltaya verilen ücret, Aykuta verilen ücret ne oluyor. Kim kimin yaptıklarını toparlıyor.

Soruyorum sana Culio gitmek istemezse ömür boyu tutacakmıyız onu kadroda. Hadi Riearayı, Elmanderi anlıyorum.

Gönder kardeşim gönder. Senin önünde engel bu adam.

Beyler Emre Colak sol bek olarak kullanilabilirmi ? Marcelo etkisi yaparmi .. Kucuk boyuyla vizir vizir ? Biraz akilli olsa ortasahadan ekmek cikmiyacagini anlasa sol beke yonelse bari orda sansini denese fena olmaz :rolleyes:

geçen sene sol kanatta yaptığı fauller sonrası çok gol yemiştik birde bekte oynarsa düşünmek istemiyorum

Eyvallah arkadaş saçmalamışda, sende gördüğün 2 şampiyonlukla kör olma.

Baltaya verilen ücret, Aykuta verilen ücret ne oluyor. Kim kimin yaptıklarını toparlıyor.

Soruyorum sana Culio gitmek istemezse ömür boyu tutacakmıyız onu kadroda. Hadi Riearayı, Elmanderi anlıyorum.

Gönder kardeşim gönder. Senin önünde engel bu adam.

bunların hiçbiri fatih hocanın onayı alınmadan yapılmış değil, e fatih terimin ok dediği yerde kusura bakma bize çenemizi kapamak düşer.

gönder demek ne kadar kolay ya, robot değil ki bu hemen gönderesin, adamla kapı gibi sözleşme yapmışız illa ki uğraştıracak.

ya anlamadığım bu basının şikeci yalakası bizim düşmanımız olduğu belliyken orda çıkan bi habere kanıp hemen sallamalar yok mu. porto ve arsenal maçının ilk devresinde de sallanıyodu, sonrasında malum ne olduğu görüşlerin.

bizde herkes hoca, herkes başkan. 1 kuruşun bile hakkını sorarlar adama, herşeyin hesabını yapacaklar tabi ki.

Hep kısır döngü. Yahu o zaman senin başkanın bunlara tepkiyi verecek. Bu kadar bariz bunu yapıyorlarsa yemek değil ses getirecek bir tepki vereceksin. Eğer artniyetli olduklarını düşünüyorsan bu neden yapılmaz diye sormuyormusun kendine.

Amkde o haberleri yapanların çoğu senin başkanınla, hocanla içli dışlı.

Hep kısır döngü. Yahu o zaman senin başkanın bunlara tepkiyi verecek. Bu kadar bariz bunu yapıyorlarsa yemek değil ses getirecek bir tepki vereceksin. Eğer artniyetli olduklarını düşünüyorsan bu neden yapılmaz diye sormuyormusun kendine.

Amkde o haberleri yapanların çoğu senin başkanınla, hocanla içli dışlı.

o haberleri yapanlara tepki verirsen 2 katını yaparlar, adamlar ekmek yiyo yalan haberden, olmayan transfer bombalarından. hadi hatır gönül birilerini engelledin, diğerleri yazar. bu haberleri tamamen engelleyebileceğine inanıyo musun? bu olmayacaksa bize düşen sazan gibi atlamamak, onlar yazsın biz he he deyip geçelim olay bu.

Hala transfer mi bekl... baktım son 3-5 sayfadır hiç bir einstein yazmamış hemen yapıştırayım dedim :D

Yahu çocukta fizik yok bugüne kadar ikili mücadeleye giripte kazandığı olmadı daha hep eziliyor orta sahada hep yerde sence hızlı ve fizikli kanat oyuncuları ne yapar Emre Ç.'ye düşünmek bile istemiyorum :D

bunların hiçbiri fatih hocanın onayı alınmadan yapılmış değil, e fatih terimin ok dediği yerde kusura bakma bize çenemizi kapamak düşer.

gönder demek ne kadar kolay ya, robot değil ki bu hemen gönderesin, adamla kapı gibi sözleşme yapmışız illa ki uğraştıracak.

Yahu O yapmış bu yapmış. Bu dönemde Bunlarda çöpe atılan paralar değil mi.

Culio denen adam seni bu kadar uğraştırmamalı. Evet belli bir zamana kadar bekleyebilirsin. Ama şu saate kadar bunu bir şekilde çözmeliydin. O zaman niye antreamanlara çıkmadı bu adam. Hiçbir üst düzey bir takımda böyle bir planlama yoktur.

Carlinhos gelsin iyi hoş ama Riera'yı tribünde oturtursun Carlinhos'u oturtursan tepkinin kralını görürsün :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt