Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
********************* bu transfer dönemi iyice batirdi 100 tane futbolcu getirdiler hem de israr ettikleri bile oldu cogu gerceklesmedi. Tabi yabanci siniri sacmaliginin bunda önemli bir rolü var.

abi valla sana bişi diim mi adamlar gazeteci ya. ne dedilerse doğru çıktı. farfan, nani, wellington, arda.. bunların hepsi doğru haber. başkan da dedi farfanı naniyi bitirme aşamasına geldik dedi.

Fatih Hoca Arsenal maçı sonrası anlaştığımız isimler vardı bu saçma yabancı sınırı yüzünden bekletiyoruz demişti.

Bence carlinhos bunlardan biri..

********************* bu transfer dönemi iyice batirdi 100 tane futbolcu getirdiler hem de israr ettikleri bile oldu cogu gerceklesmedi. Tabi yabanci siniri sacmaliginin bunda önemli bir rolü var.

getirdi demeyin kim mesela yüz tane oyuncu? Carlinhos-Wellington-Melo-Arda-Farfan-birde belki bruma ve ali adnan ondan tam emin değilim. E bunların hepsi yönetim falan tarafından da teyit edilmiş isimler. Onlar gelişmeleri aktarır olursa olur olmassa olmaz. E traj için birazda abartmaları doğal. Şu duyumculara gazetelere bakış açınızı değiştirin bence

********************* çogunu tutturdu aslında.Farfan'ı falan ilk onlar yazmıştı.Yabancı sınırlaması yüzünden anlaşılan adamlardan vazgeçilmiş.

Bu sezon kampta genç isimler neden yoktu en azından Merthan-Berk-Hüseyin alınması gerekirdi.Drogba-Sneijder... antreman yapmak bile level atlatırdı onlara.

Transfer sezonu çok durgun can sıkıntısından video yaptım.Render bitsin sizinle paylaşıcam :D

abi valla sana bişi diim mi adamlar gazeteci ya. ne dedilerse doğru çıktı. farfan, nani, wellington, arda.. bunların hepsi doğru haber. başkan da dedi farfanı naniyi bitirme aşamasına geldik dedi.

Dogru haber olabilir ama israrla bitmis gibi göstermeleri yanlis. Her okudugumuzda sanki resmi bir gelisme var mis gibi oluyor. Cok fazla umutlaniyoruz sonra sonuc hüsran oluyor. Sadece haberini yap haberin arkasinda dur ama sürekli yarin gelecek, bu hafta bitecek, x oyuncu sunu dedi, baskan kesenin agzini acti gibi haberler yapiyorlar.

getirdi demeyin kim mesela yüz tane oyuncu? Carlinhos-Wellington-Melo-Arda-Farfan-birde belki bruma ve ali adnan ondan tam emin değilim. E bunların hepsi yönetim falan tarafından da teyit edilmiş isimler. Onlar gelişmeleri aktarır olursa olur olmassa olmaz. E traj için birazda abartmaları doğal. Şu duyumculara gazetelere bakış açınızı değiştirin bence

Bence Türk basini haber yapma mantigini degistirsin. Kafa yapisi degismeli. Sürekli belirtildi, ögrenildi, bildirildi vs vs gibi sacma sapan terimleri baska ülke basinlarinda görmek pek mümkün degil. 100 dediysek bunu ciddi anlamda söyledigime inanmiyorsundur umarim.

Arkadaslar söyle gemis 2 gün'ü takip edemedim. Calisiyorum.

Carlinhos konusuluyor heralde? Nedir durum + kaynak (link)

Ben bu saatten sonra transfer yapıcağımıza çok inanmıyorum.Kadromuz lig için zaten yeterli CL de ise kuraya bağlı olarak yarı final bile görebiliriz

Arkadaslar söyle gemis 2 gün'ü takip edemedim. Calisiyorum.

Carlinhos konusuluyor heralde? Nedir durum + kaynak (link)

Hakan Abim , ********************* baya iddialı Arda ve Carlinhos konusunda :

https://amkspor.com/2013/08/06/ardada-son-15-gun.html

https://amkspor.com/2013/08/06/carlinhos-tamam.html

Ayrıca buda Ali Ece'nin takımımızı yorumladığı bir yazısı , güzel ve mantıklı bir yazı okumanız tavsiye olunur. :)

https://www.totemspor.com/yazarlar/ali-ece/galatasarayin-yeni-sifreleri-060813

Haluk YÜREKLİ‏@Haluk_Yurekli6m

Galatasaray bir sol bek bir de sağ kanat transferi yapmak istiyor. Transferlerin önündeki engel Elmander, Riera ve Culio.

Haluk YÜREKLİ‏@Haluk_Yurekli6m

Ayrıca Eboue için teklif gelirse değerlendirilir...

Emirates'de gösterdiği performanstan sonra Eboue hiçbir yere gitmez. Hoca da gitmesini istemez zaten.

SIZCE ICIMIZDEN YERLI BIR SOL BEK YARATMAMIZ GEREKIRSE , BUNA

EN UYGUN ISIM KIM ?? belli ki hakan baltayla olmicak .. riera yabanci statüsüne takilcak ..

bence sag bek'ten birini sol beke ceksek ... misal sabri , yanilmiyorsam rijkaard döneminde

panathinaikos deplasmanindada oynamisti .. p.lahm gibi iceri kat eder ve o muazam sutlarini

ön plana cikartir :) arada bir tutturmuyor da degil yani ... veya eboue ? sag beke hamiti alsak ..

erman deniliyor ?

Hamit'den sol bek olabilir bence. Zaten sağ tarafta hızı olmadığı için iş yapamıyor; her topu eziyor, taç çizgisiyle bütünleşiyor topu alınca.

Solda oynasa içeri doğru dönüp, iyi olan sağ ayağını daha rahat kullanır. Topu çeker ortasını yapar, şutunu atar.

Bence carlinhos gelirse hoca süper ligde eboueyi yedeğe alır sağı yine sabri enerjisiyle idare eder savunmadada fena değil ama sol kanatta ölü hakan baltaya güvenilmez

Sol bek için bence takviye gelecek ama gelmezse de takımdan :

Hamit , Erman , Sabri'den birinden sol bek çıkarabiliriz diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt