Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.412
- 23.651
- 2.698
anlaşılan mahkeme kararını bekliyoruz
Kardeş şu avatarını değiştir ya.Yakışıyor mu ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
anlaşılan mahkeme kararını bekliyoruz
Bence Türk basini haber yapma mantigini degistirsin. Kafa yapisi degismeli. Sürekli belirtildi, ögrenildi, bildirildi vs vs gibi sacma sapan terimleri baska ülke basinlarinda görmek pek mümkün degil. 100 dediysek bunu ciddi anlamda söyledigime inanmiyorsundur umarim.
nerde dedi bunu kesin bilgimidir?Beyler başkan Nani,Farfan,Carlinhos ile anlaştık ama sınırlama yüzünden vazgeçtik mi dedi?
nerde dedi bunu kesin bilgimidir?
Carlinhos + Arda paketi müthiş olurdu ama transferde benim pek umudum kalmadı..Fenerin Emenike hamlesi de kötü oldu keşke Cardozo'yu alsalardı
cardozonun ölüsü ligde 20 gol atardı emenike sakatlıga musait bi oyuncu 1 mac oynar 1 mac sakat ayrıca emenike cardozo kadar da iyi bi golcu degil bana gore.
LIG TV'ye göre yabanci sinirindan dolayi Melo'nun Culio gönderilmedi diye oynamasi riskliyimis. sikecilerin o kadar yabanci oyuncusu var niye onlar hakkinda böyle bir haber yaplimiyor. Onlarda bizden fazla yabanci oyuncusu olacak Emenike veya Cardozo gelince.
Dogru haber olabilir ama israrla bitmis gibi göstermeleri yanlis. Her okudugumuzda sanki resmi bir gelisme var mis gibi oluyor. Cok fazla umutlaniyoruz sonra sonuc hüsran oluyor. Sadece haberini yap haberin arkasinda dur ama sürekli yarin gelecek, bu hafta bitecek, x oyuncu sunu dedi, baskan kesenin agzini acti gibi haberler yapiyorlar.
Kardeş şu avatarını değiştir ya.Yakışıyor mu ?
nerde dedi bunu kesin bilgimidir?
cardozonun ölüsü ligde 20 gol atardı emenike sakatlıga musait bi oyuncu 1 mac oynar 1 mac sakat ayrıca emenike cardozo kadar da iyi bi golcu degil bana gore.