Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
siyaset iki ucu ... değnek, dereyi geçerken ayıya dayı denmeyi gerektiren bişey. zaten bence şu siyasi görüş iyidir şu kötüdür demek saçma, hepsinin iyi yanları kötü yanları vardır. bu işin siyasi kısmı. ama bence biz hakan şükürü yeterince etkin kullanamadık, stad sorunları, .. gibi sportif konularda bizim lehimize bakacak adam sonuçta.

Doğru söylüyorsun bizim için kulis yapabilirdi ama camia sola yakın bizim o yüzden o işler biraz profesyonellik gerektiriyor.

Doğru söylüyorsun bizim için kulis yapabilirdi ama camia sola yakın bizim o yüzden o işler biraz profesyonellik gerektiriyor.

biz akp karşıtı olmak ile hükümete mesafeli olmayı karıştırıyoruz malesef, ha bunu söyleyince akpli damgası yiyosun, böyle olunca afedersiniz mal gibi ortada kalıyoruz. şu 604 kararında bile hakan şükür üzerinden kulis yapabilsek karar değişirdi.

Bizim taraftarlari anlamak da güçlük cekiyorum, hep bir kıyaslama pesindeler.

Metin oktay ile Hakan Şükür u kiyaslamayi yada hangisi daha onemli mevzuları na girmek ne kadar da anlamsız. Her ikisi de bu kulubun efsanelerindendir.

Drogba Galatasaray'in efsanelerinden biri olan Hakan Şükür ile resim çekilmiş ve biz bundan gurur duyacagimiza, yok Akp li ile ne isi var diyoruz. Drogba Akp den Chp den ne anlar. Her ise siyaseti sokmasak olmaz dimi?

Sent from my Samsung Galaxy S3 using Tapatalk 2

Bizim taraftarlari anlamak da güçlük cekiyorum, hep bir kıyaslama pesindeler.

Metin oktay ile Hakan Şükür u kiyaslamayi yada hangisi daha onemli mevzuları na girmek ne kadar da anlamsız. Her ikisi de bu kulubun efsanelerindendir.

Drogba Galatasaray'in efsanelerinden biri olan Hakan Şükür ile resim çekilmiş ve biz bundan gurur duyacagimiza, yok Akp li ile ne isi var diyoruz. Drogba Akp den Chp den ne anlar. Her ise siyaseti sokmasak olmaz dimi?

aaa hiç olur mu, drogba futbolu bırakınca ülkesinde siyasete atılacakmış ondan tüyo alıyo, tamamen siyasi bi görüşme o :ka25:

Simdi gerçekten Frei ile anlastik mi?

hakan önemli bi futbolcudur ama Metin Oktay bi efsanerdir...hakan Metin Oktaytan daha önenli bi futbolcu denirse evet ben nakörlük yaparım...

Metin Oktay'la kim kıyaslamışsa hata etmiş. Metin Oktay da bu takımın efsanesidir, Hakan Şükür de. Efsanelerimizi kıyaslamaya gerek yok hepsi bizim değerimiz siyasi görüşleri nedir, GS'den sonra ne yapmışlar beni ilgilendirmez. Hakan Şükür GS'ye verdikleriyle, oynadığı dönemde taraftara yaşattıklarıyla "önemli bir futbolcu" konumunu fazlasıyla aşmış, GS efsanesi sıfatını hak etmiş bir isimdir haksızlık yapmayalım.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=ZwS88j-Gjg0[/media]

Hazard'ın yandan yemişi,22 yaşındaymış.

Harika oyuncu bee. Topu ayağında tutuşu,alışı verişi.

Şu adamı almak ne kadar zor olabilir ki ?

Herkes Kerim Frei tamam diyor. Büyük ihtimal dogrudur. Terim zaten 2 senedir takip ettigini söylemisti. Veto etmez.

Ilerisi icin güzel transfer. Hemen cok büyük katki beklemiyorum ben. Sabirli olmak lazim.

Simdi bizim taraftarimiz Nani gibi oynamasini bekler cünkü.

Terim ilk önce bi egitsin Kerim Frei´i. Potansiyeli yüksek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt