Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim’in Ceyhun Gülselam’ın yeteneklerine, potansiyeline inancı sanılandan çok daha fazla. İşin aslı Ceyhun henüz 19 yaşında Unterhaching’de oynarken onu ilk kez A Milli Takım’a çağırıp gözü kapalı oynatan da Fatih Terim’di

Bunu bilmiyordum şimdi öğrendim ben, o zaman Terim bu sene Ceyhun dan yararlanır ve çok da iyi olur:):)

bu salzburgdaki kampl mi nedir. bu cocuk muthis vallahi. cok kolay adam eksiltiyor. amrabatin yerine onu alsak mesela ama yabanci sinirindan dolayi almayiz gibi.

trabzon alsa mesela..sonra cok iyise aliriz ordan sonra :)

:biggrin-new::biggrin-new::biggrin-new::biggrin-new:

Biz Carlinhos'u 5 milyon'a alıp da başkaları 6-7 milyona Kolarov'u alırsa olay çıkarmak lazım.

Ben sanmıyorum yabancı transferi olacacağını, Fb maçında çok aksarsa sol taraf belki o zaman anlık bir kararla Fatih Hoca; "bir sol bek getirin yeter artık" derse olabilir.

isterse ikiside de 5 milyon euro olsun sorun o degil bide maaslari var

carlinhos belki 1.8 falan oynar, kolarov da minimum 3 milyon, belkide 3.5 isteyecek

yonetim o parayi fazla buluyor solbek icin Umit Davala ve Hasan Sas oyle dediler

neyse zaten yabanci transferi olmayacak cunku mantikli degil, anca tribunde oturur iste

not: Pelegrini satmiyor bide kendisi acikladi gecen gun

bu arada iyiki alperi almamisiz dedim resmen son 2 macdir. bu alper inanilmaz overrated bir oyuncu resmen. daha öncede dedigim gibi bu cocuk sadece 2ci bölgede pass alis verisinde az cok ise yariyor. hic bir katkisi yok hemen hemen. ne 1ci bölgede savunmada yani nede 3cü bölgede hucum bölgesinde.

3milyondan fazla ederi yok. bizim emre colak cok cok daha iyi.

he okadar basit ti sanki

carlinhos belki 1.8 falan oynar, kolarov da minimum 3 milyon

yonetim o parayi fazla buluyor solbek icin Umit Davala ve Hasan Sas oyle dediler

Sende 10 tane maça çıkacak Umut'a yıllık 2 milyon çok değil, Riera'ya 3 milyon çok değil, Hamit'e 3 milyon çok değil.

Carlinhos'a 2 milyon çok değil.

Ama Kolarov'a 3 milyon yıllık çok mu?

Çok güzel düşünceymiş, yönetime de sana da selam.

Sende 10 tane maça çıkacak Umut'a yıllık 2 milyon çok değil, Riera'ya 3 milyon çok değil, Hamit'e 3 milyon çok değil.

Carlinhos'a 2 milyon çok değil.

Ama Kolarov'a 3 milyon yıllık çok mu?

Çok güzel düşünceymiş, yönetime de sana da selam.

Mert anlamadin herhalde, yonetim ve teknik heyetin dusuncesi bu

anladin? kendine selam gonder bence... ;)

Fatih Terim bu cocuga öyle bir pres yaptirir ki. Tam istedigi tipte bir kanat oyuncusu.

Daha gelismesi lazim. 19 yasinda. Ama Terim´in katkisiyla büyük oyuncu olabilir.

Umarim elimizden kacirmayiz bu sefer.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=w0IW1xxIsQM[/media]

ben bu video aman aman bir yetenek felan göremedim ? trasnfer yapmak için mi trasnfer yapılıyor yoksa ?

788879_Galatasaray_SK.jpg

ben bu video aman aman bir yetenek felan göremedim ? trasnfer yapmak için mi trasnfer yapılıyor yoksa ?

Alinabilecek bir kac Türk futbolcudan biri Kerim Frei. Kim var ki baska?

Gelip hemen Nani gibi show yapacak demiyoruz ki. Ilerisi icin önemli transfer.

Fatih Terim gelistirir onu. Potansiyeli yüksek. Yildiz olabilir 2-3 seneye kadar.

Arsenal maçını tekrar izledim riera resmen saçmalamış riera ile sezona başlamak resmen intihar

Fatih Terim’in Ceyhun Gülselam’ın yeteneklerine, potansiyeline inancı sanılandan çok daha fazla. İşin aslı Ceyhun henüz 19 yaşında Unterhaching’de oynarken onu ilk kez A Milli Takım’a çağırıp gözü kapalı oynatan da Fatih Terim’di

Bunu bilmiyordum şimdi öğrendim ben, o zaman Terim bu sene Ceyhun dan yararlanır ve çok da iyi olur:):)

Fatih Terim'in beğenmesinin çok bir anlamı olduğunu sanmıyorum. Yiğit Gökoğlan'ı da öve öve bitiremiyordu ve 2.750 milyonu çöpe attırdı malesef bize. Ceyhun'un Arsenal maçındaki performansı da yanıltıcı. Ceyhun bizim iki gömlek altımızda. TS, Bursa, Kayseri, Eskişehir gibi takımlarda oynar.

Üsluptan dolayı senin de o düşünceye katıldığın anlamını çıkardım ben.

Anlayacak bir olay değil, kaliteli oyuncuya ederi verilir.

bende begenirim keske olsa takimda ama malesef

zaten Pelegrini kimseye satmayacagini acikladi yani bos dedikodu bizim icin

carlinhos belki 1.8 falan oynar, kolarov da minimum 3 milyon, belkide 3.5 isteyecek

neyse zaten yabanci transferi olmayacak cunku mantikli degil, anca tribunde oturur iste

not: Pelegrini satmiyor bide kendisi acikladi gecen gun

Elmander, Culio hatta Riera satılıp Carlinhos alınırsa bence mantıklı olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt