Kerim sağda Emre Ç. solda sağ bekte de Sabri'yle daha iyi olur sanki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Meireles yine belinden sakatlanmis. Bakalim bize yetisecek mi. Önemli bir eksik daha olur onlar icin.
Meireles yine belinden sakatlanmis. Bakalim bize yetisecek mi. Önemli bir eksik daha olur onlar icin.
Fatih Terim'in beğenmesinin çok bir anlamı olduğunu sanmıyorum. Yiğit Gökoğlan'ı da öve öve bitiremiyordu ve 2.750 milyonu çöpe attırdı malesef bize. Ceyhun'un Arsenal maçındaki performansı da yanıltıcı. Ceyhun bizim iki gömlek altımızda. TS, Bursa, Kayseri, Eskişehir gibi takımlarda oynar.
![]()
''Sizin hayallerinizin bittigi yerde bizim gerceklerimiz baslar. ''
Cezalı zaten oynayamaz
Burak yetişebiliyor mu maça_ arkadaşlar bu yaz hiç birşey takip edemedim saçma soruysa mazur görün.
Zaten cezalı hocam iyileşse dahi oynayamaz.
Volkan , GG , Egemen , Meireles ve sakatlık durumuna göre Emre yok.
Bir tek Emre'nin ki belirsiz diğerleri yok.
Valla haberim yoktu. Volkan, Gökhan biliyordum da, digerlerini bilmiyordum. Önemli eksikler.
![]()
''Sizin hayallerinizin bittigi yerde bizim gerceklerimiz baslar. ''
Pert durumdalar pert.
Bunlar oynasa dahi oyun olarak çok kötüler , kaldı ki kötünün iyisi olan , Egemen , düz olmasına rağmen o rezalet orta sahaları içerisinde fark yaratan Meireles bile yok daha ne olsun
Mert
M.Topuz Bekir B.Alves Kadlec
M.Topal
Alper Cristian
Kuyt Webo Sow
Şu kadroya bak![]()
![]()
![]()
Pert durumdalar pert.
Bunlar oynasa dahi oyun olarak çok kötüler , kaldı ki kötünün iyisi olan , Egemen , düz olmasına rağmen o rezalet orta sahaları içerisinde fark yaratan Meireles bile yok daha ne olsun
Mert
M.Topuz Bekir B.Alves Kadlec
M.Topal
Alper Cristian
Kuyt Webo Sow
Şu kadroya bak![]()
![]()
![]()