Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
788879_Galatasaray_SK.jpg

Kerim sağda Emre Ç. solda sağ bekte de Sabri'yle daha iyi olur sanki

Meireles yine belinden sakatlanmis. Bakalim bize yetisecek mi. Önemli bir eksik daha olur onlar icin.

Şimdi bizim tarihimizde Metin Oktay oldugu ıcın bir daha efsane bir futbolcu cıkma sansı yok oylemi kıyamete kadar Hakan Sukur vs.

Fatih Terim'in beğenmesinin çok bir anlamı olduğunu sanmıyorum. Yiğit Gökoğlan'ı da öve öve bitiremiyordu ve 2.750 milyonu çöpe attırdı malesef bize. Ceyhun'un Arsenal maçındaki performansı da yanıltıcı. Ceyhun bizim iki gömlek altımızda. TS, Bursa, Kayseri, Eskişehir gibi takımlarda oynar.

Ceyhun'un ben iyi bir alternatif olacağını düşünüyorum, hatta bence daha fazla şans verilirse Alper Potuk'tan bile daha başarılı olur o mevkide.

Ceyhun fizik gücünü oyuna iyi yansıtıyor ve oynadıkca da bu özelliğini fazlasıyla gösteriyor.

Melo'nun yerine iyi bir alternatif olabileceğini düşünüyorum. Ama o saydığın takımlar en az 1 sene daha kiralık oynasa da fena olmaz.

Benim ümidim var açıkcası.

Ah şu Burak en azından Cavani'nin milli takımda oynadığı kadar çizgide oynayabilse. Sow kadar bile oynasa razıyım:)

Burak------Sneijder-----Arda

-----------Drogba----------

yapardık:(

Valla haberim yoktu. Volkan, Gökhan biliyordum da, digerlerini bilmiyordum. Önemli eksikler.

Pert durumdalar pert.

Bunlar oynasa dahi oyun olarak çok kötüler , kaldı ki kötünün iyisi olan , Egemen , düz olmasına rağmen o rezalet orta sahaları içerisinde fark yaratan Meireles bile yok daha ne olsun :D

Mert

M.Topuz Bekir B.Alves Kadlec

M.Topal

Alper Cristian

Kuyt Webo Sow

​

Şu kadroya bak :D :D :D

Pert durumdalar pert.

Bunlar oynasa dahi oyun olarak çok kötüler , kaldı ki kötünün iyisi olan , Egemen , düz olmasına rağmen o rezalet orta sahaları içerisinde fark yaratan Meireles bile yok daha ne olsun :D

Mert

M.Topal

Alper Cristian

Kuyt Webo Sow

​

Bunlari hirslandiran 3 futbolcu var. Volkan ayisi, Gökhan, Emre karaktersizi. Emre yoksa hic affetmeyiz. Cok iddialiyim.

Bu kadro bizi yenemez

Öyle bir konusuyorsunuz ki, sanirsin, yerli oyunu havuzunda Lamela varken, Fatih Hoca Yiğiti aldirdi.Kazim ayrilmak istedi, yerine alinabilecek Yiğit vardi, Yiğit alindi. Yerli bir alternatif forvete ihtiyacimiz vardi, Sercan vardi, Sercan alindi.

Sol bek istiyoruz, yok. Oyunun 2 yönünde de etkili kenar oyuncusu istiyoruz, yok. Kaliteli yerli oyuncu bulmak o kadar kolay degil.

Potansiyeli yüksek, ilk11i zorlayacak genc oyuncular istiyoruz, Emre Can ve Kerim haricinde yok. Emre Can Leverkusene gitti. Kerimi Fulham kolay birakacağina inanmiyorum.

Kerim umarim gelir. Kerimin savunma ve presini begeniyorum. 1e1de etkili ve cabuk bir oyuncu. Benchten gelerek oyunu degistirecek bir oyuncumuz olur.

Henüz 19 yasinda olmasida avantaj. Fatih Hocanin elinde baska bir oyuncuya dönüsebilir. Bitiricilik ve fiziğini mutlaka gelistirmeli.

Bu arada Kolarov Cityde yillik net 6 milyon euro kazaniyor.

Pert durumdalar pert.

Mert

M.Topal

Alper Cristian

Kuyt Webo Sow

​

Bunlarda çekindiğim 2 oyuncu var, Kuyt ve Sow.

Şunlar olmasa bu takım hayatta şampiyonluğa oynayamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt