Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öyle bir konusuyorsunuz ki, sanirsin, yerli oyunu havuzunda Lamela varken, Fatih Hoca Yiğiti aldirdi.Kazim ayrilmak istedi, yerine alinabilecek Yiğit vardi, Yiğit alindi. Yerli bir alternatif forvete ihtiyacimiz vardi, Sercan vardi, Sercan alindi.

Sol bek istiyoruz, yok. Oyunun 2 yönünde de etkili kenar oyuncusu istiyoruz, yok. Kaliteli yerli oyuncu bulmak o kadar kolay degil.

Potansiyeli yüksek, ilk11i zorlayacak genc oyuncular istiyoruz, Emre Can ve Kerim haricinde yok. Emre Can Leverkusene gitti. Kerimi Fulham kolay birakacağina inanmiyorum.

Kerim umarim gelir. Kerimin savunma ve presini begeniyorum. 1e1de etkili ve cabuk bir oyuncu. Benchten gelerek oyunu degistirecek bir oyuncumuz olur.

Henüz 19 yasinda olmasida avantaj. Fatih Hocanin elinde baska bir oyuncuya dönüsebilir. Bitiricilik ve fiziğini mutlaka gelistirmeli.

Bu arada Kolarov Cityde yillik net 6 milyon euro kazaniyor.

Olcan vardı. Olcan'ı değil, Yiğit'i tercih etti hoca. Kaldı ki o gün de söylediğimiz gibi kadroda düşünülmeyen Aydın bile daha iyi oyuncuydu.

Sercan da alınmyabilirdi ama hadi onu kabul edelim. Ama Yiğit transferi bir faciadır.

Ceyhun 4-4-2de forma sansi bulamamasinin nedeni, 2li ortasaha göbeği icin biraz fazla defansif olmasi. 4-3-1-2 yada 4-2-3-1 gibi sistemler Ceyhun icin uygun.

Olcan vardı. Olcan'ı değil, Yiğit'i tercih etti hoca. Kaldı ki o gün de söylediğimiz gibi kadroda düşünülmeyen Aydın bile daha iyi oyuncuydu.

Sercan da alınmyabilirdi ama hadi onu kabul edelim. Ama Yiğit transferi bir faciadır.

Yiğiti Olcana tercih ettiğini kim söyledi? Twitter duyumculari mi?

Olcan o dönemde Antepde sol kanat oynuyordu. Kazim ve Yiğitse sağ kanat oynuyordu. Farkli mevkilerin oyunculariydi.Bu yüzden böyle bir sey olduğuna asla inanmiyorum.

Twitter duyumculari böyle söylerler, cünkü duyumlari gercek cikmazsa, hoca veto etti diye isin icinden cikarlar.

Yiğiti Olcana tercih ettiğini kim söyledi? Twitter duyumculari mi?

Olcan o dönemde Antepde sol kanat oynuyordu. Kazim ve Yiğitse sağ kanat oynuyordu. Farkli mevkilerin oyunculariydi.Bu yüzden böyle bir sey olduğuna asla inanmiyorum.

Twitter duyumculari böyle söylerler, cünkü duyumlari gercek cikmazsa, hoca veto etti diye isin icinden cikarlar.

Olcan sol kanat diyeceğini bildiğim için Aydın'ı da ekledim zaten. Yiğit'i Manisa'da 3 maç izleyip aydın'dan bile kötü olduğunu görmek için Terim olaya gerek yok. Burada bir çok kişi bas bas bağırdı. Manisalı bir arkadaş vardı. Yiğit'ten bir halt olmaz diyordu mealen. Hoca'nın zaman zaman tutan boş adamdan kahraman yaratırım egolarından, Okan Buruk arayışlarından biriydi Yiğit.

Forumdaki Uefa ve Süper kupa neden kaldırıldı?

Yanlarına birde Emirates koyup buraya gelen kuşların gözüne sokmak varken.

Pert durumdalar pert.

Bunlar oynasa dahi oyun olarak çok kötüler , kaldı ki kötünün iyisi olan , Egemen , düz olmasına rağmen o rezalet orta sahaları içerisinde fark yaratan Meireles bile yok daha ne olsun :D

Mert

M.Topuz Bekir B.Alves Kadlec

M.Topal

Alper Cristian

Kuyt Webo Sow

​

Şu kadroya bak :D :D :D

çok kötü kadroları var aslında aziz yabancı olayını desteklediğini çok pişman olacak.ellerinde yerli forvet yok, caneri adamdan saymazsak yerli kanat yok, yedek sağ bek yok, stoperde egomen yoksa bekire mahkumlar, müzmin sakat emre, anadolu topcusu soru işareti alper daha da uzatılabilir aslında kadroları kötü.

bu salzburgdaki kampl mi nedir. bu cocuk muthis vallahi. cok kolay adam eksiltiyor. amrabatin yerine onu alsak mesela ama yabanci sinirindan dolayi almayiz gibi.

trabzon alsa mesela..sonra cok iyise aliriz ordan sonra :)

Amrabatın yerine değilde hamitin veya rieranın yerine monte edebilsek çok çok iyi olur.rieranın yerine monte olması çok zor ama hamitin yerini alabilir diye düşünüyorum

:asd:

tumblr_mr1zf8Ye8l1spdhkko1_1280.jpg

hakemin bakışı beni güldürdü :D ne oluyor diyor :D

işin komikliği bir yana hoş olmayan bir görüntü bu. sneijder topu eline almışken elinden kapması hoş görülmüyor. fatih hoca olaya el atmalı. frikikler sneijder veya selçuk'un olmalı. drogba 100 tane atsa anca biri tutar

Yabancı sınırı kalkarsa seneye bu Kampl'ı hemen almak lazım adam müthiş oyuncu eksiltiyor top hakimiyeti nokta pasları muazzam bu adam iş yapar her türlü

hakemin bakışı beni güldürdü :D ne oluyor diyor :D

işin komikliği bir yana hoş olmayan bir görüntü bu. sneijder topu eline almışken elinden kapması hoş görülmüyor. fatih hoca olaya el atmalı. frikikler sneijder veya selçuk'un olmalı. drogba 100 tane atsa anca biri tutar

Sneijder abi bu sefer ne olur ben atayım diyor.

Drogba olum versene topu şafak 365 ben gidince çok atarsın diyor.

Hakem de sankim atabilece gibi .... diyor.

samed, tolgay, eren derdiyok hemen sulanmak lazim bunlara.

çok kötü kadroları var aslında aziz yabancı olayını desteklediğini çok pişman olacak.ellerinde yerli forvet yok, caneri adamdan saymazsak yerli kanat yok, yedek sağ bek yok, stoperde egomen yoksa bekire mahkumlar, müzmin sakat emre, anadolu topcusu soru işareti alper daha da uzatılabilir aslında kadroları kötü.

Aynen öyle hocam Süper Kupa'da koyarsak ve bu sezonu da STSL Şampiyonu olarak tamamlarsak iyice düşüşe ve çöküşe geçecekler ayrıca böyle bitirirsek sezonu Aziz'i orada oturtmazlar , Demirören'de kalmaz 2014-2015 sezonuna kesin.

Birde Aziz gittikten sonra bıraktığı enkaz var daha + Avrupa'ya gidemiyorlar :D

Takımları çok kötü birde sınırın önü açılırsa tamamen biterler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt