Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
frei inşallah gelir yerli kaliteli alınabilecek nadir kanatlardan kendini geliştirirse arda dönsün efsaneside sona erer amrabat veya hamit çilesi çekmeyiz koy direk oynasın tecrübesiz haliyle bile yararlı olur ama gelirse hoca şans verirmi yoksa gelişmesinimi bekler şüpheli

4 Mn € maliyet ile falan olacağını sanmıyorum maksimum 3 Mn € bence daha fazlası olsa şimdiye kalmazdı bu iş.

Bu çoçuk Kayseri'de olsaydı en az 10 isterlerdi. Es Es 9'a, antep 8'e satardı. 3-4 farketmez. alınmalı bu çocuk. Emre Can'da kaçırılmamalıydı. Münih satmadı, kiralık vermek istedi, bizde oyuncu kiralayacak kadar küçük takım değiliz ayağı yaptık, yoksa emre gelmek istiyordu. Münihle adam gibi anlaşma yapsalardı kaçırmazlardı. Alırdın 3 mio EUR'ya, 5 yıllık sözleşme imzalardın, birde madde koyardın Münih isterse 2 yıl içinde 20 mio'ya alabilir diye. Münih sorun çıkarmazdı. boşuna kaçırdılar çocuğu.

Şuan sol bek dışında diğer mevkilere banko oynayacak birini almak gereksiz. ilk 11 kesin gibi, oturmuş bir takım var, bu takıma artık genç ve gelecek vaat eden oyuncular alınmalı. Gençler oynayarak zamanla abilerini keserek forma bulmalı.örneğin Kerim Frie Burak'ı, alınsaydı emre can melo veya selçuku keserek forma almalı.

993666_569323913113240_822571090_n.jpg

şerefsiz karaktersizi büyük harfle yazan ALLAH'ı küçük harfle yazan bir zihniyet

ALLAH yazisini birinde buyuk yazmis renkdas fazla takilma boyle seylere yoksa piyasada sevecek adam kalmaz :)

şu mesajı görüpte like atmayan fbli olsun.kendi olmuyorsa bile çocuğu fbli olsun..

Samed ve Eren olmaz ikisinden biri olur mantıken ancak Tolgay konusunda kararsızım Taha çok iyi diyor ama hiç izlemedim ve izleme fırsatı bulamadım biraz bakınmak lazım , sen ne diyorsun ortak Tolgay konusunda ?

Eren'i bence unutun serbest kalıcakken bile teklif gitmediyse...Tolgay ve Samed harika iki oyuncu.

frei inşallah gelir yerli kaliteli alınabilecek nadir kanatlardan kendini geliştirirse arda dönsün efsaneside sona erer amrabat veya hamit çilesi çekmeyiz koy direk oynasın tecrübesiz haliyle bile yararlı olur ama gelirse hoca şans verirmi yoksa gelişmesinimi bekler şüpheli

Frei çok hırslı , yetenekli ancak oyun zekasının düşük olduğu görülüyor...Bunu aşmazsa yerli Amrabat olur.

4 Mn € maliyet ile falan olacağını sanmıyorum maksimum 3 Mn € bence daha fazlası olsa şimdiye kalmazdı bu iş.

Banada 3M en fazla gibi geliyor..

Frei çok hırslı , yetenekli ancak oyun zekasının düşük olduğu görülüyor...Bunu aşmazsa yerli Amrabat olur.

Oyun zekasını Fatih Terim gibi elit bir hocanın elinde , Sneijder , Drogba , Selçuk , Melo gibi isimlerin yanında ve oynayarak kesinlikle geliştirecektir , en kötü ihtimalle Arda'dan sonra ki en iyi yerli kanat oyuncusu olur oda en kötü ihtimalle.

Oyun zekasını Fatih Terim gibi elit bir hocanın elinde , Sneijder , Drogba , Selçuk , Melo gibi isimlerin yanında ve oynayarak kesinlikle geliştirecektir , en kötü ihtimalle Arda'dan sonra ki en iyi yerli kanat oyuncusu olur oda en kötü ihtimalle.

Çok iyimser bakıyoruz umarım dediğin gibi olur.

kendini geliştirirse arda dan çok daha iyi futbolcu olabilir.

kendini geliştirirse arda dan çok daha iyi futbolcu olabilir.

Diyorum ya en kötü ihtimalle böyle bir takım ve hocanın elinde Arda'dan sonra ki en iyi yerli kanat olur , işler yolunda giderse çok büyük bir yıldız , süper star dahi olabilme potansiyeline sahip , ayakları çok hızlı , çok teknik ve çok ayarlı , ayarı yerinde.

takvim gazetesi kerim için 2.5 milyon euro bonservis ödeneceğini yazmış umarım bu fiyat gerçektir sercandan yiğitten daha ucuz.:2_thumbs_up_-_animated:

Diyorum ya en kötü ihtimalle böyle bir takım ve hocanın elinde Arda'dan sonra ki en iyi yerli kanat olur , işler yolunda giderse çok büyük bir yıldız , süper star dahi olabilme potansiyeline sahip , ayakları çok hızlı , çok teknik ve çok ayarlı , ayarı yerinde.

oyun zekasını çok beğeniyorum bir kanat oyuncusu için bu konuda çok iyi zaten diğer söylemeye gerek yok.Terim, emre çolak kadar kredi verirse belki de hayal ettiğimiz yerlere gelebilir neden olmasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt