Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.370
- 21.305
- 2.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sneijder abi bu sefer ne olur ben atayım diyor.
Drogba olum versene topu şafak 365 ben gidince çok atarsın diyor.
Hakem de sankim atabilece gibi .... diyor.
samed, tolgay, eren derdiyok hemen sulanmak lazim bunlara.
4 Mn € maliyet ile falan olacağını sanmıyorum maksimum 3 Mn € bence daha fazlası olsa şimdiye kalmazdı bu iş.
![]()
şerefsiz karaktersizi büyük harfle yazan ALLAH'ı küçük harfle yazan bir zihniyet
şu mesajı görüpte like atmayan fbli olsun.kendi olmuyorsa bile çocuğu fbli olsun..
şu mesajı görüpte like atmayan fbli olsun.kendi olmuyorsa bile çocuğu fbli olsun..
Samed ve Eren olmaz ikisinden biri olur mantıken ancak Tolgay konusunda kararsızım Taha çok iyi diyor ama hiç izlemedim ve izleme fırsatı bulamadım biraz bakınmak lazım , sen ne diyorsun ortak Tolgay konusunda ?
frei inşallah gelir yerli kaliteli alınabilecek nadir kanatlardan kendini geliştirirse arda dönsün efsaneside sona erer amrabat veya hamit çilesi çekmeyiz koy direk oynasın tecrübesiz haliyle bile yararlı olur ama gelirse hoca şans verirmi yoksa gelişmesinimi bekler şüpheli
4 Mn € maliyet ile falan olacağını sanmıyorum maksimum 3 Mn € bence daha fazlası olsa şimdiye kalmazdı bu iş.
Frei çok hırslı , yetenekli ancak oyun zekasının düşük olduğu görülüyor...Bunu aşmazsa yerli Amrabat olur.
Oyun zekasını Fatih Terim gibi elit bir hocanın elinde , Sneijder , Drogba , Selçuk , Melo gibi isimlerin yanında ve oynayarak kesinlikle geliştirecektir , en kötü ihtimalle Arda'dan sonra ki en iyi yerli kanat oyuncusu olur oda en kötü ihtimalle.
Oyun zekasını Fatih Terim gibi elit bir hocanın elinde , Sneijder , Drogba , Selçuk , Melo gibi isimlerin yanında ve oynayarak kesinlikle geliştirecektir , en kötü ihtimalle Arda'dan sonra ki en iyi yerli kanat oyuncusu olur oda en kötü ihtimalle.
kendini geliştirirse arda dan çok daha iyi futbolcu olabilir.
Diyorum ya en kötü ihtimalle böyle bir takım ve hocanın elinde Arda'dan sonra ki en iyi yerli kanat olur , işler yolunda giderse çok büyük bir yıldız , süper star dahi olabilme potansiyeline sahip , ayakları çok hızlı , çok teknik ve çok ayarlı , ayarı yerinde.