Mahmut Mahmutoğlu
Cezalı
- 4 Şubat 2013
- 5.252
- 3
- 753
Beyler Kampl'ı izlediniz mi nasıl buldunuz bizde iş yapar mı sizce ?
tırt bence o saç ne öyle ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beyler Kampl'ı izlediniz mi nasıl buldunuz bizde iş yapar mı sizce ?
Konuyla hiç alakası yokta forumda yaş ortalaması 20 olan ve bir çoğu iyi okullarda iyi bölümlerde okuyan insanlar olarak gözlemledim takımını bu kadar seven herkesin hayali yönetim kurulu olsun x statü ile olsun kulüpte bir şekilde yer almaktır muhakkak acaba bir gün aramızdan birileri öyle konumlara gelebilir miDüşüncesi bile çok hoş açıkcası umarım gerçekleşir.
tırt bence o saç ne öyle ya![]()
çoğu kariyer peşinde koşar bu dediklerinde anca 40 50 li yaşlarda bir ihtimal o zamanada gscimbomu hatırlamaz adam![]()
Kariyer şart zaten onu yapmadan bir yerlere gelmek imkansız ama kendimi düşünüyorum ben bile çok yer almama rağmen forumda tuttuğum nöbetler illa aklıma gelir transfer sezonunda filan burda yüzlerce gencin bir duyum için saatlerce beklediğini filan düşünüp bir kıyak yaparım bizler vefasız insanlar değiliz sonuçta illa hatırlarlar bence en azından hatırlamalılar öyle olacak bir arkadaş varsa şimdiden sesleniyorum![]()
ben öyle birşey olsa mümkünatı yok tutamam illa foruma girer duyumu çakarım![]()
culio riera eboue elmander gidiciymiş kalır 7 yabancı +1 carli etti 8
tam anlamıyla değil carli ve farfan bitmiş nanide ise bonserviste anlaşmışız fakat yıllık ücret olarak sıkıntı olmuş nani 5.5 istemiş
Eboue gitmez.7-8m teklif gelirse bi ihtimal
bu ne arkadas ya,simdide 8 puan verdiler bana ,ödül puanim 35 oldu ,kafaniza göre puan verip sonra yine düsürüyorsunuz:mad-49::mad-49::mad-49::mad-49:1oo puana camasir makinesi veriyorlarmis haberiniz olsun![]()
bu ne arkadas ya,simdide 8 puan verdiler bana ,ödül puanim 35 oldu ,kafaniza göre puan verip sonra yine düsürüyorsunuz:mad-49::mad-49::mad-49::mad-49:1oo puana camasir makinesi veriyorlarmis haberiniz olsun![]()
Saygıdeğer abim, puanları kurduğumuz sistem otomatik veriyor.
tum puanlarim sana feda olsun..
Saygıdeğer abim, puanları kurduğumuz sistem otomatik veriyor.