Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konuyla hiç alakası yokta forumda yaş ortalaması 20 olan ve bir çoğu iyi okullarda iyi bölümlerde okuyan insanlar olarak gözlemledim takımını bu kadar seven herkesin hayali yönetim kurulu olsun x statü ile olsun kulüpte bir şekilde yer almaktır muhakkak acaba bir gün aramızdan birileri öyle konumlara gelebilir mi :D Düşüncesi bile çok hoş açıkcası umarım gerçekleşir.

çoğu kariyer peşinde koşar bu dediklerinde anca 40 50 li yaşlarda bir ihtimal o zamanada gscimbomu hatırlamaz adam :D

tırt bence o saç ne öyle ya :D

Hocam saçı ne yapıca sen ya Xavier'in de pek aşağı kalır yanı yoktu :D Adam bütün fenerlileri yatırdı kaldırdı iki maçtada asist yaptı yanılmıyorsam dikine çok iyi gidiyor fenalarda sanki büyük bir takım alabilir gerçi sadece 2 maçta izledim ama kumaşı belli.

Allah yüzümüzü hep güldürür insallah. Hayirli transferler yasariz. Fatih hocamiz ve Ünal baskana inancim tam.

Bize iki senedir güzel günler yasattilar dahada yasatacaklar insallah.

Devam böyle aslanlar, haftasonu yensenizde yenilsinizde hakkimiz size helal olsun.

Sen ne büyük sevdasin be Galatasaray.

çoğu kariyer peşinde koşar bu dediklerinde anca 40 50 li yaşlarda bir ihtimal o zamanada gscimbomu hatırlamaz adam :D

Kariyer şart zaten onu yapmadan bir yerlere gelmek imkansız ama kendimi düşünüyorum ben bile çok yer almama rağmen forumda tuttuğum nöbetler illa aklıma gelir transfer sezonunda filan burda yüzlerce gencin bir duyum için saatlerce beklediğini filan düşünüp bir kıyak yaparım bizler vefasız insanlar değiliz sonuçta illa hatırlarlar bence en azından hatırlamalılar öyle olacak bir arkadaş varsa şimdiden sesleniyorum :D

Kariyer şart zaten onu yapmadan bir yerlere gelmek imkansız ama kendimi düşünüyorum ben bile çok yer almama rağmen forumda tuttuğum nöbetler illa aklıma gelir transfer sezonunda filan burda yüzlerce gencin bir duyum için saatlerce beklediğini filan düşünüp bir kıyak yaparım bizler vefasız insanlar değiliz sonuçta illa hatırlarlar bence en azından hatırlamalılar öyle olacak bir arkadaş varsa şimdiden sesleniyorum :D

ben öyle birşey olsa mümkünatı yok tutamam illa foruma girer duyumu çakarım :D

ben öyle birşey olsa mümkünatı yok tutamam illa foruma girer duyumu çakarım :D

Tamam anlaştık o zaman :D Şaka maka umarım bir gün nasip olur sana bana ya da aramızdan birine belki oraya gelen insanlarda biz kadar seviyordur takımımızı ama gerçekten içimizden birileri diyebileceğimiz birileri hiç olmadı nerdeyse Abdurrahim Albayrak'ı saymazsak onunda bazı eksileri vardı ama gerçekten taraftardı yöneticilikten önce.

Kerim be Bruma'yı alıp sözlşemelerine 50 milyon euro'ya serbest kalır maddesini koydursak.

Bizimde artık bu tarz gençlere yönelmemiz gerekiyor.

aslında

tam anlamıyla değil carli ve farfan bitmiş nanide ise bonserviste anlaşmışız fakat yıllık ücret olarak sıkıntı olmuş nani 5.5 istemiş

göndermek istediğimiz oyuncuların maaş larının toplamı nani nin istediği rakamı buluyor.Ancak yinede yabancı sınırı var.

riera hakan balta elmander culio -----Bence umut bulut da gitmeli.

bu ne arkadas ya,simdide 8 puan verdiler bana ,ödül puanim 35 oldu ,kafaniza göre puan verip sonra yine düsürüyorsunuz:mad-49::mad-49::mad-49::mad-49:1oo puana camasir makinesi veriyorlarmis haberiniz olsun:p

Eboue mutlaka kalmali. Kalacağinida düsünüyorum. Sol bek sorununu cözmeden birde sağ bek sorunu cikarmayalim. Hamit küme düsen bir takima karsi bile bile sağ bekte aksadi. Kendi mevkisinde bile perfonmansi yeterince iyi degil. Gecen sezon Eboue kötü ve standartlarinin cok altinda kalan bir sezon gecirdi, buna ragmen, biz o Eboueyi bile oynamadiğinda aradik. Örneğin Eskisehir macinda Eboue yoktu, Sabri oynadi, Erkani macin yildizi yaptilar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt