Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda gerçekten bize gelme konusunda olumlu ise bu iş her türlü olur:D

Yalnız Arda gelirse takım kademe atlar. Arda yaratıcı ve topu ayağında tutuyor. Kontejyan da sorun olmaz

arda gelirse fener ne bahane ile u dönüşü yapacak merakla bekliyorum :smug:

Arda bize gelirse şikeciler sene bitmeden tffnin önünde yabancı sınırı kalksın diye paçalarına yapışır.her türlü karlı oluruz.

fener Emenike yi almis, sakatmis hemde

Eğer Arda gerçekten gelmek istiyor,klübüde kesinlikle vermeyiz diye diretiyorsa sözleşmesindeki 24'e serbes kalır maddesini bile kullanmayı düşünmeli Aysal.İlk planda çok gibi görülebilir ama uzun vadeli düşündüğümüzde makul gelebilir.Örneğin geçen sezon yazın 20 milyon,devre arasındada 15 milyon euro kadar para harcamıştık Sneijder ve Drogba için.Bu sene devre arası transfer sezonu pas geçilecek diğer yaz transfer sezonuna daha az bir bütçe ayrılacak gibi bir planlama doğrultusunda verilebilir bu para.

vermeyiz diye diretiyorsa sözleşmesindeki 24'e serbes kalır maddesini bile kullanmayı düşünmeli Aysal.İl

Eğer Arda gerçekten gelmek istiyor,klübüde kesinlikle vermeyiz diye diretiyorsa sözleşmesindeki 24'e serbes kalır maddesini bile kullanmayı düşünmeli Aysal.İlk planda çok gibi görülebilir ama uzun vadeli düşündüğümüzde makul gelebilir.Örneğin geçen sezon yazın 20 milyon,devre arasındada 15 milyon euro kadar para harcamıştık Sneijder ve Drogba için.Bu sene devre arası transfer sezonu pas geçilecek diğer yaz transfer sezonuna daha az bir bütçe ayrılacak gibi bir planlama doğrultusunda verilebilir bu para.

24 Milyon Euro nakit olarak veremeyiz.

Sol beke gelecekse yerli gelsin. Carlinhos hıyarı için ilk 11'den hiç kimsenin kesilmesini istemem.

Ardaya 25 milyon mu, elmander culio rieranin paralarini verip sozlesmelerini feshet, uzerine git naniyi maniyi al daha ucuza gelir.

Naabiyonuz siz ya?

Haberler birden artmaya başladı.Benim bildğim arda her fırsatta burada çok mutluyum yönünde açıklamalar yapıyordu.

Ne oldu da birden gelmek istemeye başladı, anlamadım.Ama gelirse of diyorum.Hem rakiplere hem de içimizdeki arda düşmanlarına yazık olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt