Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder / Drogba da imkansizdi kardes Galatasaray bu boru degil :encouragement:

Aynı şeyler aynı şartlar kesinlikle değil. Normal şartlar altında Drogba ve Sneijder'i de almamız imkansızdı ama herkes kabul ederki onlar bir fırsat transferiydi Arda'da böyle bir durum söz konusu değil.

Duyumcu falan değilim, asparagas haber paylaşmak gibi bir alışkanlığım da yok ama gerçekten çok güvendiğim bir kişiden aldığım bilgiye göre yönetim ciddi ciddi Arda'yı almak için uğraşıyor. 15 Milyon Euro + Riera'yı vererek bu işi bitirmeye çalışıyor. İnşallah gerçekleşir.

Aynı şeyler aynı şartlar kesinlikle değil. Normal şartlar altında Drogba ve Sneijder'i de almamız imkansızdı ama herkes kabul ederki onlar bir fırsat transferiydi Arda'da böyle bir durum söz konusu değil.

aga bir futbolcu gitmek istiyorum derse kulubu birakir .. Ispanya orasi .. orasi futbolcularin tasmasi yoneticilerin elinde olan bir turkiye degil .

Duyumcu falan değilim, asparagas haber paylaşmak gibi bir alışkanlığım da yok ama gerçekten çok güvendiğim bir kişiden aldığım bilgiye göre yönetim ciddi ciddi Arda'yı almak için uğraşıyor. 15 Milyon Euro + Riera'yı vererek bu işi bitirmeye çalışıyor. İnşallah gerçekleşir.

Riera gitmesin =( .. Ben hakan balta cekememmmmmmmmmmmmmmm

Bir taşla iki kuş :D

Paok Herhalde Stocha 700 bin euro anca vermistir geri kalan 1.500 milyonu sikeciler oder kesin :D

- Galatasaraylı taraftarların üstüne sidik torbası attıran ya da atılmasına göz yuman,

- Seyrantepe arazisine talip olan,

- parayla şike yapan, yaptıran,

- teşvik primi veren,

- transfer şikesi yaptıran,

- herkesin şans diye gördüğü, neredeyse her kadıköy derbimizde aleyhimize hakem kararı olan,

Bir "adam", üç kuruş para verip futbolcularımızı sakatlattırmaya çalışma ihtimali yok öyle mi? :)

şaşırmayın artık ya siz işinize baksanıza. bize ne fenerden.

Sola carlinhos + kerim/arda bizi uçurur

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt