Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eboue,Amrabat(kiralık),Riera,Culio ve Elmander giderse 6 yabancı kalıyor.Yerlerine Arda,Carlinhos,Şener,Bruma ve Kerim Frei alınırsa hem genç hem daha kaliteli hemde sadece 8 yabancılı bir takım olur.Tribünde 1i Dany olur.Diğeride maçına göre değişir.Böylece daha az sıkıntı çekmiş oluruz.:rolleyes:

Hadi Amrabat'ı bile anladım da Eboue'yi nasıl gözden çıkarıyorsunuz anlamıyorum. Eboue gibi bir adamı arasak bulamayız şu anda. Ligde Sabri idare ediyor iyi kötü de hadi diyelim Eboue'yi gönderdik tüm sezon Sabri ile idare edebilir miyiz? Sakatlansa ne olacak? Hamit demeyin, Hamit'ten ne kanat olur ya da ofansif bek.

Gidecek yabancılar Elmander, Culio ve Riera'dır başkası değil.

Hadi Amrabat'ı bile anladım da Eboue'yi nasıl gözden çıkarıyorsunuz anlamıyorum. Eboue gibi bir adamı arasak bulamayız şu anda. Ligde Sabri idare ediyor iyi kötü de hadi diyelim Eboue'yi gönderdik tüm sezon Sabri ile idare edebilir miyiz? Sakatlansa ne olacak? Hamit demeyin, Hamit'ten ne kanat olur ya da ofansif bek.

Gidecek yabancılar Elmander, Culio ve Riera'dır başkası değil.

Evet doğru ama yabancı sorunu var yoksa ben Eboueyi hep isterim hem hücüm hem defansta çok çok iyi işler yapıyor neşeli fln ama en fazla 1 sene daha kalabilir.Seneye 5-0-3 kuralı çıkacak.Bu yüzden diyorum

Cimbombomun 26 kişilil kadrosu

Muslera

Aykut

Eray

Eboue

Sabri

Chedjou

Gökhan

Semih

Dany

Carlinhos

Hakan

Hamit

Arda

Kerim

Selçuk

Melo

Ceyhun

Emre

Engin

Sneijder

Amrabat

Erman

Drogba

Burak

Umut

Kazım

mesela

adamlar sizi bos yere heveslendiyor uzulmeyin sonra

Böyle yazması kolay oluyor belki ama,

Şu şartlarda Arda için 20 M € ya kadar çıkardım, bu saçma sapan yabancı sınırlamasında Arda bizim içi çok önemli bir oyuncu.

Her transfer döneminde şu oyuncu gelsin 2 forma alırım, yok şu gelirse kesin 3 forma alırım denirdi.

Arda gelsin yeterki, biz taraftarlar olarak forma satış rekoru kırarız:)

bir zamanlar şeref aydın vardı hakan albayrak vardı noldu onlara ya bi heyecan olurdu onlar da uğramaz oldu

Aynen. Daha başkan yeni konuşdu. Ne bu heyecan anlamıyorum

Başkan'ın öyle açıklaması yapması doğaldır ve hiç bir zaman net olarak açıklama yapmadı.

İlk açıklamasında Arda bu kadar çok soruluyor ise bu işi daha fazla kurcalamam lazım dedi.

Sonra ki açıklamasında da Arda'yı şuan Madrid'in bırakması çok zor ve biz ne yaparsak yapalım almamız zor dedi ve sonunda da herhangi bir değişiklik olursa Madrid cephesinde yine girişimlerimizi olur dedi.

Yani hep bir açık kapı bırakıyor aslında...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt