Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başkan'ın öyle açıklaması yapması doğaldır ve hiç bir zaman net olarak açıklama yapmadı.

İlk açıklamasında Arda bu kadar çok soruluyor ise bu işi daha fazla kurcalamam lazım dedi.

Sonra ki açıklamasında da Arda'yı şuan Madrid'in bırakması çok zor ve biz ne yaparsak yapalım almamız zor dedi ve sonunda da herhangi bir değişiklik olursa Madrid cephesinde yine girişimlerimizi olur dedi.

Yani hep bir açık kapı bırakıyor aslında...

Açık kapı falan yok. Adamların başkanı bu sene satmıyoruz demiş ne açık kapısı

besiktas sol bek fabrikasi kuracak anlasilan ? Simdi de Buttner Man.U dan istiyorlarms bizde 1 tane onlarda 1000

[media]https://www.youtube.com/watch?v=1XjfoSGJ3EQ[/media]

Bu taraftarlar bizden mi harbi :)

bu 4-5 toplanmis ergen cocuklari neyin nesidir ya. ilk defa izliyorum bunu vallahi. yazik bunlar ciddiden Galatasarayli olamaz. protesto yapilir da böylede olmaz. utanc verici resmen. Galatasaraylik ile uzakdan yakindan alakasi olmayan bir protesto eylemi. Sonra Arda niye kacti diye kendi kendimize sorusturuyoruz. ben bile kacardim vallahi. hak vermemek elde degil ardaya.

Açık kapı falan yok. Adamların başkanı bu sene satmıyoruz demiş ne açık kapısı

O işler o kadar basit olmaz. Arda ben gitmek istiyorum derse, o masaya oturur Madrid başkanı.

Başkan her konuşmasın da net bir açıklama yapmıyor, olabilir de diyor olması çok da zor diyor.

Bencede zor bir transfer ama kesinlikle olmaz diyemem.

Çok ütopik olabilir ama Arda gelmek istiyorum derse ve bizim başkan da bir çılgınlık yapıp 24 ü verirse o başkan ister otursun ister oturmasın masaya:)

Son söylediğim biraz uçuk ama, bu iş olmaz deyip kestirip atmak doğru olmaz.

bu 4-5 toplanmis ergen cocuklari neyin nesidir ya. ilk defa izliyorum bunu vallahi. yazik bunlar ciddiden Galatasarayli olamaz. protesto yapilir da böylede olmaz. utanc verici resmen. Galatasaraylik ile uzakdan yakindan alakasi olmayan bir protesto eylemi. Sonra Arda niye kacti diye kendi kendimize sorusturuyoruz. ben bile kacardim vallahi. hak vermemek elde degil ardaya.

Bende utandim vallahi . Yabancilari omuzlarinda tasirlar affedersin yalamadik opmedik yerlerini birakmazlar .. Ama öz turk oglu turku kufur yagmuruna tutarlar ..

Emanuel Culio'nun fesih islemi tamamlaniyor.Melo'ya JET lisans cikiyor derbide sahada. Gule gule git CULİO ispanya'da deportivoda basarilar

TÜRK sol bek diye düsündüm durdum demin aklima bizim eski sol bek Alpaslan Erdem geldi :D O nerelerde takiliyor su an? :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt