Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Loveforfootball ‏@Loveforfootball4 sa

Arda Turan'la yıllık 4.5M Euro'ya anlaşılmış.Atletico Madrid'in istediği 15M Euro verilirse Arda Pazartesi gelmeye hazır.

ben herkesin aksine hakkı hukuku geçtim 4.5 m € ardaya ağır yalan diye düşünüyorum arda gelirse 3.1 3.0 2.9 2.9

alır (bence)

Oha 15 milyonun nesi dusunuluyor

Taksitler falandir ins

Sivas'tan ziyayı neden düşünmüyor bizim yönetim.Kısa günün karı.

Ver hakan balta ile yiğit gökoğlanı,al ziyayı.Takas olmazsa ver parayı al çocuğu.

ok.gif
Deli55 - 07.08.2013 13:31

bos.gif

G.s ye çok yakın bir tanıdığımdan aldığım habere göre‚ 15 milyon euro ya arda g.s ye geri dönüyormuş...% 90 ihtimalle transfer bitmiş....

adamların tek açığı sol açıktı‚ onuda alıyorlar...hemde yerli....

kahroluyorum‚ adamlar 4. yıldızı almak için bastırıyor bizimkiler aylardan beri bir adam alacak oyalanıyor‚ bu zamana kadar aldıklarıda şimdikilerden beter....ne diyeyim !

Kim işletti la bu eziği

https://forum.antu.com/cep/KonuOku.aspx?gID=48&fID=114&kID=12034

Eboue satılırsa B Planı hazır.Sözleşmesinde “2 milyon euroya serbest kalır” maddesi bulunan Şener için pazarlıkların başlaması artık an meselesi.------Eğer 2 milyon serbest kalır maddesi varken hemen alınmalı.Böylece konteyjandan kurtuluruzz

(*********************)

********************* epic fail

cop gazetesi oldu resmen

Acaba 15 M € içinde, Arda'dan bize olan borcları da varmı ki?

Her ne olursa olsun, şayet haberler doğru ise bu paraya bir an önce almalı bizim başkan. Taksitler yaysın:)

Haberin yalan olduğu yıllık ücretden belli. Sallıyorsunuz bari düzgün sallayın

Bayram şekeri :sivas'tan ziya,bursadan şener ve eskişehirden necati olur.

eğer kerim frei ile arda da olursa burma kadayıf olur.Lütfen başkanım bayramda bizleri sevindir.İnşallah ağız tadıyla geçiririz bayramı.Takipteyiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt