Şahin Şarif
10 Numara!
- 30 Ağustos 2010
- 15.011
- 1
- 1.203
Drogbayi tekrar milli takima cagrilmis Eboueyi ise cagirmamislar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sıtoçun takim elenmisnahhahahahanahaha
PIRANHA BUSINESS III TAB 9" cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi
Halit kardeşim orada bir şart cümlesi var ama.. Kanat forvet yapabilirsek dedim. Sow kadar, Cavani'nin milli takımdaki performası kadar oynasa yeter![]()
Riera+Elmander+Amrabat+8 m€ ======F.Luis+Arda
PIRANHA BUSINESS III TAB 9" cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi
Kardeşim,Burak'ın en büyük artısı bitiriciliği ve hızı.Defans aralarına atılan toplarda çok etkili oluyor.Yani adam baştan aşşağa forvet.Şimdi sen tutupta adamı kanat forvet yaparsan hem Burak kaybeder hemde Galatasaray.Zaten sezon da 25-30 gol atıyor.Macera aramaya gerek yok.(Fikir belirtiyorum)
Kardeşim,Burak'ın en büyük artısı bitiriciliği ve hızı.Defans aralarına atılan toplarda çok etkili oluyor.Yani adam baştan aşşağa forvet.Şimdi sen tutupta adamı kanat forvet yaparsan hem Burak kaybeder hemde Galatasaray.Zaten sezon da 25-30 gol atıyor.Macera aramaya gerek yok.(Fikir belirtiyorum)
Saffet Ulusoy @saffetulusoy 14 sn
Arda Turan'in instagram hesabi yoktur. Herkes ayni soruyu sormus tek tek cevaplayamadim kusura bakmayin.
drogbayi kanat yaparsin daha cok burakdan önce maalesef. dediklerine katiliyorum kesinlikle. Burak i kanat yapmak onu öldürmek anlamina gelir