Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
beyler seref aydinda kötü gafladi cogumuz gibi. ardanin hesabi fake mis 100de 100 !!!

Riera+Elmander+Amrabat+8 m€ ======F.Luis+Arda

PIRANHA BUSINESS III TAB 9" cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Halit kardeşim orada bir şart cümlesi var ama.. Kanat forvet yapabilirsek dedim. Sow kadar, Cavani'nin milli takımdaki performası kadar oynasa yeter:)

Kardeşim,Burak'ın en büyük artısı bitiriciliği ve hızı.Defans aralarına atılan toplarda çok etkili oluyor.Yani adam baştan aşşağa forvet.Şimdi sen tutupta adamı kanat forvet yaparsan hem Burak kaybeder hemde Galatasaray.Zaten sezon da 25-30 gol atıyor.Macera aramaya gerek yok.(Fikir belirtiyorum)

freı carlınhos olsun yeter artar bıle arda da seneye gelır belkııı bu sene sanmıyorum

Elmander ya olympiakosa

Ya da 720bin € fesih bedeli

PIRANHA BUSINESS III TAB 9" cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Kardeşim,Burak'ın en büyük artısı bitiriciliği ve hızı.Defans aralarına atılan toplarda çok etkili oluyor.Yani adam baştan aşşağa forvet.Şimdi sen tutupta adamı kanat forvet yaparsan hem Burak kaybeder hemde Galatasaray.Zaten sezon da 25-30 gol atıyor.Macera aramaya gerek yok.(Fikir belirtiyorum)

drogbayi kanat yaparsin daha cok burakdan önce maalesef. dediklerine katiliyorum kesinlikle. Burak i kanat yapmak onu öldürmek anlamina gelir

Trabzonspor'da sağ forvette oynamıyor muydu bu adam?19 tane gol de attı.

drogbayi kanat yaparsin daha cok burakdan önce maalesef. dediklerine katiliyorum kesinlikle. Burak i kanat yapmak onu öldürmek anlamina gelir

Burak'tan alabildiğim kadar forvette verim almalıyız.Şöyle birşey olsaydı.Mesela Amrabat kadar çalım atabilseydi o zaman şahane olurdu.Gerçi o zaman da bizde oynamazdı:D

ben size dedim

sakalim yokki dinleyen olsun

hele melih tam bir macera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt