Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peki sence Arda 24 milyon euro eder mi?

Ardayi son 4-5 ayda 5-6 kez izledim. Sadece güclü takimlara karsi izlemeyi tercih ettim. Barcelona maclarini özellikle izlemeye calistim. Arda bu maclarda cok kötüydü.

Ardanin Avrupada Chealse gibi bir takima transfer yapmasi icin, hem Real, Barca seviyesindeki takimlar karsisinda perfonmans göstermesi lazim, hemde assist ve gol sayisi olarak en azindan cift haneli rakamlara ulasmasi lazim. 2013 yilinda Ardanin A.Madridle La Ligada yaptiği assist sayisi 1, gol sayisi 1.

Allah aşkına bırakın şöyle çok bilmişliği...Oscar denen çocuk hayatında hiç Barca ve Real'e karşı oynamışmı? Hazard hayatında hiç Barça ve Real ayarında takımlara karşı oynamışmı Chelsea'e gelmeden önce?

arkadaşlar biraz gülelim akşam akşam iyi güldürdü beni :D

544672.jpg

Riera nin neresini begenmiyorsunuz cozemedim gitti.. Adam asil mevkisinde les olabilir ama sol bek olarak gayet iyi oynuyor ..

Herkesin Ramazan bayramı mübarek olsun benden simdiden. hadi hayirli geceler. erkenciyiz bu sefer bayram namazindan dolayi. real.chelsea maci vardi ya neyse :(

Allah aşkına bırakın şöyle çok bilmişliği...Oscar denen çocuk hayatında hiç Barca ve Real'e karşı oynamışmı? Hazard hayatında hiç Barça ve Real ayarında takımlara karşı oynamışmı Chelsea'e gelmeden önce?

Zorluk seviyesi yüksek maclari kastettim, Barca ve Real derken, arkadasim. Anlamadan saygisizlik yapmanin gereği yok.

Chealse Oscari geleceğe yatirim olarak transfer etti. Oscar potansiyelinde dünyada cok az oyuncu var. Brezilyada İnterdeyken müthis piyasasi vardi. Ayrica, sence dünya futbolunda türk bir oyuncunun piyasasiyla Brezilyali bir oyuncunun piyasasi ayni mi? Brezilyali bir oyuncu bir kac gol atinca, fiyati 20 milyon euroyu buluyor. Bu cümleyi dünyanin büyük takimlarindan birisinin CEOsu söyledi. İnanilmaz yüksek piyasalari var. Bernard 24 milyon euro ediyor, Turkiye ligindeki 1-2 sezon perfonmansiyla, hic bir seyi kanitlamayan, hic bir yerli oyuncu 24 milyon euroyu eder mi? Brezilyali Bernard ediyor. Bu yüzden Oscarla karsilastirmazsin.

Ardaya gelince, artik dünya futbolunda en fazla talep gören, kenar oyuncusu,

kenar forvet özelliklerine sahip, yaratici, pasör, savunmasi ve presi olan, bitiriciliği yüksek, dikine oynayan oyuncular.

Ardanin savunmasi iyi, pasör ve yaratici özellikleri de iyi. Fakat Arda ağir bir oyuncu, dikine oynanan süratli bir oyuncu degil, bitiricilik yok, kenar forvet özellikleri yok.

Ardanin özellikleri ve perfonmansi nedeniyle Barca, Real ve Chealse seviyesi bir takima gideceğini düsünmüyorum. İsteyenle 100 eurosuna iddaya bile girebilirim. Kendine güvenenleri bekliyorum.

Yabanci sinirlamasi olmasaydi, Ardayi isteyenlerin coğu Ardayi istemezdi.

Marsilya Barça yaması yüklemiş :eek:

[media]https://www.youtube.com/watch?v=8qFD5Mr91YU[/media]

Zorluk seviyesi yüksek maclari kastettim, Barca ve Real derken, arkadasim. Anlamadan saygisizlik yapmanin gereği yok.

Chealse Oscari geleceğe yatirim olarak transfer etti. Oscar potansiyelinde dünyada cok az oyuncu var. Brezilyada İnterdeyken müthis piyasasi vardi. Ayrica, sence dünya futbolunda türk bir oyuncunun piyasasiyla Brezilyali bir oyuncunun piyasasi ayni mi? Brezilyali bir oyuncu bir kac gol atinca, fiyati 20 milyon euroyu buluyor. Bu cümleyi dünyanin büyük takimlarindan birisinin CEOsu söyledi. İnanilmaz yüksek piyasalari var. Bernard 24 milyon euro ediyor, Turkiye ligindeki 1-2 sezon perfonmansiyla, hic bir seyi kanitlamayan, hic bir yerli oyuncu 24 milyon euroyu eder mi? Brezilyali Bernard ediyor. Bu yüzden Oscarla karsilastirmazsin.

Ardaya gelince, artik dünya futbolunda en fazla talep gören, kenar oyuncusu,

kenar forvet özelliklerine sahip, yaratici, pasör, savunmasi ve presi olan, bitiriciliği yüksek, dikine oynayan oyuncular.

Ardanin savunmasi iyi, pasör ve yaratici özellikleri de iyi. Fakat Arda ağir bir oyuncu, dikine oynanan süratli bir oyuncu degil, bitiricilik yok, kenar forvet özellikleri yok.

Ardanin özellikleri ve perfonmansi nedeniyle Barca, Real ve Chealse seviyesi bir takima gideceğini düsünmüyorum. İsteyenle 100 eurosuna iddaya bile girebilirim. Kendine güvenenleri bekliyorum.

Yabanci sinirlamasi olmasaydi, Ardayi isteyenlerin coğu Ardayi istemezdi.

Arda golü atan değil daha çok golü hazırlayan ya da gol pozisyonunu hazırlayan bi oyuncu. sadece kanat oyuncusu profili olarak bakmamak lazım. ama şöyle de bir şey var bence çok özel bi oyuncu oyunun iki yönünü de oynaması bakımından. galatasaray'da bir kanat'ta arda bir kanat'ta Bruma, Farfan, Nani tipi bir oyuncu olmasını çok isterdim. müthiş dengeli bir kadro olurdu.

bu

atak çok güzel, keşke bizde böyle goller bulsak ..

bu sene avrupada city rüzgarı eser gibi

Bizim takımda sneijder ve Drogba dışında ayağına top alan 2 3 saniye topu eziyor.Sonra atacağı yere atıyor.Hızlı oyunu bilmiyoruz.Kontra sadece bireysel koşularla oluyor .İşte bu yüzden nani :( Tabi sadece nani ile olacak iş değil ama bu işi bilenlerin sayısı ne kadar artarsa o kadar iyi.Ardaya gelince de sol için şu statüde biçilmiş kaftan ama takım ağır oluyor.Saga da seneye süratli gol yüzdesi yüksek bir adam şart

arda işi tamamen ********************* nin goygoyu yine olmaz o iş geçin

takım sol bek diye bas bas bağırıyor, çaykur rizenin sol bek 2lisini bizim 2liye tercih ederim

ali adnan + oğuzhan > riera + hakan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt